Biri var sevdigim çok yarasi var ben onun yaralarini sarmak istiyorum onu bebegim gibi severim derdi tasasi kalmaz mutsuz mutsuz duracagina bana kendini sevdirsin abi iste ben ona nese veririm hayatina renk katarim olmaz mi
Güncellemeler
+1 yıl
Oda beni sevsin tabiki bende hak ediyorum sevgiyi hıh
Yaralari olan biri daha mi kolay sever yoksa daha mi zor?
Sever neden sevmesin ama yaraları çok büyükse sebin sarmmnı istenicektir çünki kendini veremicej sana ve akkı hep tşlkiler gezecek buda seni mutsuz edecek
9 sene mi çaldı benden ondan sonra kendini öldür senle evlenmem dedi.. yaraları vardı hep yanında oldum ama sadece ve sadece üzülürsün hepimizin geçmişi olabilir geçmişte ama geçmişi kapanmalı ve yeni ilişki isteyen 2 taraf olmalı ama sen yaralarını sararım dersen o seni suçlar Birgün sadece suclanirsin
Bunu yapıp mutlu sonn elde eden yok.. sizin tercihiniz ama yaraları olan biri sizi sadece üzecek yarı yolda bırakacak.. yara bandı yapacak sizi sadece olan bu
Derdi varken ask acısı mesela yeni ayrıldı ve o sırada karsısına sahte ilgilenen biri cıktı onu gercek sanar ve sarılır o sarıldığı kisi yılan iste cünkü duygusal bosluğu fırsata ceviriyor
Soyle soyliyim birinden yeni ayrilmamis ama mutsuz birisi dertleri var birinden ayrilmis olsa bile benim amacim firsata cevirmek olmazdi yani suanki gibi yaralarini sarmak ve onunla beraber mutlu olmak olurdi sence ben yilan miyim yani?
Niye ki bana bir adim atsa beraber mutluluktan ucariz ki benim nesem ikimize de yeter 😂hemencecik toparlanir onu oyle bir severim ki derdi tasasi kalmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sever neden sevmesin ama yaraları çok büyükse sebin sarmmnı istenicektir çünki kendini veremicej sana ve akkı hep tşlkiler gezecek buda seni mutsuz edecek
Sana ufak bir tavsiye
Birilerinin yaralarını saracağım diye kendini yaralama sonra iyileşmen zaman alır
Niye yaralayim ki onu sevsem beraber mutlu olsak bana ne zarari olcak ki bunun
Ben yaptim daha önce pişmanım.. bir daha yarası olana selam vermem
Neden ne oldu ki
9 sene mi çaldı benden ondan sonra kendini öldür senle evlenmem dedi.. yaraları vardı hep yanında oldum ama sadece ve sadece üzülürsün hepimizin geçmişi olabilir geçmişte ama geçmişi kapanmalı ve yeni ilişki isteyen 2 taraf olmalı ama sen yaralarını sararım dersen o seni suçlar Birgün sadece suclanirsin
Niye beni suclasin ki
Görürsün zamanlaaaa
Bunu yapıp mutlu sonn elde eden yok.. sizin tercihiniz ama yaraları olan biri sizi sadece üzecek yarı yolda bırakacak.. yara bandı yapacak sizi sadece olan bu
Daha kolay sevdiğini sanar coğuda o anlarda yılana sarılır
Derdi olan mi yilana sarilir?
Derdi varken ask acısı mesela yeni ayrıldı ve o sırada karsısına sahte ilgilenen biri cıktı onu gercek sanar ve sarılır o sarıldığı kisi yılan iste cünkü duygusal bosluğu fırsata ceviriyor
Soyle soyliyim birinden yeni ayrilmamis ama mutsuz birisi dertleri var birinden ayrilmis olsa bile benim amacim firsata cevirmek olmazdi yani suanki gibi yaralarini sarmak ve onunla beraber mutlu olmak olurdi sence ben yilan miyim yani?
Hayır cünkü sahte yaklasmıyosun seninkide sevgi cesidi ask anlamında olmasada merhamet cesidi seninki oda sevgi gösterme seklidir yılan değilsin yani😄
Tabiki ask hemde fena asik oldum cocuga ya 😂😂 bu arada o yilan dediklerinin amaci ne?
Yılan dediklerinin amacı fırsattan istifade araya fitne sokmak her anlamda cikar sağlamak bedenen ya da duygusal
Daha zor sever
Neden ki
Yaralari olan biri kendini dışarıya karşı çok fazla açmaz. İnsanlara güvenmez haliyle kolay da sevemez
Zor.
Neden
Olmaz boş ver onu
Neden olmasin
Yorulursun
Niye ki bana bir adim atsa beraber mutluluktan ucariz ki benim nesem ikimize de yeter 😂hemencecik toparlanir onu oyle bir severim ki derdi tasasi kalmaz
Çok mutlu olun
Sag ol Şu an platonik takiliyorum sence ona acilsam mutsuz mutsuz yalniz kalmaktansa bana sans verir mi ki
Daha zor
Neden
Yarası varmış ya
Olsun ben ona unuttururum ki sevgimle