Kişilik & Karakter İnsanlar teletabilerden neden korkuyor? Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sonuda kötü bitmiş ondan sebep mi? Güncellemeler+1 yıl Düzgün cevap versenize l*n İnsanlar teletabilerden neden korkuyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Ben korkmam.. aksine küçükken oyuncakları bile vardı.. ama psikoloji bozan cinsten bir çocuk filmi ya da dizisi 1 2 Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl Evet garip tarafları vardı u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet ayrıca onun karanlık versiyonu da var
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bos cizgi/veya film seri diyebilirim.. alakasiz bence. 0 2 Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl Diğerleri çok faydalıydı Yorumla LALOGLAN +1 yıl Olabilir, ama ilgi alanim degildir. Yorumla
CoolRakıŞişesi Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Gün doğarken ardından tepelerinAnasını s2m tüm teletabilerin 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben korkmam.. aksine küçükken oyuncakları bile vardı.. ama psikoloji bozan cinsten bir çocuk filmi ya da dizisi
Evet garip tarafları vardı
Evet ayrıca onun karanlık versiyonu da var
Bos cizgi/veya film seri diyebilirim.. alakasiz bence.
Diğerleri çok faydalıydı
Olabilir, ama ilgi alanim degildir.
Gün doğarken ardından tepelerin
Anasını s2m tüm teletabilerin
Beni görmedikleri için.
Talatabi onlar
one öyle
?