Selam KS ahalisi! İnsan çocukken genelde daha saf ve daha naif yaklaşıyor herşeye. Sonra büyüdükçe, yaşanmışlıkların da etkisiyle kırılganlığı ve kırıcı olma potansiyeli artıyor. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?

Selam KS ahalisi! İnsan çocukken genelde daha saf ve daha naif yaklaşıyor herşeye. Sonra büyüdükçe, yaşanmışlıkların da etkisiyle kırılganlığı ve kırıcı olma potansiyeli artıyor. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?

Çok gogru bi gözlem
Ben çocukken daha zarif biriydim
Yaşadığım çirkef şehir beni çok değiştirdi
Öyle kolay kolay birilerine fiziki zarar veremiyorum
Ama sinirlenip ortaya naralar attığım çok olmuştur
Çocukluğuma dönmek için çocukları izliyorum bazen onlar top oynarken mutlu oluyorum cunki onları izlemek beni çocukluğuma götürüyor
Sokak hayvanlarına yemek veriyorum
Allah'ın sessiz kulları
İnsanın daha çok değişmesini çevresel faktörlerin sebep olduğunu düşünüyorum
İnsanın büyüdüğü yer onu o yapıyor sonuçta
Aware filmindeki gibi
Evet genelde öyle oluyor.. yani ben felsefi olarak bakarsam. genelde bir insan önce iyi olur kalbi temiz olur herkese iyilik yapmayı düşünür ama tabi bazı avcılar bu iyi niyetten faydalanır ona kötülük yapar o insan da bir süre sonra artık kalpsiz olur. Joker filmini izleyenler bilir tabi ki de.
Karnı tok gözü aç bir avcıyım kendimi bildim bileli. Karnımız tokken geniş geniş yatınca bizi av sananlar, yanımıza yaklaşınca pusuya düştüğünü anlıyorlar
🤣🤣🤣
cevaplara koptum... neyse; önce av oluıyor sonra avcı olmayı öğreniyor tekrar av olmamak için
Cevap
0Cevap
Kesinlikle bir yaşa kadar av oldum şimdi ölü taklidi yapıyorum
Öylede denilebilir. Netice güçlü hayvanlar artık
Hala etrafimi goremiyorum. Kim neden, nicin, nasil, nerede bulunuyor etrafimda.
Evet bence öyle. Ama bazıları direkt avcı olarak geliyor dünyaya
Ne av ne avcı ormanın kralicesiyim 😎👑👑
İnsan büyüdükçe mi artıyor dertleri yoksa insan büyüdükçe mi anlıyor gerçekleri... demişler
Bazıları da vejetaryen olur😄
Av olmadan avcı olunmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?