Ayakkabısız 186 yım ama cok uzun hissetmiyorum yeni nesil hep 185 190
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet ya bunlara ne oldu boyle kizlar yine 160 erkekler 180 85 oldular allahin cezalari bu normal degil bence
Aynen erkekler uzun bayagi
Ilginc valla genetik oldugunu sanmam cunku kizlar hala kisa ama erkekler baya uzun oldu acaba ne yaptilar boyle oldular
Ama görüyorum yani bi cocuk ayaklabı giymis tank gibi 10 cm topuk bildigin cok kptu duruyor
Erkeklerden taban ayakkabi mi giyenler var diyorsun eger bunu diyorsan uzun gozukmelerinin bi sebebi de bu olabilir
Cok görüyorum stil sekli tabii bu
Bu tabi uzatir boyu ciplak ayak onemli erkekler bile sahte oldular artik
Yok bence kısa değil benim çevremdekiler benimle aynı boyda😸 ama 190 olursun sen bence
Çevrendekiler senle aynı boyda mı? Boyun kaç
Boyum 168 bucuk😸
168 erkek mi varmıs
benim cevremdekiler oyle tabi uzunlarıda var ama göze kısa çok çarpıyo😹
Arkadasım sen nerde yasıyorsun bizim burada erkekler en az 180
sen nerde yasiyosun zaten Türkiyede erkek boy ortalama 174 ben geleyim oraya
Turkiyede erkek boy ortalaması genel olarak her yası kapsıyor yaslılar orta yaslılar oldugu icin ortalama 174 sadece gencler olsa 185 falan olur ortalama
Değil Türkiye deki insanların boyu beli ya 165 boyunda erkek var gördüm gözlerimle ne kısası
1.85 1.90 bana müthiş geliyor 1.85 1.90 aynı gibi fark yok bence ben yanında kısa kalınca bayılıyorum erkeğin
Bu boy takıntıları hep kızlar yüzünden kızlar kısa sen uzun değilsin
Kızlar ne alaka yeni nesil erkekler zaten uzun ondan diyorum ben
bende 168 simdi eziklersn beni kesin hahzjsj
Kısa oldugunu sende biliyon bende neyi merak ediyon
Tabii ki kısa değil. Uzun
Yeni nesil kızlar uzun degil mesela erkekler bayagi uzun ya ben kendimi uzun hissetmiyorum artık
Ayakkabısız 191 im. Kısa mı sence yaş 31
Bence uzun ama yeni nesilde hep boyle
Olabilir
Daha ne istiyorsun sende 2 mi? Allah başka dert vermesin.186 uzun baya kısa diyenlerin kafada problem var.
benim183 ortamalaymis
Neresi kısa?
Yeni nesil eskiye gore uzun boy ortalaması ilerde 185 falan olur dışarıda insanların icindr uzunum yaslıların arasında orta yaslıların arasında ama mesela okula gidiyorum kendimi orada cok uzun hissetmiyorum yasıtlarım hep benle aynı boy
Erkekler mi?
Evet kadınlar hala kısa eski nesilide yeni nesilidee😂😂
İşte kısa kadınlara göre uzunsunuz.
Senin boyun kac bize uzun diyorsun?
150-160 arası.
İnsan boyunu tam bilmez mi
Yoga yapıyorum. Esnedikçe kapalı yerler açılıp boyum uzadı sanki. O yüzden son sayı kaç bilmiyorum.
Teknik olarak plaklar kapandıktan sonra boyun uzamaz sadece gecici olarak araları acıldıgı icin esnemis gibi olursun yani gelisimin bittikten sonra kalıcı boyunu uzatamazsın
O şekilde değil işte. Vücudun esnedikçe vücudun daha dik olmaya başlıyor. Bu sayede gerçek boyuna ulaşıyorsun yoksa boy olarak uzamıyorsun. Gerçek boyun bu zaten.
Postüründe yamukluk olmasını dahil etmiyorum ben gelisim durduktan sonra zaten boyun 160 a cıkma potansiyeli vardır postur bozukluğundan boyun 155 tir ama 160 üstüne hic bi sekilde cıkamazsın kalıcı olarak demeye calısıyorum
Postür üst taraf mı? Alt tarafı da açılıyor ama.
Ben bilmiyorum fazla alt üst taraf nasıldır biyolojik olarak uzar mı ama doktor soylemisti 😂
1.90 olacaksın neresi kısa
Ayakkabıyla 188 189 oluyor zaten ama yeni nesil sakası cok uzun ya bence ileride boy ortalaması 185 falan olur
Yeni nesil uzun
Hayır tabikdie gayet iyi öyle düşünme
Yeni nesil bayagi uzun ya benim boyum bence ortalama gibi yasıtlarımın yanında
Yani ama kısa değilsin sen gayet iyi bence
İyisin iyi
Boyun normal