Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
Hep diyorum geçen sene ki olay takıntılı kuzenimin baya sene sonra yine denemesi yatmak istemesi hal ve hareketleri beni avlamaya çalışması Allah'tan yine kurtuldum ve doğruysa abimin dediği amerika da her yer kapanmış bir yere gidemiyormuş geri gelebilir yani benim için kaçtıysa her şey hayal ettiği gibi olmuyor abim diyor ki orada oda tutuyorlar orada arabalar çok ucuz işte de o kadar kazanmasına gerek yok ve ben kuzenimden 2021 arkadaşı yol kesti mi? şüphelendim şüphe duydum bu arkadaşına birşeyler mi? anlattı çünkü çocuk sanki birşeyler biliyor gibi bakıyor demek ki 23 yaşında ne dediyse arkadaşına ordan başlamış plan Allah'tan kurtuldum arada 1 yıl var şüphelendim 2022de bir hareket yaptı baktı düğünde baktı tabiki bilemezdim bunların olacağını ama rüyanın anlamında yazıyordu düğünde bir şey olacak biri sana yoğun duygular besliyor diye demek ki bu yüzdenmiş
Bizim evin önünde park var, oradan geçiyordum tam ön çaprazımdan da bir adam ilerliyor. Yandaki çardakta oturan köpek aniden havlamaya başladı ama ne havlama, adam aldırış etmeden devam etti ben durdum sorun mu var diye. Kadın da bana dedi ki merak etmeyin o sadece erkeklere havlıyor.
Yaaa mükemmel hayatı bu kadar seven insanlar beni çok eğlendiriyor😂
Beni şaşırtan bir teyze gördüm geçen 70 li yaşlarında görünüyordu saçları bembeyaz tam tepesinde pembe mor ve mavi renkler vardı gözlerine masmavi far sürmüş dudağına da kıpkırmızı bir ruj Taksim'de yürüyordu😂