Kişilik & Karakter Elemanımın psikolojisi bozuldu normal mi? beneklibulut Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ahh hangimiz iyiyiz ki kafayı yedik 😂😂😂😂😂 Güncellemeler+1 yıl Maşallah elleri de aynı kadın eli gibi 😂😂 Elemanımın psikolojisi bozuldu normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Normal değildir,, 0 0 Yorumla
whsinemm Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Hiç utanma falan da kalmamış yaa o renk oje sürülür mü siyah varken 1 4 Yorumla beneklibulut +1 yıl Normalde siyah sürermis 🤣🤣 bir aksiyon yaşamak isteyip bunu sürmüş 🤣🤣 Yorumla whsinemm +1 yıl Söyle aksiyon yaratmasin erkek adam siyah oje sürer Yorumla beneklibulut +1 yıl Şimdi sordum parası yetmemiş 😂😂😂😂😂😂 Yorumla beneklibulut +1 yıl Hediye alacağım siyah oje 😂😂 Yorumla
íbobeyyy Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Bilekliği güzelmiş abla 😅😅 dur ben onu bi dızlayım 😅😅 1 22 Yorumla beneklibulut +1 yıl Aynen güzel tarz çocuk 😂😂 Yorumla íbobeyyy +1 yıl Gümüş mü çelik mi abla 😅😅 Yorumla beneklibulut +1 yıl Çelikmiş 🤣 Yorumla íbobeyyy +1 yıl Sordun mu 😅 Allah cızırtını vermesin abla 😅 neyse o arkadaş yalan oldu ayıktı 😅😅 Yorumla beneklibulut +1 yıl Ben çaktırmadan alırım 🤣🤣 Yorumla íbobeyyy +1 yıl 😅😅 aha yeni kapkaççılar doğuyor 😅 sana özel ders vereceğim abla ıklanmadan nasıl kapkaç yapılır level 1😅😅 Yorumla beneklibulut +1 yıl Hadi ders başladınnn çok işime yarar bu 🤣🤣 Yorumla íbobeyyy +1 yıl 😅 senle çok iş yapacağız abla 😅 paranın içinde bogulacağız 😅😅 Yorumla beneklibulut +1 yıl Ahhh hadi bakalım başımız çamura batmaz demi İbo bak güveniyorum sana 🤣🤣 Yorumla íbobeyyy +1 yıl Abla baktın yakalandın sıkıntı yapma 😅😅 ben sana hapiste bakarım 😅😅 Yorumla beneklibulut +1 yıl Şerefsiz 😂😂😂😂 Yorumla beneklibulut +1 yıl Bende sanıyorum ki benim yerime hapis yatacaksin 😂😂😂😂 Yorumla íbobeyyy +1 yıl 😅 bak la yatarım be nolacak içerde bana bakacan ama tamam mı 😅😅😅 Yorumla beneklibulut +1 yıl Bakarım 😂😂😂 Yorumla íbobeyyy +1 yıl He he bakarım mı he he mi😅😅 yoksa bakacağım kardeşim mi 😅😅 Yorumla beneklibulut +1 yıl Ablasının gülü bakarım tabiki 😂😂😂 Yorumla beneklibulut +1 yıl Içeriye yemek alırlar mı yemek falan yapıp getiririm Yorumla íbobeyyy +1 yıl 😂😅 he iyi madem bilmiyom ki abla baktım almıyorlar gardiyanları keserim 😅😂 Yorumla beneklibulut +1 yıl Maket çekerim en iyi yaptığım şey 😂😂 Yorumla íbobeyyy +1 yıl 😅😂 hemen cezaevinin duvarından salla sen bana dürüm döner İskender 😅😂 Yorumla beneklibulut +1 yıl Tamamdır biz bunu daha detaylı planlariz 😂😂 Yorumla íbobeyyy +1 yıl 😅😂 tövbeee oy ablam oy 😅😂🥰 Yorumla
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 321 cevap paylaştı. Bu eller milli güreşçi bir kadının ellerine benziyor. 0 3 Yorumla beneklibulut +1 yıl Maalesef bilemediniz bu bir erkek eli 😂 Yorumla Enginn__ +1 yıl En azından yaklaşmışım Yorumla beneklibulut +1 yıl Tebrikler 👏 Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Elemanın sıkılmış biraz 1 1 Yorumla beneklibulut +1 yıl Evet öyle oldu biraz Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Gerçekten kadın sandım ben 😳😳 1 2 Yorumla beneklibulut +1 yıl 😂😂😂 Herkül gibi can sıkıntısından uğraştığı işlere bak 😂🤣 Yorumla Yamaal +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Seni_ben Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 473 cevap paylaştı. Bundan daha normal bir şey olmaz ki 0 14 Yorumla beneklibulut +1 yıl O bir erkek Yorumla beneklibulut +1 yıl Canı çok sıkıldı 😂 Yorumla Seni_ben +1 yıl Aynen öyle olmuş bazen bizdedir oluyor Yorumla beneklibulut +1 yıl Evet 😂 Yorumla Seni_ben +1 yıl Hiç sende sıkılma oluyor mu Yorumla beneklibulut +1 yıl Bazen sende Yorumla Seni_ben +1 yıl Bendede oluyor ama hemen geçiyor kediciklerim var Yorumla beneklibulut +1 yıl Kedin mi var benim de hemen geçer yapacak bir şey bulurum hemen dikkatim dagiliverir Yorumla Seni_ben +1 yıl Var iki tane Yorumla beneklibulut +1 yıl Ahh iki evlat babası 😂😂 Yorumla Seni_ben +1 yıl Dünyanın en güzel çocukları bunlar Yorumla beneklibulut +1 yıl Öyleler Yorumla Seni_ben +1 yıl Gel sana satıyım çocukları mi😂 Yorumla beneklibulut +1 yıl Parayla almam bedava ver bakayım 😂😂 Yorumla
