Kişilik & Karakter El kol şakalarından hoşlanır mısın? DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 109 Yapay Zekaya Sor Merhabalar Herkese 🌸El kol şakası yapmaktan ya da sana yapılmasından haz eder misin? El kol şakalarından hoşlanır mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 19 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Ben el kol şakası sevmem. ama samimi ve yakın olduğum arkadaşım arada yapabilir çok abartmadan. onun dışında kesinlikle sinir olurum sdfsd 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı. Yapmak çok keyifli bana yapılması sinir bozucu😅 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Hiç hoşlanmam. Bu kadar laubali olmaya gerek yok. 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevmem askom dusun mesela arkadasinin kalcana elledigini dusun ensene vurdugunu dusun 1 7 Yorumla aysekaptan +1 yıl @DorothyBabe sence haksızmıyım aşkom Yorumla DorothyBabe +1 yıl Bilmem ki ya yakın arkadaşsa olabilir bence ajdnwn Yorumla DorothyBabe +1 yıl Ense vurma kötü de Yorumla aysekaptan +1 yıl yakın arkadaşın erkekse ellemesine müsade edermisin aşkom Yorumla DorothyBabe +1 yıl Erkekse hayır tabii ki 😂 Yorumla aysekaptan +1 yıl işte beklediğim cevap aşkomdan Yorumla aysekaptan +1 yıl Seni seviyorum askom öpuyorum seni 😘😘😘😘 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Öyle bir nefret ederim ki, kırmamak için zor tutuyorum o eli kolu. Herkese yapılmaz o şakalar. 2 0 Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 678 cevap paylaştı. Hiç hoşlanmam gerçekten. İşsizler yapar ancak, beni tanıyan da bana yapılmayacağını bilir zaten 😂 1 0 Yorumla
EspressoShot Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl El kol şakalarından hoşlanmam çünkü komik bulup gülmüyorum; ben de yapmam. Yapan olursa elimin tersi çarpar.. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Hiç hoşlanmam darbelere karşı hiç dayanıklı değilim. Koluma falan vurduklarında sanki kolum dökülüyormuş gibi hissediyorum 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sevgilim tarafından sık sık olmaması kaydıyla tahammül ederim. Ancak bir başkasının yapmasını asla kabul etmem. 1 0 Yorumla
AngieTown Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hayır özellikle de pek samimi olmadigim biri yaparsa sinirlenirim. 1 0 Yorumla
TuniȿՁθ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Gıdıklama dışında el kol şakalarından nefret ederim 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. El kol şakaları lisede kaldı liseli olmayan kimsenin artık el kol şakası yapmaması gerekir 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hiç haz etmem ben kimseye dokunmuyorum kimse de bana dokunmasın. 1 0 Yorumla
Definitive Takip Et Yoda Yaş: 49 , eic 99% +1 yıl Hiç hoşlanmam.Yapmam, yapana da tavrımı net bir şekilde gösteririm. 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. En hoşnut olmadığım şeylerden biridir, kızarım, çok kızarım 1 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Nefret ederim özellikle gıdıklama falan shsbs 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Eğer basit şakalar ise sorun teşkil etmez, ama yapma dedikçe yapılan şakalar hoş değildir. 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Hiç sevmem. Temas sadece yatakta olmalı bana göre. 1 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Nefret ederim yapana onu yaptığı için cooookkkk uzun süreler sürecek pişmanlıklar yaşatırım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç sevmiyorum yapanda olmaz bana bilirler beni. Yapan olursa da sert bir şekilde direkt uyarıyorum 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl cıvık şakalar pek sevmem biraz ciddi bir yapım var Ama Dokunmatik biriyim temas bağımlısı mı diyorlarbiraz zıt oldu 1 0 Yorumla
PARZİVAL26 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Bende kimse hoşlanmaz sadece samimi olduğu kişilerin kalbini kırmak istemez insan sadece 1 0 Yorumla
Damla65655 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Hiç sevmediğim şey bana yapılsın istemem 1 0 Yorumla
istedigiyerdeyım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl nazım gecen ınsan yapabılır baskası yapamaz 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yapmayı da sevmem yapılmasını da sevmem 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Hayır, hoşlanmam. 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Hayır pek hoşlanmam. Kaba buluyorum. 1 0 Yorumla
judebellingham Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Arkadaşalrım ise evet 1 1 Yorumla judebellingham +1 yıl Arkadaşlarım* Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. aşırıya kaçmadıkça sorun yok 1 0 Yorumla
Zsez_S Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 313 cevap paylaştı. Sevmem. resmiyet iyidir 1 0 Yorumla
Sisinsomnia Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Nefret ederim annem bile yapamaz 2 1 Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl @Sisinsomnia zaten hiç hoş değil Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır hiç sevmem. 1 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayor 1 0 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 761 cevap paylaştı. Asla sevmem 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Asla 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Hayır hiç sevmem 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Hiç sevmem 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Çok fazla hoşlanmam 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Hiç sevmem.. 1 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 999 cevap paylaştı. Hayır hiç hoşlanmam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Ben el kol şakası sevmem. ama samimi ve yakın olduğum arkadaşım arada yapabilir çok abartmadan. onun dışında kesinlikle sinir olurum sdfsd
Yapmak çok keyifli bana yapılması sinir bozucu😅
Hiç hoşlanmam.
