Annem gösterince “sahte bunlar anne inanma” diyip tiktokta gördüğüm her şeyi herkesin üzerinde deneyesim geliyor. Normal miyim🙄

Annem gösterince “sahte bunlar anne inanma” diyip tiktokta gördüğüm her şeyi herkesin üzerinde deneyesim geliyor. Normal miyim🙄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Görselde gördüğüm şey ballı turp ise öksürme refleksini arttırıp daha rahat sökmesine yardımcı oluyor. Ancak fazla öksürme olacağı için bu da beyin damarlarını zorladığından tavsiye etmem.
Annelere interneti yasaklamak lazım. Hasta olunca o kadar saçma sapan tarifler buluyor ki bir gün zehirleyecek beni. Geçen ballı sütün içine sarımsak atmaya çalıştı zor engelledim.
Ben daha o seviyeye gelmedim ama herkese kozalak yedirdiğim bir gerçek shsjs
Geçmiş olsun çiçeğim 💗 fakat bu tarif fazla öksürük yapıyor balgam söktürücü olduğu için. Rahatsız olabilir
Yapmayayım o zaman iyice kötü edicem adamı djdjd
Evet onun yerine daha olur şeyler yap fazla rahatsız etmeyen bol baharatlı sıcak bir çorba bile iyi gelecektir 😉
Evet, tamamen normal. Herkesin farklı ilgi ve zevklere sahip olması doğaldır. Keyif aldığın aktiviteleri takip etmek ve denemek önemlidir.
Benim üzerimde de dene
Aşkım bitti mi kozalağın
2 kaşık kaldı
Timam sonra buna geçiyoruz😘
Allah narcosa sabır versin aşkom jzjsjsskms
Ahsjdjd şifaaa bunlar şifaaaa
Turp mu o jdndjsnd
Evet ahsjsjd
Annem bir şey yapıyordu turpla içiyordum küçükken :D sorayım ona tarifini jsmsksnsk
Haha ben de öyleyim ya boş ver yap gitsin
Tfıfurhrjjrr kızım ya
Anne kız çatışmasııı en sevdiğim
Önce birilerinin üstünde denemelisin 😁
Ben de 🙄🤷♀️
bu ne aw