Bazı insanlarla yolumuzun tekrar tekrar kesişmesi, sizce tesadüf mü yoksa hayatın gizemli yanlarından biri mi?

Bazı insanlarla yolumuzun tekrar tekrar kesişmesi, sizce tesadüf mü yoksa hayatın gizemli yanlarından biri mi?

Havanın yağmurlu oluşu bile tesadüf değil. Bize sıradan geliyor belki ama bir kişi sırf hava nedeniyle kaza yapıp hayatını kaybedebiliyor. Tamam başka şekilde de olabilir ölümü belki ama bu şekilde olması gerekiyor ve oluyor. Bizimde yaşamamız gereken bazı şeyler var ve bu çoğunlukla kişiler aracılığıyla oluyor, insan yapısı sosyallik üzerine kurulu ve bu şekilde yaşıyoruz yaşamamız gereken durumları, sebep bu. Denizin dalgalanma şekli dahi tesadüf değil, hiçbir şey tesadüf değil.
Bana böyle denk gelişler her zaman anlamlı gelmiştir hayatların kesişmesiyle ilişkilerin doğal olarak başlaması yeni bir kitaba başlamak yeni bir hikaye dahil olmak gibi heyecan verici oluyor💨🍃😊
Böylesi mantık dışı varsayımlara kafa yormam.. hiçbir şey kader değil.. sihir ya da mucize ya da bize bir işaret değil.. sadece denk gelir.. sadece tesadüf olur..
🙄 Bibot ❤️ benim ince ruhlu hassas robotum .. sen de olmasan..
Bence gizemli yanlarından birisi olabilir.. ya da tesadüf.. ya da hiç bir anlamı yok.. bu tamamen insan neye inanmak isterse ona inanır kuralıdır.. benim içinse sadece tesadüf.
Cevap
7Cevap
Bu hayatta hiçbir şey tesadüf değildir.. Karşılaşmalar, yanımızdan öylesine geçip giden insanlar, minibüste yanımıza oturanlar, şu an soruna gelen insanlar bile …kısacası temas ettiğimiz her şey ve herkes olması gerektiği için olur..
Bilmem ki bende böyle şeyler olmaz, birini hayatımdan çıkarırsam bir daha yaklaşamaz
çıkardığın biri olduğunu kim söyledi belki yeni yeni denk geldiğin biri 🤔
Gizem ya da tesadüf gerçek değildir duygu ve mantık vardır duyguları dinlersen yollar da kesişir köle bile olursun mantığını kullanırsan ne bir yol kesilir ne de bir şey hissedersin
Tevafuk tabi ki. Bazı yolunun keşiştiğü insanlarda kariyer anlamında sana yön verebilir
Tercihler... kararlar... seçimler bazende tesadüf...
Çekim yasası veya telepatik durum💫
Birileriyle tekrar karşılaşmanın anlamı devam eden bir karmaya işaret olabilir
Sadece təsadüfdür bence
Tevafuk ama bunun bana ne gibi bir anlami var bilemiyorum. Bu ara bu durumu yasiyorum.
Öğrenemeyip alamadığımız dersler var herhalde ki tekrar çıkıyor karşımıza
böyle şeyler sadece kitaplarda yazmıyomu? yoksa benmi çok yalnızım..
sen çok yalnızsın 🤔
Tesadüf ama illa değerlendiricek değiliz :)))
illa değerlendiricek değiliz derken 🤔
Sen karmaya inanmasan da karma bir gün seni bulur :P ben de karmaya inanmam bu arada 🤔
Hayatin entrikaları diyelim dbdhs
Türk pembe dizisi mi bu :D
Belli belli :D
Hayatın reşefsizliği.
hahah KS'nin düzeltmesi mi yoksa kaderin bir cilvesi mi :D
Bilerek😀
yazarken elin ayağın birbirine girdi değil mi :P
Yioo💅
Bence tesadüf değildir
Öyle bir şey yaşamadım ben
Tesadüf değildir hiçbir şey
Nasipte varmış demek.