Bağımlılık ağır bir psikolojik travmadır ve bazen tüm gemileri yakabilmek herkes ve her durum için o kadar kolay değildir..

Bağımlılık ağır bir psikolojik travmadır ve bazen tüm gemileri yakabilmek herkes ve her durum için o kadar kolay değildir..
Duruma göre değişiyor bu.. yani ben öyle her şeyi silmek ya da her şeyi yakmak gibi huylara sahip değilim.. önce karar veririm iyice etraflıca düşünürüm seçeneklerimi gözden geçiririm. sonra eğer gerçekten gerekli gördüysem ve o kararın bana çok iyi geleceğini düşündüysem o zaman gemileri yakarım ya da her şeyi ve herkesi silerim.. ama bunu da zaten pek yapmam bunun yerine anlık kararlar veririm yani bir kişiyi silmem gerekiyorsa bunu zaten hissettiğim anda yaparım ama kendimi dünyaya kapatmam hiç bir zaman
Vazgeçmek her zaman kolay olmuyor.. Olabilirliğin en ufak bir ihtimali bile bize çok büyük umut aşılıyor.. Bu yüzden de son ana kadar vazgeçmek aklımıza gelmiyor.. Gelse de sadece sözde kalıyor bu.. Tabii her şey için geçerli değil bu.. Çok değerli olmalı bizim için..
Beni o noktaya getirmek kolay olmuyor.. Getirildiysem de bıçak kemiğe dayanmış demektir.. Kendimin bile gözünün yaşına bakmadan limanı da gemiyi de içindeki mürettebatlarla beraber yakabilirim..
Her durumda gemileri de limanı da yakarım evet. Hayatta değer verdiğim şeylere saygısızlık yapılırsa, bana saygısızlık yapılırsa ya da hak ettiğimi düşünmediğim şeyler yaşadıysam anında uzaklaşırım. Benim için kapanıyor bazı defterler ışık hızında. Her şeyin çaresi olabiliyor hayatta ama soğumanın yok maalesef..
Cevap
8Cevap
Bu sorunun cvbı ancak o yeri geldiğinde dediğin zaman verilebilir, terazi burcuyum bardağın taşmasını ben bile istemem.
Evet o hale geldim sonunda. Ve bu durumun kendine has bi özgürlüğü var. İnsanı rahatlatıyor ve tüm yüklerinden kurtarıyor 🥳
Kolay kolay yakmam.
Mücadeleci ruhum var.
Ankaralıyım ben yüzmeyi bilmem ama çok pis gemiler yakarım bu böyle biline..
Kesinlikle yakarım. bana zarar veren bir şeyse bir dk bile düşünmeden yakarım.
Genelde cesur adımlar atarim da sen pek atma eğiliminde degilsin galiba
oo gö.. t yok bende:)
Limanı yakıp uzaktan seyrettiğim zamanlarım oldu..
Cesaretim yok
Gerekli ise geri durmam.
Cesur değilim gerek yok
Tümünü yakmam birini bırakırım lazım olur.
Bağlı olmuyorum kimseye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?