Sınif arkadaşım tuhaf bir şekilde yüzümle dalga geçmeye başladı. Ne yapmalıyım?

Bu günler sınıf arkadaşım bana tuhaf davranmaya başladı. Daha önce okulun ilk günleri sınıftakilerin hepsinin nefesinin kötü koktuğunu söylemişti ve bir kaç hafta sonra banada bunu söylemeye başladı. Hatta benimle her konuştuğunda ağzını hırkasıyla kapatıyordu ama yaptığı bana nedense hiç gerçekçi gelmiyordu. Bana burnumun içindeki kılların göründüğünü söylüyor ve burnun ne kadar tuhaf diyordu saçma diyordu. Burnumun üstünde küçük bir hafif çıkık var sanırım kemer deniliyor ancak çok hafif ve bunada burnun kırik dedi. Ancak halbüki benim burnum estetik gibidir ve çoğu arkadaşım ve ailemde bunu bana söyler mutlu olurum. Ben titizlik hastalığımdan dolayı okuldan her dönüşü evde banyo yaparım saçlarımı yıkarım ancak kendisi yine saçlarıma laf etti. Tuhaf bir şekilde sadece yüzümün görünüşüyle dalga geçiyor. Titizlik takıntım olduğu için oturmadan önce sıra pis mi diye kontrol ederim ve genellikle bacağımı bacağımın üstüne atmak hoşuma gider ancak kendisi benim yaptıklarımıda taklit etmeye başladı. Sırada kendisi beni rahatsız ettiği için başka sıraya gittim ertesi tenefus başkalarına benden bahsediyordu ancak ne dediğini bilmiyorum. Ona güvenerek anlattığım dinlere inancımın azaldigini söylemiştim ve sınıftakilerin bir kaçına bana ateist dedi. Diğer arkadaşlarımla takılırken başka Sırada oturduğum sıranın üzerine oturarak taş devrindeki insanların evrimleşmiş haline benziyorsun dedi. Bunu neden dedi gerçekten bilmiyorum. Dediği anda tüm özgüvenim ve mutluluğum resmen yok olmuştu. Suratım düşmüştü konuşamıyordum. Benim hiçbir eksiğim olmaz suratımda ve çoğu insan yüz simamin çok güzel olduğunu söyler ama bu çocuk tam tersini söylüyor. Ben okuldaki en titiz ve bakımlı insanım. Her gün düzenli olarak yüzüme maske, temizleyici, tonik, serum, nemlendirici kullanırım ve yüzümü temizlerim. Ayrıca ten rengimde kara bile değildir buğday tenliyimdir. Saçlarım asla dağınık değildir düzdür. Bu çocuk bende ne arıyor bilmiyorum. Hayatımda daha önce kimse benim yuzumle dalga geçmemişti bir tek bu geçiyor. Ancak kendisine aynada hiç bakmıyor arkadaş kendisinin bu yaşta bile sakalları çıkıyor, gözlüklü herif. Ondan aşırı soğudum gördüğüm yerde boğmak istiyorum. Ben çok sakin bir insanımdır ve hayatımda hiç sinirlenmedigim kadar buna sinirlendim. Kendisinin yakısikli olduğunu sanıyor sanırım.

Sınif arkadaşım tuhaf bir şekilde yüzümle dalga geçmeye başladı. Ne yapmalıyım?