Özellikle flört döneminde erkekler kızlara çok yapıyor bunu garibanlar da hemen düşüyor 😂😂

Özellikle flört döneminde erkekler kızlara çok yapıyor bunu garibanlar da hemen düşüyor 😂😂
Ben bu hatayı çok fazla yapıyorum. Hayranlığımı beğendiğim şeyleri dile getirmeden duramıyorum. Sonra adamın egosu tavan yapıyor, kendinde her hakkı görüyor ve beni ezmeye başlıyor. Birine taç giydirip sonra neden kral gibi davranıyorsun demek anlamsız. Suçlu olan benim.
Ego benlik anlamına gelir ve herkeste vardır inşallah, öyle umuyorum. Benliğini boş iltifatlarla, onun bunun sana davranışlarıyla şişirmene gerek yoktur aslında. Tabii benliğinin farkındaysan ve dozunu iyi ayarlayabiliyorsan. Hatta büyük ego sahibi insanlar başkalarından en kötüsünü bekler ve onlara güvenmez.
bu erkeklerin kadınlara yaptığı kesinlikle ego okşaması değil duygu ticareti. Genelde kızların hayallerine, duygularına, inandıklarına oynuyorlar. burada egosunu okşayan aslında erkektir “ben bunu avladım/avlarım, benim olur” düşüncesiyle kadın ona düştükçe o kendi benliğini besler kibirle. Şimdi gariban olan hangi cins orası tartışılır, kim kalıyor bu işin sonunda gariban gibi? Diğer kadınları bilmem ama ben “reklamı atla” modundayım misal herkese tavsiye ederim :D
Çok merci balküpü :D ne güzel uzun uzun yazmışım dhdja
Ne kusuru bebeğim 😅🌸
Hayır tabi ki de.. bir kadın sürekli egomu okşuyorsa bana sürekli iltifat ediyorsa bunu samimi bulmam zaten :D yani iltifat edebilir tabi ki de ama bu içten olmalı birde yeri ve zamanı olur sürekli olunca anlamı kalmıyor.
Mesajı aldım yerinde iltifat edeceğim bundan sonra sana😂
@_suveyda Hayır abla sen edebilirsin istediğin kadar 😂 ben onu aşk anlamında söylemiştim
Ahahah tamam o zaman😂😂
😂🌸
Cevap
15Cevap
Egom Alaattin'in sihirli lambası mı ki okşayınca güzel şeyler çıksın.. Buna kananlar varsa ampülü geçmiştir..
Yok demeyi düşünüyorum da önden kapora vereyim dedim.. 😄
Aslan burcuyum egomun okşanmasına gerek yok ben zaten her şeyden kendime bir övgü bulurum.
Hayır tabiki.. Kız ego bende ne arar.. 😅
Bende yok düz bir insanım.. 😅
😅😅
Gereksiz bir tavır sergiliyorsa yalak olduğunu düşünürüm
Altında bir bit yeniği aramazsam kazanabilir 😂
Gerçeklikle yılış yılış olmamak arasında bir denge kurabilmeli.
Hayır muhabbet sohbet bundan ibaretse tamam he aw derim
sonunda hedefıne varır ınsanlar ılgıden hoslanıyor hem manevı hem maddı ilgosterıse tipe kımse bakmaz zamanla ilgı gosteren hedefıne varır
yanı herkes ilgiye bakar sözle ve maddıyatla onu ilgiye bogarsan bir süre sonra alişıyorsun onu özluyorsun tipe bakmıyr kalbe hıtap ediyor
rica ederim
Gazdan nazdan cazdan hoşlanmam 😊
😊
Yersiz okşanıyorsa sahte ve itici gelir.
Fazla yapmacık geliyor bir süre sonra. Dozunu ayarlarsa sıkıntı yok. Ama diğer türlü sıkıntı.
Soruyu egzoz diye okuyan ben 🤣🤣🤣
Eksoz oksaninca niye sempati kazanıyorum dedim 🤣🤣
Şaka bir yana hiç sevmem öyle şeyleri
Kazanamaz çünkü egom yok benim , öldü o
Bilirdik mi kaç kişisiniz kız 😂
Boşluğuma geldi kız 😂
Erkekler kızlara yapıyor, kızların da bir tarafları gök yüzüne çıkıyor 😂
Hayır egomu okşayan biri yerine, yeterince iyi değilsin daha iyi olmalısın vb. yaklaşımı daha iyi.
yalaka denmiyor mu ona :D
Ben yumuşatmam :D
Allahın yalakası derim
Okşayan çıkmadı ki test edelim. 😂
Karakterimi övmesi daha mutlu eder.
En nefret ettiğim insan tipi
Yalakalarla işim olmaz
Hayır yapmacıklık sevmiyorum
Kazanabilir
Benim değil ama egomun sempatisini kazanır, net..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?