AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Eğer öyle bisi yapmak istiyorsan ilk basta tam zıttı gibi davranman lazım ama bir erkegi kontrol altına alamazsın
Ver diyenlere inanma seni kullanır atar sen öylece kalırsın
Tabiki biliyorum tatlım. Evlenmeden vermem kimseye
Aman yani bunların aklı şeyinde 😅 bence cok ilgili davran sonra ilgini yavas yavas azalt
İlgisizsin derse ya
Dengede tut hani cok sımartma
Hmm
Profildeki senmisin
Evett
Çok tatliskosun
Saol canımmmmmm
Vayy guzel soru her dedigini yapsin yonetmek onu yani mesela egıl ayakkabilarimi op diycen o derece hemen opecek o derecemi
O biraz kölelik fantezisine giriyor. Ben dış dünyadan kastediyorum
He anladim o zmn nasıl ne yaptirmak istiyon ki ona ne kivama getirmek istiyon
Ya dış dünyada bana prenses muamelesi yapsın. El üstünde tutsun ilgi alaka üst seviyede olsun vs
Yani mesela tum kontrolu ele geciricen gel dediginde gelecek git dediginde gidecek her dediginj yapacak para isteyecen mesela btun parasini hemen aninda sana verecek istedigin gibi sömürmekmi knk valla merktan soruyorum bi kizda benj yonetmeye calisiyoda basardi gibide ondan sordum😀
Olabilir valla
Bazen de dinlemesin
Hep dinlerse ilişkiyi tek başıma yaşıyor gibi olucam
Siz erkek milletini ele geçirmek bizler için çok zor değil
Ya aslinda cok hosumuza gidiyo bu biliyomusun benim hsuma gidiyo bi kiz yonetmeye calisiyo beni başardı gibi 7 24 ilah gibi onu dusunuyorum ne dese yapiyorum icden icede hosuma gidiyo
Kız napti sana
Aklını başından almak gerek
Anlatiyorum simdi once ilgili davrandi tamammi snra yavas yavas kesti ama tam kesmedi mesela yanyanayken hafif kendinden emin egolu gibi duruyordu bana karsi bu etkiledi benj zten davranislari mesela sakayla karisik serefsiz vs pislik kopek dersin ya hani anlatabildim umarim?
Eee.
Snra bana zaman gectikce dahada cok kopek gibi davranmaya basladi mesela para vericeksin bana diyordu calistigin masin yarini istiyorum diyordu vermezsen gbertirim falann diyordu hatta aname bile sovuyordu yice sert yapmaya basladi iyice baglandim 😀
Haha sen degisiksin
Ben sevgilime lan bile dememi istemiyor
Ki annesine sovucem aslaa ağzıma eder
Sen köle de olursun ona
Fantazin vardır tahminimce
Cddenmiya nedenki yani sende bu kiz gibi yapmak istemezmisin ona para ver diyceksin vericek istedigin gibi sovecen anabaci sesi cikmayacak sence nasıl olurdu
Hyr ya kızlar nayif olursa daha çok yakışır. Çok itici bişey
Ben sana anlatayim
Anlatacağım kız bakalım senin hoşuna gidicek mi
Terbiyeli, alımlı, kibar, sexsi, libidolu, erkeğini düşünen, bazen yatakta köle olan, bakımlı, dindar, dürüst, güzel fizikli, güzel yemek yapan, ailene saygı gösteren ve çevresi tarafından takdir edilen
Bide sadakatli
O anlattığın kız sadece seni etkileyebilir birçok insana itici gelicektir. Annene küfür etmek nedir ya. Bı kere senin izin vermen cok garip.
Aşık olmuşsa elindedir zaten yoksa asla ele geçiremezsin
Öyle bir erkeğe saygı duymazsın bırakırsın
Nicin
Dediklerinin çoğunu yapsın. Benden kopamasinn
eger. bir erkeği sen kontrol edebiliyorsan onu zayıf erkek olarak görürsün. bu durumda ben kontrol edebilşiyorsam bu beni koruyamaz der bilincaltın
Tabiki her konuda kontril edebilmek istemem
Odada mesela
Bazen cikicak sozumden
Dış dünyadan kastım
Onu kendine aşık et, sonra ilgiyi kes kudursun.
Ver.
O konuda yeterince etkilersem ele geçiririm yani
Seks
Vermen lazım