Mekanlarda dikkatimi çekiyor da kadınlar dansöz oynatmayı erkeklerden daha çok seviyor. Hayran olduklarından mı? Eşlere bırakmak istemediklerinden mi bilmiyorum ama böyle. Sizde durumlar nasıl?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mekanlarda dikkatimi çekiyor da kadınlar dansöz oynatmayı erkeklerden daha çok seviyor. Hayran olduklarından mı? Eşlere bırakmak istemediklerinden mi bilmiyorum ama böyle. Sizde durumlar nasıl?

Dansöz izlemeyi her erkek sever diye düşünüyorum 🤦🏻♀️ n'apalım beyinlerini çıkartıp çöpe mi atalım elimizdeki modeller böyle 🤷🏻♀️ bi Dilber patladı mesela hepsi ağzı açık izliyordur internetteki Dilber danslarını 😂 illa birini izleyecekse ben dans ederken beni izlesin öyle bi çözüme kavuşturabiliriz ama oryantale özel bi ilgisi varsa işimiz bi'tık zor olabilir fakat imkansız değil 😂😂 severim ben
Şimdi hemcinslerini benden daha iyi bilirsin 1 versen hani 2 der 2 versen hani bana hani bana 3 der farketmez onlara 1 kadın 2 kadın erkek mentalitesi 🤧🤧 kendilerini avutan kız kardaşların hayatlarındaki adamların istedikleri tek kadın olduklarını düşünmeye devam etsinler benim de biraz geç karşılaştığım bir gerçek oldu ama geç olsun güç olmasın 🤷🏻
Cevap
5Cevap
Köçek oynatmayı severim shdja
Yok illede köçek
Kapatamazsınız, izin verdik mi djdja
😅 işletme sahibi siz misiniz
Ben anlamam vekil etki metki
Bana bak yakar yıkarım mekanını dhsj
Tabii bana özel masa djsj
Olmaz
Köçek masaya çıkıp oynayabilmeli djdja
İyi fikir :D
Yok sizde ondan djsj
İstemiyoruz okşan 🙄
Ben kararı çoktan vermiştim halbuki
Hayır ben sevmem.
Dansöz pavyon bunlar nedense ilgimi çekiyor erkek olsaydım oralardan çıkmazdım kesin ahahahah😂😂😂😂
Hahaha, Orti. Senin bu yönünü hiç bilmiyordum. Vayyyyyyyy demek pavyonlarda ezecen paraları 😂
Ezilir😂😂
https://ibb.co/XFTxM8B
Ben de dayanamadım bastım parayı zaten 😂😂
Afagshs bu ne lan ahahah😂😂😂
N'apalım, aşklar sanal olur da para basma olmaz mı? abfjkabfajkfbjas
Mükemmel olur hem de zhzbs
Ben düğünüm ve kınam da şu kına da oynayan organizasyoncu kızları bile istemedim benim özel günüm ön planda ben olmalıyım dansöz değil
Pek benlik değil
Dansöz olmayan kadın matineleri yok gibi.
Çok sevdiğim söylenemez.
Hiç sevmem.
Zenne ilk tercihim olur
Beyefendi ben erkek seviyorum, zevklerimi sorgulamayınız 😂
Açar youtube dan izleriz ne yapalım
https://ibb.co/XFTxM8B
Para basmayı da unutma 😂😂
😒😒
Aynen olsada karşılıklı iki göbexik atsak
Hacivat ve Kara göz :)
Sevmiyim 🙄😅
sevmiyorum.