Bu kadar laubali olmaya gerek yok.
Sevmem askom dusun mesela arkadasinin kalcana elledigini dusun ensene vurdugunu dusun
@DorothyBabe sence haksızmıyım aşkom
Bilmem ki ya yakın arkadaşsa olabilir bence ajdnwn
Ense vurma kötü de
yakın arkadaşın erkekse ellemesine müsade edermisin aşkom
Erkekse hayır tabii ki 😂
işte beklediğim cevap aşkomdan
Seni seviyorum askom öpuyorum seni 😘😘😘😘
Öyle bir nefret ederim ki, kırmamak için zor tutuyorum o eli kolu. Herkese yapılmaz o şakalar.
Hiç hoşlanmam gerçekten. İşsizler yapar ancak, beni tanıyan da bana yapılmayacağını bilir zaten 😂
El kol şakalarından hoşlanmam çünkü komik bulup gülmüyorum; ben de yapmam. Yapan olursa elimin tersi çarpar..
Hiç hoşlanmam darbelere karşı hiç dayanıklı değilim. Koluma falan vurduklarında sanki kolum dökülüyormuş gibi hissediyorum
Sevgilim tarafından sık sık olmaması kaydıyla tahammül ederim. Ancak bir başkasının yapmasını asla kabul etmem.
Hayır özellikle de pek samimi olmadigim biri yaparsa sinirlenirim.
Gıdıklama dışında el kol şakalarından nefret ederim
El kol şakaları lisede kaldı liseli olmayan kimsenin artık el kol şakası yapmaması gerekir
Hiç haz etmem ben kimseye dokunmuyorum kimse de bana dokunmasın.
Hiç hoşlanmam.
Yapmam, yapana da tavrımı net bir şekilde gösteririm.
En hoşnut olmadığım şeylerden biridir, kızarım, çok kızarım
Nefret ederim özellikle gıdıklama falan shsbs
Eğer basit şakalar ise sorun teşkil etmez, ama yapma dedikçe yapılan şakalar hoş değildir.
Hiç sevmem. Temas sadece yatakta olmalı bana göre.
Nefret ederim yapana onu yaptığı için cooookkkk uzun süreler sürecek pişmanlıklar yaşatırım
Hiç sevmiyorum yapanda olmaz bana bilirler beni. Yapan olursa da sert bir şekilde direkt uyarıyorum
cıvık şakalar pek sevmem biraz ciddi bir yapım var
Ama
Dokunmatik biriyim temas bağımlısı mı diyorlar
biraz zıt oldu
Bende kimse hoşlanmaz sadece samimi olduğu kişilerin kalbini kırmak istemez insan sadece
Hiç sevmediğim şey bana yapılsın istemem
Nefret ederim.
Nefret ederim one ya oyle
nazım gecen ınsan yapabılır baskası yapamaz
Yapmayı da sevmem yapılmasını da sevmem
Karşıdakiyle samimiyetine bağlı
Hayır hoşlanmıyorum. Hiç gerek yok.
Hayır, hoşlanmam.
nefret ederim
Hoslanmiyorum.
Hayır pek hoşlanmam. Kaba buluyorum.
Kardeşim dışında kimse yapamaz