AI Persona’ya Sor

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ben en çok insanlara güven konusunda yanıldım maalesef. çünkü genellikle her insan olmasa da çoğu insan sonunda hep aynı şeyi yapıyor verdiğimiz değerin karşılığını vermiyor ya da bizi hayal kırıklığına uğratıyor bu yüzden de insanlara güvenmiyorum uzun zamandır.. ya da güveneceğim kişi çok nadir çıkıyor
Sabah yanlış otobüse binmişim. Oysa ki bizim oradan geçtiğine o kadar emindim ki.
Değer sınıflandırmasını yapamadığımız zamanlarda, en fazla inanmakla yanıldık hepimiz. En büyük kayıplarımız hep bunlar oldu. Kendini vazgeçilmez zannedenler zannettikleri ile kaldı. Ancak iş işten geçtikten sonra geçen o zaman diliminde kandırılma hissinin tarifi yok. Ancak bunu yeni başlangıçlar ile telafi edebiliriz..
Kaldırıldıktan sonra yeni başlangıçta o güven nasıl olcak...
İnsanlar birbirini bulmak zorunda hayatın kanunu bu. Kimsenin alnında bana güvenemezsin yazmıyor. Kötünün iyisi her zaman vardır. Herkes kötü olamaz.
Eş seçiminde yanıldım, gördüm ebeminkini. Evlenmeden önce yurt dışı fabrika için gelen iş teklifini kabul edecektim... 24 yıl önce 1.500 dolar teklif etmişlerdi... Şimdiye 8.000 dolar da olurdu, terfi vs ile. Ben, sevdiğim kadından uzaklaşmak istemedim... 17 yıllık evlilik biterken de 4 yılda 4 farklı erkekle aldatıldığımı öğrendim. Boşanıyorum.
Hayatım yanılgılarla geçmiş olabilir, hatalarla, pişmanlıklarla ama sevdiğim insanda hiç yanılmadım iyi ki sevmişim onu.
Sevdiğiniz kişide umarım sizin gibi düşünüyordur...
Biz ayrı dünyaların insanlarıyız dedi ama onu ebediyete kadar bekleyeceğim kuzum🙄
Beklediğini biliyor mu...
Mutluluğun resmini çizemedik belki ama saatlerce fotağrafına bakmışlığım vardır onu çok özlüyorum.
Umarım kavuşursun bir gün...
Pembe panjurlu evimiz olacaktı 🙄
Olur belki ilerde kim bilir...
Görürsen söyle ona ben hep sevilmek istediğim gibi sevdim.
Söylemeyle inanır mı.
İnanır oda benim gibi saf kalplidir.
Birinin bişeyin yarısı olduğunu düşünmek Kanından seni büyüten sana değer veren birine güvenmek bel bağlamak hayatta asla yapmaz dediğin kişinin 10 katı fazlasını yapması ve senin kanından olmayan kişinin sana daha çok değer vermesi
İnandığım insanların söylediklerini doğru sandığımda,
Sevgimi sınırsız şekilde sunarken onun da sevdiğini düşündüğümde,
Ömrümü onunla geçireceğim zannederken bir gün bile arkadan vurulacağımı hesap etmediğinde...
Çalıştığım şirketin, ayrılacağım haberinde direkt, tamam demelerinde bıraktım tüm samimiyetimi. O kadar mesaimiz var, sormaz mı insan nereye diye :)
Çok önemi yok ya bahsetmek gereksiz, ders alırım en fazla üstünde durmam hatalarımın. Ben de bi'taneyim be zaman🤭
Zaman ne ya
Erkeklerin kızlara sosyal medyada normal arkadaş yda normal insan gibi davranmasını beklerken yanıldım
Büyüyünce evlenicem diye hayal etmiştim çok yanılmışım bilseydim daha çocuk yaşta biri ile beşikkentme olurdum
Matematik sorularını çözerken yanıldım ahshahhshs
Kolay kolay yanılmam insan sarrafi oldum artık
Bilemedim, sanki hep yanlışı yapa yapa doğruya gidiyormuşum gibi hissediyorum...
İnsanların yüz sayısını sayarken çok yanılıyorum 😀
Çanta almıştım satıcı beni çok yanılttı defolu çanta göndermiş körolasıca.
Çok değer verdiklerimde. Az insan çok huzur
Eski sevgilim beni seveceğini düşünerek yanılmışım sanırım. 😒
Sanarak. Herkesi kendim gibi sanma gafletine düşmek beni bitirdi
@yolcununbiri yazik
Sevdiğini düşündüğüm birinde yanıldım, niyet sadece cinsellikmiş galiba 😞
Güvenerek yanıldım. Asla o yapmaz etmez dememek lazımmış.
Beni en çok en sevdiklerim yanılttı
O son dürümü yemeyecektim..
2. evliliğimde
Ekonominin düzeleceğine inanıyordum
16 zaman harcadığım bir yerde
kuponda
Ben hiç yanılmadım
Güvenmekte yanıldım