Benim tütün kolonyası, babaannemin evindeki o tatlı bayram sabahına götürüyor🥲 Koku hafızası mükemmel bişey değil mi?

Benim tütün kolonyası, babaannemin evindeki o tatlı bayram sabahına götürüyor🥲 Koku hafızası mükemmel bişey değil mi?

Akasya kokusu, lisede okul bahcesi akasya agaclariyla doluydu ilkbaharda heryer mis gb kokardi. Ne zaman kokusunu alsam o güzel gunleri hatirliyorum😊
Çok güzel bir soru. Yeni yıkanmış bahar kokulu çamaşırlar, kır kokusu, yağmur kokusu, çay kokusu, odunun yanarken çıkardığı çıtırtı seslerine eşlik eden o koku. Bahsi geçen tütün kolonyası da çok hoşuma gitti.
Çay demişim yeşil çay veya kahve.
Temiz çamaşır kokusu olur ya hani yeni yıkanmış kurumuş, işte o beni eski çocuk zamanlarıma götürüyo. Bi de kitap kokusu kütüphaneye giderdim ortaokul zamanları, o zamanlara götürüyo
Harika ya cidden
@cvcvnfjfkfk dimi ya
Cevap
12Cevap
Yağmur kokusu var.. ya da kahve kokusu
Yağmur sonrası Toprak kokusu gadası
Evet 🙃
Sigara kokusu küçüklüğüme götürüyor babam sigara içerken
Çocuklar ne yaşara yetiştin olunca hepsi geri geliyor çekinerek sorarak çocuklara bağırmamak lazım büyük bir travma oluşur irerleyen zamanda bizim ebeveynlerimiz bunları hesaba katmadı mesela ben çok zor çevreye adabter olan biriyim içe dönük kendi düşüncelerine fazlaya diyemeyen
Kedilerin tiplere bak 🤣
Öyle bir koku maalesef yok.
Tadelle çikolatanın çocukluğuma götürdüğü doğrudur :D
Teşekkürler :))
Portakal-limon kabuğu kokusu dışında benim de tütün kolonyası.
Dışarda ocakta ateş yanınca odun, duman kokusu evin etrafını sarıyor miss gibi...
Kolonya kokusu beni eskilere götürüyor
Hacışakir sabun kokusu
Rahmetli babamın parfümü
Kedilerin burnu Cook tatlı 🥰
Evet 😍🤭
Ben hiç bilmediğim bir kokuya hasretim.
Tekir kedi kokusu net
Yaaaa evettt ama ıslanınca kötü kokuyorlar 😭
Tezek kokusu hsjg
Şıpsevdi sakızı kokusu.
Aaa evett
babannemin o meşhur evinin kokusu