Birinin güvenilirliğini sınamak için ne yaparsın?
Allah kalbine göre versin dediğim arkadaşım 'Ay yok öyle deme' demişti. Yıl sonunda oldukça kötü biri olduğu anlaşıldı. Artık 'Her şey gönlünce olsun' dediğim kişi rahatsız olursa iletişimi kesiyorum. Benim testim de bu oldu.
Allah kalbine göre versin dediğim arkadaşım 'Ay yok öyle deme' demişti. Yıl sonunda oldukça kötü biri olduğu anlaşıldı. Artık 'Her şey gönlünce olsun' dediğim kişi rahatsız olursa iletişimi kesiyorum. Benim testim de bu oldu.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ben test etmem.. arkadaşımsa zaten güvenmişim demektir
Bir kızın gerçek yüzünü görmek istiyorsam;
1. Onu sürekli pohpohlardım. Orta vadede şımarıklık emareleri başlarsa basardım tekmeyi.
2. Onun yanında başka erkekleri överdim. Eğer o da bu durumdan cesaret alıp sizin yanınızda yakışıklı bulduğu erkeklerden bahsedip onları övüyorsa ilişkiyi bitirirdim.
3. Bir mekanda yalnız otururken onun yanına sadece sizin tanıdığınız arabası olan uzun boylu kaslı yakışıklı bir adam gönderirdim. Kızla iletişim kurmaya çalışmasını isterdim. Eğer oğlanın masasına oturmasına izin verip onunla sohbet etmeye başladığı an tokadı basıp ayrılırıdım.
4. Ona açık ilişki teklif ederim. Aramıza üçüncü bir erkeğin girmesini teklif ederdim. Eğer borderline dürtüsel kişilik bozukluğundan muzdarip bir kadınsa cevabı evet olacaktır.
#FİKRETDOĞAN
Çok sevdiğim bir sözdür. Fakat benim güven testim yok