Karar vermekte zorlanır mısınız? Neden karar veremiyorum diye düşündünüz mü hiç?

Karar vermekte zorlanır mısınız? Neden karar veremiyorum diye düşündünüz mü hiç?

Aldığınız her kararın sonucunda bir durum oluşur ve bu durum sizde bir duygu yaratır. Genelikle hissetmeye gönüllü olmadığımız temas etmek istemediğimiz duygular varsa karar almaktan kaçını kararsız hissedebiliriz. Bir seçenek çok cazip gelirken arkasında oluşturacağı zorluklar ve zor duygular kafa karıştırabilir.

Bir duruma dair hissettiğiniz duygunun fizyolojik süresi 15sndir. Onu ızdıraba çeviren ise zihindir. Karar alamamak, harekete geçmemek sizi bitirebilir.

Eğer seçeneklerin sonucunda ki duygulara göğüs gerebilir ve seçimlerinizin arkasındaki durumlara dair oluşan hislerin sorumluluğunu almaya karar verirseniz verirsiniz. Büyümek yetişkin olmak aynı zamanda sorumluluk almaktır.

Ve bunu bir kere yapabildiğinizde duygunuzun sorumluluğunu alabildiğinizde devamı gelecektir.

Sizin için en doğru kararı almanız dileğiyle. Sevgilerimle 🌹🌹🌹