Kendimizi bulmak için yağmur ormanlarında çok yüksek agacların tepesini çıkıp ıslanmak hissi

Kendimizi bulmak için yağmur ormanlarında çok yüksek agacların tepesini çıkıp ıslanmak hissi
İnsanların ruhuna dokunabilen yollarımız ayrılsa bile ruhunda iz bıraktığım kişiyi olumlu anlamda dönüştürücü bir yapım var.. bu durumu herkes anlamaz ihtiyacı olan insanların anlayabileceği nadir durumlardan biri..
Duygusallığım maneviyatım ve düşüncelerimle sevgim aşkım merhametim ön planda olur karşımdakine karşı diyorsun o da izbıırakır diyorsun kalbine dokunmak yüreğinde olabilmek çok güzel duygular maalesef ama devir o devir değil artık bu bir hazine ğibi kişinin kendinde sakladığı özellikler kimse kıymet vermiyor bana göre herkes gündemi yaşıyor ve gelecekle hiç bir düşünce besleniyor bu konular hakkında
Ben de zaten herkes demedim ihtiyacı olan insan gelir bulur dedim.. ve yaşadıklarımı dile getirdim.. çoğu insanın benimle aynı derinliğe ve zekaya sahip olmadığının bilincindeyim devir , zaman, insanlar sizin için herkes olabilir ama benim için bazıları ve yaşanmışlıklardır.. kendi yaşanmışlıklarınızı benimkilerle kıyaslamayın bence..
Cevap
2Cevap
Ne kadar kötülük görürsem göreyim içinden tertemiz sıyrılmak
Insallah umarim😂
Karakterimdir
Karakterim.~☆
Kendim oluşum. Neysem oyum
Düşüncelerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?