Bakalım en gereksiz bilgi ne olacak ((:
Sizi diğer insanlardan ayıran farklı özellikleriniz var mıdır?

Başka bir forumdan Alıntıdır..
Bakalım en gereksiz bilgi ne olacak ((:
Sizi diğer insanlardan ayıran farklı özellikleriniz var mıdır?

Başka bir forumdan Alıntıdır..
Rutini çok seviyorum, aksayan şeyler beni sinir eder. Yumurta sevmem , çorbayada limon sıkılması hoşuma gitmez. Evim dağınıksa , ne kadar yorgun olursam olayım mutlaka toparlarım yoksa rahat uyuyamam dağınık bir evde , mutfağın tezgahında duran bir su bardağı bile kafama takılır...
Bu gereksiz bilgiler için teşekkürler ((: ama yumurta yemelisin
Kendim hakkında gereksiz bir bilgi aklama gelmiyor. ama yaşım 23 Nisan da 24 olacağım.. saç rengim kumral. gözlerim mavi. genelde film ve dizi izlemeyi severim. hiç sevgilim olmadı. depresif biriyim ama sevdiğim biri olunca yanında eğlenceli konuşkan olurum. bu bilgiler de kimsenin işine yaramaz.
Taliplerin çıkar belki
çıkmasın
Bir şey için uğraşmaya başladığımda yaptığım şey beni sıkmaya başlıyorsa anında bırakıyorum lddöldöfçh kaç başladığım dizi bu sebepten dolayı bitmeden yarım kalmıştır
Maalesef o bendede var
Sağ dirseğimi ileri doğru kasinca çıtlıyor, parmaklarımı 3 boĝumdan bukebiliyorum ve çitlatiyorum. Baş parmağımı bileğime değdiriyorum. Dilim burnuma değiyor. Böyle uzayıp giden çok saçma gereksiz bilgiler var.
Okudukça istemsiz olarak hepsini denedim ((: baş parmak bileğe nasıl değebilir 🤔
Genetik sanırım, kardeşlerimin ve benim oğlanların da baş parmakları bileklerine değiyor. Parmaklarımız uzun ve esnek🤣
Şaşırtıcı genetik bir özellik, incelenmeli 😄
Gereksiz faydası olmayan bir şey işte🤣🤣 ve böyle bir çok şey var. Büyük oğluma lisede mutand diyorlardı 🤣🤣
😄😄 Sizin aileyi incelemeye almak lazım bu gen aktarımı tek senden mi yoksa enişte bey dede böyle farklı özellikler mevcut mu 😄 ve evet tabi eig olarak bu yorumu kayıt altına aldım ((:
Eşimin ve ailesinin böyle saçma yetenekleri yok🤣🤣
Teşekkür ederim🙈😃😅
O zaman gayet baskın bir gen aktarımı yapmışsın, alkışlıyorum 👍😄 şu baş parmak olayını yarın şirkettekilere bi denettireyim
Denettir bakalım yapabilen çıkacak mı?😅
Yarın unutmazsam sonucu yazarım 😄 iyi geceler iyi forumlar
Tamam, iyi geceler...
Kimsede böyle bir özellik yokmuş ((:
Nadir ve özelim demek🤣
Cevap
5Cevap
Sağ elimin serçe parmağı ile sol elimin serçe parmağının tırnak şekilleri birbirinden farklı
Güzel bir bilgi ((:
Avuç içlerimden gıdıklanırım, sol el bileğim döndürünce çat çat ses yapıyor :D
Haydaa sol el bileğimde bendede o ses var 😄 sağda yok..
Avuç içlerinden gıdıklanma iyiymiş bak genelde sakinleştirici bir harekettir ((:
Aynen sağda yok bende de. Yani hoş hareket ama ben gıdıklanıyorum djdjs
Küçükken parmak bilek çatlama kırılma çok oldu ona bağlıyorum ama bilemiyorum tabi ((:
Bende hiç olmadı o :D
O zaman daha da değişik bak 😄
Acaba bebekken mi zedelendi :D
Annene babana git bir sor bakalım merak ettim 😄😄
Hatırlamıyorum diyor annem o bende de var dedi :D
Genetik anlaşılan ((:
şu an açım ama yemek yemeye üşeniyorum sjsjs… bu gereksiz bilgi için rica ederim
Bu gereksiz bilgi için teşekkürler ((:
Sağ el ve ayak şekli, sol el ve ayak şeklinden farklı sanki.. Değiştirdiler mi ben uyurken acaba.. :/
😄 Bi sök tak operasyonu yapılmış olabilir
😄😅
Muhakkak mavi giyerim, mavi bir şey giymemişsem illaki mavi bir küpe, kolye, bileklik gibi bir şey takmışımdır veya ojelerim mavidir.
Alın bu bilgiyi ne yaparsanız yapın.
Mavi renk bir yaşam biçimin olmuş
Gereksiz yere kendini beğenmişlik yapanlari sevmiyorum~☆😃
Hiç regl olmadım. Barbara Palvin ile bir akrabalığım yok. Hiç Madagaskar ülkesine gitmedim, daha önce hiç bakan olarak görevde bulunmadım.
Gayet gereksiz bilgi on numara
Sağ omzum 1 cm kapanmıyor ve atletizm vücuduymuş bünyem.
Değişik bir ozellikmiş ((:
Ortopedistim söylemişti farkında değildim:)
Trafikte plakaları çabuk ezberlediğimden asla plakalara bakmam:)
Bendede mezar taşları doğum ölüm tarihleri ((:
Demin kankamla konuşup birbirimizden özür diledik
Yani iyi yapmışsınız
Aşırı yorgun ve uykusuz olursam sağ gözüm seğiriyor.. yeni başladı bu da eskiden yoktu
O uykusuzluğun üstüne gün içerisinde kahve tüketimide çok olursa seğirmeye başlıyor. Uzun süre devam eder ise doktora görünmekte fayda var
Bendede bir süredir var o yüzden araştırmıştım taze bilgi olarak paylaşayım dedim ((: uykusuzluk yoğun tempo herkesin kendi sıkıntıları vardır tabi onlara bir şey diyemeyeceğim sadece her şey gönlünce olsun temennisi iletiyorum. Sağlık olarak ise bol su tüketimi rahatlatıyor
Bir insana kolay bağlanamam ve baglandin mi da kolay kolay ayrilamam
Hak edene denk gelirse iyi
Temeli güven sorunu gibi duruyor. Henüz denk gelmedi ise denk gelmesi temennisi diliyorum 👍
Rica ederim
Küçükken saçlarım sarı renkteydi, yıllar içinde kumrala döndü.
Bazen kaşlarımı öyle çatıyormuşum ki, kaşlarım ağrıyınca farkediyorum.
Çok gerginsin anlaşılan
Dönen şeylerde biraz can sıkıcı gibi ((: çok dalmamaya çalış
Annemle küstük canım sıkılıyor
Anne ile küslük olmamalı..
Gazlı çakmak kullanamıyorum tuhaf geliyor 🤔
Değişik bir özellik bro 😄
Hiç kullanmadım gazlı çakmak be bro 😂
Küçüklükten gelen bir travma filan olabilir mi bro 😄
Yok bro alışkanlık.
Lisede başladım sigaraya muhtar çakmağı aldım ondan sonra hep benzinli çakmak
👍 İyi seçim bro
Eyvallah bro’m 🙏