Kişilik & Karakter Konuşacak birilerini nasıl buluyorsunuz? Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tavsiyelerinizi alalım. Güncellemeler+1 yıl Iyi hafta sonları Güncellemeler+1 yıl Hala can sıkılmacaya devam Konuşacak birilerini nasıl buluyorsunuz? Cevapla Tavsiye Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. bulmuyorum. 0 0 Yorumla
SarahFortune Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeni biri istersem arkadaşlarımın arkadaşlarıyla konuşuyorum. Arkadaşlarım benim yerime ön elemeleri yapmış oluyor zaten 0 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kendi kararımı kendim verebilecek yaştayım, hoşlandığım ve konuşmak istediğim kişiyle iletişim kurarım 0 0 Yorumla
Enkötühalim18 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bulamıyorum 1 7 Yorumla Gezdolas01 +1 yıl Neden? Yorumla Enkötühalim18 +1 yıl Çevrem yok Yorumla Gezdolas01 +1 yıl Sanaldan peki Yorumla Enkötühalim18 +1 yıl Oradan da beğenen yok Yorumla Gezdolas01 +1 yıl Nedne ki cok mu kotu birisiniz Yorumla Enkötühalim18 +1 yıl Çirkinim Yorumla Gezdolas01 +1 yıl Icin guel olsun onemli olan bu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bulmuyorum.
Yeni biri istersem arkadaşlarımın arkadaşlarıyla konuşuyorum. Arkadaşlarım benim yerime ön elemeleri yapmış oluyor zaten
Kendi kararımı kendim verebilecek yaştayım, hoşlandığım ve konuşmak istediğim kişiyle iletişim kurarım
Bulamıyorum
Neden?
Çevrem yok
Sanaldan peki
Oradan da beğenen yok
Nedne ki cok mu kotu birisiniz
Çirkinim
Icin guel olsun onemli olan bu
Kimse yok