doesn-t_exist Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İddia ediyorum ben daha iyisini yapardım 0 1 Yorumla beneklibulut +1 yıl 😂😂 Yorumla
Lanetli_kek Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı. Normal değil, taşmış oje 0 3 Yorumla beneklibulut +1 yıl Güzel sür dedim kaç defa bu da böyle naparsin 🤣🤣 Yorumla Lanetli_kek +1 yıl Neyse renk güzelmiş en azından 😄 Yorumla beneklibulut +1 yıl Aynen 🤣 Yorumla
böylebirisii Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 868 cevap paylaştı. Benekli Ayhan dan bu gay mi geldi 1 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl erkek lan bu 0 2 Yorumla beneklibulut +1 yıl Tebrikler 👏👏😂😘 Yorumla beneklibulut +1 yıl Öpücük yanlış oldu sorry Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. bune aq 0 1 Yorumla beneklibulut +1 yıl Cehhennem Yorumla
Xxxxxxx1xxx Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl o el senin mi 0 1 Yorumla beneklibulut +1 yıl Hayır erkek eleman Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Sen iyisin 1 0 Yorumla
Captive Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kendini aşmış 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Normal değildir,,
Hiç utanma falan da kalmamış yaa o renk oje sürülür mü siyah varken
Normalde siyah sürermis 🤣🤣 bir aksiyon yaşamak isteyip bunu sürmüş 🤣🤣
Söyle aksiyon yaratmasin erkek adam siyah oje sürer
Şimdi sordum parası yetmemiş 😂😂😂😂😂😂
Hediye alacağım siyah oje 😂😂
Bilekliği güzelmiş abla 😅😅 dur ben onu bi dızlayım 😅😅
Aynen güzel tarz çocuk 😂😂
Gümüş mü çelik mi abla 😅😅
Çelikmiş 🤣
Sordun mu 😅 Allah cızırtını vermesin abla 😅 neyse o arkadaş yalan oldu ayıktı 😅😅
Ben çaktırmadan alırım 🤣🤣
😅😅 aha yeni kapkaççılar doğuyor 😅 sana özel ders vereceğim abla ıklanmadan nasıl kapkaç yapılır level 1😅😅
Hadi ders başladınnn çok işime yarar bu 🤣🤣
😅 senle çok iş yapacağız abla 😅 paranın içinde bogulacağız 😅😅
Ahhh hadi bakalım başımız çamura batmaz demi İbo bak güveniyorum sana 🤣🤣
Abla baktın yakalandın sıkıntı yapma 😅😅 ben sana hapiste bakarım 😅😅
Şerefsiz 😂😂😂😂
Bende sanıyorum ki benim yerime hapis yatacaksin 😂😂😂😂
😅 bak la yatarım be nolacak içerde bana bakacan ama tamam mı 😅😅😅
Bakarım 😂😂😂
He he bakarım mı he he mi😅😅 yoksa bakacağım kardeşim mi 😅😅
Ablasının gülü bakarım tabiki 😂😂😂
Içeriye yemek alırlar mı yemek falan yapıp getiririm
😂😅 he iyi madem bilmiyom ki abla baktım almıyorlar gardiyanları keserim 😅😂
Maket çekerim en iyi yaptığım şey 😂😂
😅😂 hemen cezaevinin duvarından salla sen bana dürüm döner İskender 😅😂
Tamamdır biz bunu daha detaylı planlariz 😂😂
😅😂 tövbeee oy ablam oy 😅😂🥰
Bu eller milli güreşçi bir kadının ellerine benziyor.
Maalesef bilemediniz bu bir erkek eli 😂
En azından yaklaşmışım
Tebrikler 👏
Elemanın sıkılmış biraz
Evet öyle oldu biraz
Gerçekten kadın sandım ben 😳😳
😂😂😂 Herkül gibi can sıkıntısından uğraştığı işlere bak 😂🤣
😂😂😂
elvis binayi terk etmis
Bundan daha normal bir şey olmaz ki
O bir erkek
Canı çok sıkıldı 😂
Aynen öyle olmuş bazen bizdedir oluyor
Evet 😂
Hiç sende sıkılma oluyor mu
Bazen sende
Bendede oluyor ama hemen geçiyor kediciklerim var
Kedin mi var benim de hemen geçer yapacak bir şey bulurum hemen dikkatim dagiliverir
Var iki tane
Ahh iki evlat babası 😂😂
Dünyanın en güzel çocukları bunlar
Öyleler
Gel sana satıyım çocukları mi😂
Parayla almam bedava ver bakayım 😂😂
İddia ediyorum ben daha iyisini yapardım
😂😂
Normal değil, taşmış oje
Güzel sür dedim kaç defa bu da böyle naparsin 🤣🤣
Neyse renk güzelmiş en azından 😄
Aynen 🤣