Kişilik & Karakter Peki ya siz hangilerini yapabildiniz? Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İşim var , evim var , saygınlık ve birde hayattayım hala 😂 Peki ya siz hangilerini yapabildiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. 24 yaşındayım hayatta kalma kısmını çözdüm bakalım. 0 0 Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Şu an 30. senedeyim.Hayatta kalma kısmı tamam sjsj 0 3 Yorumla Hendestra +1 yıl Başarının sırrını bizede açıkla 😂 Yorumla kafeinsiz +1 yıl Cidden başarı aslında 2 kere covid oldum.Depremde evin içinde takla atıyordum üstüne.O kadar şeye rağmen yaşamak da başarı.Olmadı mı olmuyor ya bizim nesil çok şanssız. Bir şeyler elde etmek çok zor. Yorumla Hendestra +1 yıl Gerçekten başarıymış Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Saygınlığı 20 de kazandık geri kalanlar umrumda değil. 0 0 Yorumla
Disiaslanımben Takip Et Master Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bırı yarım dıgerı hıc yok eheje 1 5 Yorumla Hendestra +1 yıl Son bir senede hepsi olur 😂 Yorumla Disiaslanımben +1 yıl Yarım olan tamamlanır onda sıkıntı yok tek eksık kalıyo gerıye o da olmazsa olmaz yapacak bıse yok sjsjs Yorumla Hendestra +1 yıl Ama ben yinede senden ümitliyim 😂😂 Yorumla Disiaslanımben +1 yıl Varsa ruh esı dıye bı kavram bende umıdımı kesmıyım kendımden ozaman tesekkurler sjsj Yorumla Hendestra +1 yıl Öyle bir kavramla ben daha karşılaşmadım ama neyse djdndb Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
24 yaşındayım hayatta kalma kısmını çözdüm bakalım.
Şu an 30. senedeyim.
Hayatta kalma kısmı tamam sjsj
Başarının sırrını bizede açıkla 😂
Cidden başarı aslında 2 kere covid oldum.
Depremde evin içinde takla atıyordum üstüne.
O kadar şeye rağmen yaşamak da başarı.
Olmadı mı olmuyor ya bizim nesil çok şanssız. Bir şeyler elde etmek çok zor.
Gerçekten başarıymış
Saygınlığı 20 de kazandık geri kalanlar umrumda değil.
Bırı yarım dıgerı hıc yok eheje
Son bir senede hepsi olur 😂
Yarım olan tamamlanır onda sıkıntı yok tek eksık kalıyo gerıye o da olmazsa olmaz yapacak bıse yok sjsjs
Ama ben yinede senden ümitliyim 😂😂
Varsa ruh esı dıye bı kavram bende umıdımı kesmıyım kendımden ozaman tesekkurler sjsj
Öyle bir kavramla ben daha karşılaşmadım ama neyse djdndb