Ben son ses eğlenceli bir müzik açıp maximum güzelliğime kavuşup iyi ki kendimim diyerek kendime geliyorum genelde😄

Ben son ses eğlenceli bir müzik açıp maximum güzelliğime kavuşup iyi ki kendimim diyerek kendime geliyorum genelde😄

Keyfim yokken kendime acilen yapacak birşeyler bulmam lazım kafamı dağıtmak için yani bu müzik dinlemek olur, çizim yapmak olur, bazen tüm dolabını indirip tekrar dizmek bile olabiliyor.
Çünkü keyfim yokken insan ister istemez depresif bir moda girecek oluyor ya girmeden hemen kendime çözüm yolu buluyorum.

Böyle fotoğraflara bakıyorum genelde 😔🥺ve su anda keyfim yok zaten
Cevap
9Cevap
Film açıyorum o an düşünmemek için
Tabiki de arabaya atlayıp müzik dinlemek. Ama iyice kötüysem herkesten her şeyden uzak bir doğa evine gidip inziva
Keyfim yokken birsey yapmam.
Bağıra bağıra şarkı söylemek bir taraftan yemek yapmak terapinin Allah'ı oluyor.
En çok o zaman kitap okuyor olabilirim son zamanlar da.
Bazen uzanıyorum ;hiçbir iş yapmam bazen de kulaklığı takar temizliğe gömülürüm
Beni güldürecek bir şeyler izlemeyi tercih ediyorum.
Kulaklığımı takarım gider gölün kenarında yürüyüş yaparım podcast dinlerim öyle
Anime izlerim , netflix açar kafama göre film izlerim , müzik dinler hayaller kurarım.
İyi ki kendimim mi 😂 çok iyimiş 😁
spor yapıyorum…. İyi ki yaptım diyorum hjjhl
genellikle harketl i müzik dinlemeyi severim kitap falan keyif yokken okunacak şey değil ya da duş almak
Üzüntüyü yaşamayı tercih ediyorum, illa mutlu olmak zorunda değiliz, sadece mutluluk yok dünyada
Evde pinekleme işini abartıyorum
Yatip uyurun valla😏
İçmeyi tabisi😅
Müzik dinlemek
Müzik dinlemeyi
Keyfim yokken hiçbir şey yapmamayı severim.
otuz bir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?