En son neyi ertelediniz? Ben Eymir'e gidip göl kenarında keyif yapacaktım ama iki gündür hava kapalı olduğu için gidemiyorum. 😒

En son neyi ertelediniz? Ben Eymir'e gidip göl kenarında keyif yapacaktım ama iki gündür hava kapalı olduğu için gidemiyorum. 😒

⭐ Hayat ertelenerek yaşanan bir olay değil ilk fırsatta yapılmalı kafada o ertelenenler. Hayat en çok şimdiki zamanı sever, ânı sever ve ciddiye alır, gelecek zamanı fazla önemsemez, çünkü gelecek zaman belirsizdir, sislidir. Ben de şimdiki zamana odaklıyım, ertelemeleri tercih etmem⭐
Belli ölçüde dediğine katılıyorum ama her şeyin de bir yeri zamanı olduğuna inanıyorum 🤔
⭐Doğru zaman geçtikçe erteleme oluyor zaten. Henüz gelmemiş doğru zaman sabretme ve beklemeye girer⭐
Himmm o da bakış açısı peki olaya şöyle baksak aslında doğru zaman olmadığı için ertelemis olmuyor muyuz 🤔
⭐ Aynen öyle ⭐
İkisi de mantıklı önermeler aslında 🤔 peki doğrusu hangisi 🤔
⭐İkisi de doğru. Farklı açıdan bakarak doğruya çıkar ikisi de⭐
Evet ikisi de öznel dogrular ama mutlak doğru tektir 🤔
Cevap
2Cevap
Ütü işini yarına erteledim 😬
Üşengeç 🤣
hadi öyle olsun bakalım :P
Uzaklaşmayı..
sebep
Öyle istiyorum
canını sıkan bir şey mi var ya da kişiler
sorumluluklarımı.
neden 🤔
bilmem sorumlulukların getirdiği sıkıntıdan kaçmak daha kolay geldi galiba
muhtemelen :)))
Doktor randevumu
Neden 🤔
Gitmeyi hiç sevmiyorum iki ay önce gitmem gerekirdi ama gitmedim bu hafta giderim jdsjds
Ben de sevmiyorum ama iki gün sonra gideceğim sonra kontrole gideceğim bu ay hep hastaneyle geçti
Geçmiş olsun kurban
Mersi sana da
Kendimi, hayatımı
Duygularımı
banyo yapmayı 1 saat sonraya erteledim 😁
Eymir hava kapalıyken de güzel..
🙄.
Uzaklaşmayı.
Çoğu şeyi maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?