Kişilik & Karakter Duygusallık seviyeniz yüzde olarak ne kadar? megakolik Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 72 Yapay Zekaya Sor Yüzde kaç duygusal birisiniz? Güncellemeler+1 yıl ... Duygusallık seviyeniz yüzde olarak ne kadar? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Ben herkese ya da her olaya duygusal olmam. 1 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Yani balık burcu olduğum için tabii ki duygusallık seviyem bayağı bir yüksek 1 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Gün geçtikçe azalıyor bu oran 5 falandır bu aralar 1 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Önümde biri geberse de hadi öl artık derim o kadar da etkilenen biri değilim 😂 1 0 Yorumla
Nehir006 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Degisiyor bazen robot gibi hiç biseye duygusallasmam bazende animasyon filmine ağlarım 1 0 Yorumla
EspressoShot Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Önceden olsa buna %71 falan derdim ; yaşananlar falan yıllar geçtikçe bu oran %23 leri görüyor. 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Gaddarlaşma yolunda ama baba göre de zor bir durum. 0 0 Yorumla
Γιατί Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Duygusal biriyim yüzde sini bilmiyorum neyi baz alabilirimki? 0 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Yüzde 70 falan.. Ama bu benim iyiliğime olmadığı gibi çoğu zaman başıma dert açıyor.. 0 0 Yorumla
portakalkumda Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl eskiden çok duygusaldım dışarıya karşı, şimdi ya yalnızken ya da kendi içimde yaşıyorum. başkalarının önünde asla duygusal olduğumu belli etmem bu saatten sonra mottom da gül ve umursama 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Benim duygusallığım yüzdelerle ifade edilemez..😊 1 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. %40 ve %70 arasi degisebiliyor. 1 0 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 87 olsun 1 1 Yorumla megakolik +1 yıl Olsun bakalım Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yüzde elliyi geçtiği aşikar, belki de daha fazla? 0 6 Yorumla 1İnciTanesi +1 yıl Soru işaretini de yanlışlıkla bıraktım. megakolik +1 yıl Notun için teşekkür ederim 🤣 1İnciTanesi +1 yıl Takıntı işte, yazmasam olmuyor, rica ederim 😂 megakolik +1 yıl Virgüller özellikle 🤣🤣🤣 1İnciTanesi +1 yıl Her halimden belli takıntılı olduğum :D megakolik +1 yıl Fark ettim onu yaa ğ koyman felan 🤣🤣
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Duygusal bir varlığım %60 0 3 Yorumla megakolik +1 yıl Nerelisin? Birine benzettimde Yorumla Coffein +1 yıl Avusturya:)) Yorumla megakolik +1 yıl Ciddi misin Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Eskiden sıfır, şimdi tavan yapmış 1 0 Yorumla
Ladylu Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 695 cevap paylaştı. Çok fazla ama yansıtmam 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. 70 diyim 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Çok fazla duygusal bir insanım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl %99,9 😂 1 8 Yorumla megakolik +1 yıl Herşeye duygusal birisin sanırım sinek ölse ağlarsın 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok onlara alıştım artık. Ama kendim öldürmüyorum. Babama öldürtüyorum. 😂 Yorumla megakolik +1 yıl Hahaha sesli güldüm buna 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güldürebildiysek ne mutlu. Elimi kana bulamam ben. Yazık değil mi hayvanlara? 😂😂 Yorumla megakolik +1 yıl Kiralık katil mi tutuyorsun 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok babam sağolsun hallediyor. Köygöçüren ya da acepçe denen bir çeşit kertenkele var. Allah affetsin onları bile öldürtüyorum babama. 🙈😂 Yorumla megakolik +1 yıl Aaaa 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😁😁 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 852 cevap paylaştı. %45 falan 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. %99.. 0 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. %100'e yakın. 0 0 Yorumla
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 945 cevap paylaştı. %90 rahat var 0 0 Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 997 cevap paylaştı. %000000000000000000 0 0 Yorumla
nikoncu Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. %99.9 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yüzde 70 üstü 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. yüzde 60-70 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ben herkese ya da her olaya duygusal olmam.
Yani balık burcu olduğum için tabii ki duygusallık seviyem bayağı bir yüksek
Gün geçtikçe azalıyor bu oran 5 falandır bu aralar
Önümde biri geberse de hadi öl artık derim o kadar da etkilenen biri değilim 😂
Degisiyor bazen robot gibi hiç biseye duygusallasmam bazende animasyon filmine ağlarım
1 seviyesinde
Önceden olsa buna %71 falan derdim ; yaşananlar falan yıllar geçtikçe bu oran %23 leri görüyor.
Gaddarlaşma yolunda ama baba göre de zor bir durum.
Duygusal biriyim yüzde sini bilmiyorum neyi baz alabilirimki?
Yüzde 70 falan.. Ama bu benim iyiliğime olmadığı gibi çoğu zaman başıma dert açıyor..
eskiden çok duygusaldım dışarıya karşı, şimdi ya yalnızken ya da kendi içimde yaşıyorum. başkalarının önünde asla duygusal olduğumu belli etmem bu saatten sonra mottom da gül ve umursama
pek duygusal biri değilim
Kocan olay git tadını çıkar 😂
Benim duygusallığım yüzdelerle ifade edilemez..😊
%40 ve %70 arasi degisebiliyor.
87 olsun
Olsun bakalım
Yüzde elliyi geçtiği aşikar, belki de daha fazla?
Soru işaretini de yanlışlıkla bıraktım.
Notun için teşekkür ederim 🤣
Takıntı işte, yazmasam olmuyor, rica ederim 😂
Virgüller özellikle 🤣🤣🤣
Her halimden belli takıntılı olduğum :D
Fark ettim onu yaa ğ koyman felan 🤣🤣
Duygusal bir varlığım %60
Nerelisin? Birine benzettimde
Avusturya:))
Ciddi misin
Eskiden sıfır, şimdi tavan yapmış
Çok fazla ama yansıtmam
70 diyim
Çok fazla duygusal bir insanım
Yuzde 80 falan
Bilmiyorum ki gerektiği yerlerde
%99,9 😂
Herşeye duygusal birisin sanırım sinek ölse ağlarsın 🤣🤣
Yok onlara alıştım artık. Ama kendim öldürmüyorum. Babama öldürtüyorum. 😂
Hahaha sesli güldüm buna 🤣
Güldürebildiysek ne mutlu. Elimi kana bulamam ben. Yazık değil mi hayvanlara? 😂😂
Kiralık katil mi tutuyorsun 🤣🤣
Yok babam sağolsun hallediyor. Köygöçüren ya da acepçe denen bir çeşit kertenkele var. Allah affetsin onları bile öldürtüyorum babama. 🙈😂
Aaaa 🤣🤣
😁😁
Beş diyim
%99.9
75 ben
Konuya göre değişkenlik gösterir
80 lerdeyim
%45 falan
%100 😅
Duruma göre değişir.
Yüzde 90
Yüzde 100