Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme geldi haaannııımmmm: Yine aynı modda uykusuz bir geceden herkese selam :)
Güncellemeler
1 yıl
Uzun zaman sonra yine modum aynı. Sizler nasılsınız?
Herkese güzel geceler, aslında biraz uykum kaçtığı ve canım sıkıldığı için bu paylaşımı yapıyorum. Ne yapıyorsunuz şu an? Umuyorum ki hepiniz iyisinizdir. Kendinize iyi bakın :D

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sana bunu yapan hayat bize neler yapmaz 😂
Ahjkfsff hayat hepimize adil davranmıyor sanırım :P
Hı hııı 😂🤗
Güncel devam ediyor musun kral? Kaç senelik vücut?
Ediyorum hocam, üç yıllık diyelim.
Bende 5 aydır ilgileniyorum. İlk başladığımda 72 kiloydum, şu an 78 kiloya tırmandım. Bunu sporla almak istedim. İlk başladığım hal ile şu an ki hali kıyas edince dahi görülen o değişimler haz veriyor. Bakalım 1 yıla ne olacak. En az 1 yılı var gibi :)
Bu konuda istekli olmana, vücudundaki değişimleri görmene çok sevindim, kendini daha iyi hissedeceksin zaman içinde eminim. Senin adına sevindim. Yeter ki çok abartma, dozunda bir form tutturmaya bak :)
Teşekkür ederim. Katılıyorum, istediğim bir nokta var. Onu elde edip, koruyacağım. :)
Bunu başarabileceğine inanıyorum. İstediğin bir şeyi başarmış olmanın da seni daha mutlu edeceğini bilmek güzel :)
yok ya sabah işe gidicem bir de.
Hadi ya, üzüldüm buna, çok zor olmayacak mı senin için? Keşke biraz dinlenip uyusan :)
birazdaaan
O zaman şimdiden tatlı rüyalar :)
Sanırım evet.. Biz uyuyoz
İyi olmana sevindim ve tatlı rüyalar :)
Çok yaksiklisin aşkiletaam 🧚♀️ bune karizma acil bebek yapmaliyiz
Tabii hemen, suyu ısıt geliyorum hjkfhfsf
Bu kalitesiz fotoya düşen olur mu merak ettim 😃
Emek var orada emek. Ne kalitesizliği.
Ahahaha hocam öyle bir derdim yok inan ki, tüm içtenliğimle söylüyorum ama canın sağolsun :)
@ASTRiX_ Yaa çok teşekkür ederim, çok incesin, mutlu oldum :) ❤️ Dediğim gibi arkadaşın da canı sağolsun.
@koklerdevrim
Rica ederim. 5 aydır işin içinde olduğum için zorluğunu bilirim. :D
Yürümeyin lan birbirinize ayıp oluyor 🤣
İki erkek birbirine iltifat edince yürüyor ya da gay oluyor anladım hocam.
Hjkfsfsf yürümüyoruz ya, gayet insanca ve alçakgönüllü konuşuyoruz :D
Geçti mi peki
Can sıkıntım mı? Evet geçti :)
Evet güzel
Aaa beş ay sonra selam yeniden :)
Yalnız değilsindir