- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKıyafetine karışmamı gerektiren biriyle birliktelik kurmam.
Çalışma konusuna gelince, başta bunu konuşuruz. Ben fabrikada çalışan biriyim ve bu ortamda çalışan kadınları, erkekleri iyi biliyorum. Dönen muhabbeti de..
Çalışmasına karşı değilim, çalıştığı ortama karışırım ama..
Bunun yanında çalışmak, hatta Türkiye şartlarında çalışmak bir erkek olarak beni bile zorluyorken, eşimin göz göre ezilmesine gönlüm razı olmaz.
Hem o bir anne adayı.. Evladımızın benden çok annesine ihtiyacı var..
Ben bir kaç kez şahit oldum daha sabahın köründe ve ayazında çocuklarını sürükleyerek işe ve okula götürmek zorunda olanları.. Bu hem evladımıza hem eşime zulüm..
Az kazanalım ama hem evladımın hem eşimin psikolojik sağlığı da dahil olmak üzere sağlıkları her şeyden önemli..
Tüketim doyumsuzluğuna feda edecek bir ailem yok benim..
Bu tiynette olan bir eşle bir ömür geçirmek Allah'tan niyazımdır..
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
Çok açık giyinen biriyim sevgililerim de hep bunu bilerek Olmuştur
Çalışıyorum ona da karışan oldu ama pek takmadım yani çok parası var ise o zaman sürekli gezelim kimse (ikimizde) çalışmasın
Diğer türlü 1 kişi ile ev dönmez bu devirde10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
+1 yılİlişkide herkes herkesin kıyafetine karışır. İlişki sorumluluk, şeffaflık ve güven gerektirir.
Benim sevgilim olacak kadın sahilde bikini mayo giyemez, ben de boxer giyemem. Benim sevgilimin telefon şifresi olmayacak, benim de olmayacak. İkimiz de birbirimizin sosyal medya şifrelerini bileceğiz ve istediğimiz zaman birbirimizin hesaplarını stalklayacağız.
Bugünün Türkiye şartlarında geçmişe göre daha zor olsa da tek maaşla ve asgari ücretle bile ev geçindiriliyor. Tamam ekonomik kriz var son 2 yıldır ama 2001 Türkiyesinde de yaşamıyoruz. Çalışmasını zorunlu kılacak bir ekonomik tablo yok şu anda. Bu da madalyonun diğer yüzü...
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eğer karşısındaki kişide değişmesi gerektiğini düşündüğü şeyler varsa o kişi yerine kendine uygun birini tercih etmeli. Örneğin çalışmayan biri gibi.
Çünkü kariyerinde ilerlemiş, uzun yıllar bunun için uğraşmış kimsenin karşısındaki kişi için -bu kişi kim olursa olsun- mesleğinden, kararlarından kolay kolay taviz vereceğini sanmıyorum. Ki vermemeli de zaten.
Bu nedenle o erkeğin kendisiyle aynı ya da benzer düşünce tarzına sahip biriyle olması daha sağlıklı. Aksi durumda çok yüksek ihtimalle ortak bir paydada buluşamazlar, anlaşamazlar.10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 555 cevap paylaştı.
Kimse kimsenin ATM’si ya da çobanı değil.
Ya neden kıyafetine karışayım ki? Zaten giyim tarzını değerlendirir öyle sevgili olurum. Öte yandan çalışsın, yarın bi gün bişey olursa bana? Her insan kendi ayaklarının üzerinde durmalı!30 Yorumla
+1 yılKendini bilen bir insan nerede ne giyeceğini, nerede nasıl davranacağını bilir. Ben güvendikten sonra istediği yerde çalışsın. Önemli olan karakteri, kişilik yapısı.
Size güvenmiyor belli ki bu arkadaş. Güvenini kazanamamışsınız hepsi bu. Kıyafet konusunda ise karışsalar cahil diyorsunuz, karışmayınca bu niye karışmadı beni sevmiyor mu diyorsunuz. 😄
Siz sorunu kendisiyle cozebilirsiniz. Tekrar bı konuşun bakalım 😊
40 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 338 cevap paylaştı. Ben kendi giyimime dikkat eder nerede nasıl duracagımı bilirim.. Benim duruşumdan emin olamayan adam defolsun gitsin...
Hayır absürt giysem karışsa iyiliğimi istiyor derim
Sadece iş yerine karışsa, bulundugım ortama vs başka terden bak dese neyse onu da Alttan almaya calısıtım ama kendimden ben eminken o neyin tereddütün de ki daha yasamadan kesin kararlar veriyor30 YorumlaKadınını korumaya çalışan ve değer veren doğal erkek davranışlarının nasıl dibe batırıldığını, nasıl küçümsendiğini yorumlarda görüyorsunuz. Erkek erkek gibi davrandığı için suçlanıyor.
Düşman olan maskülenite değil. Modern toplumun yaratmaya çalıştığı algılardır. Erkeklerde kendi benliklerinden kopmamalı. Anlayan anladı
27 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏 Manifesto niteliğinde bir yorum.
Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Neden calistirmazmiş bunu bilmek gerek? Kiyafet'inizide lütfen Annenin ve Babaniz sizleri korumak icin "karisirken" müdahale ederken bunlar simdik böyle veya geri kafalilik mi diye düsünürken sevgili karisinca beni seviyor diye düsünmeyin. Dininiz veya bi bildiğiniz icin giyme ama bi sevgili diyerekten olmazsin.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiceğim kıyafete karışmaz çünkü o konuda zaten dikkat ettiğimin farkında.
Ama iş konusuna gelince.. Çalışmamı istemiyor, maddi durumumuz iyi akşam eve yorgun gelmeni istemiyorum halin kalsın ve bana gülümse diyo.. Bi de iş dolayısıyla yurt dışına çıkacağımız için sürekli seni yanımda istiyorum diyor her an.. Eğer istersen de hobi yap , sosyal bi aktivite falan.. Ya da sana bi iş kurarız mantığında. (Ama başka bi yerde çalışmamı istemiyor)12 Yorumla- +1 yıl
Sen ne diyorsun bu konuda? Çalışmıyor musun yani
Cevap sahibi+1 yılBilkent holdingte çalışıyordum ayrıldım
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesleğine bağlı, kıyafetine de karıştırma sende onun karışması yanlış senin de onu rahatsız edecek şekilde umursamadan takılman yanlış, birbirinizi anlamaktan, huzur vermekten geçer iyi ilişkinin yolu
40 Yorumla18 yaşında öyle bir sevgilim oldu, üstelik ciddi bir ilişki olup 7 sene devam eden evlilik düşündüğüm bir erkekti. Allah kurtardı ama zararlarını hâlâ çekiyorum.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSonuna kadar haklı artık sen onun sorumluluğunda olacaksın anan baban olmayacak yanında haa yok ben özgürlüğüme düşkünüm diyorsan o zaman evlenmeyecek hiç bir zaman kalkıpta ben bulurum kendim gibisini diyorsan nahh bulursun
00 Yorumla
+1 yılKiyafetime karışamaz. Ayrıca çalışıyorum. Beni çalışırken taşıyacağı icin calisamazsin da diyemez. Tabi evlendikten sonra sigortami öderler ve maaş kartını bana verirse sıkıntı yok:) çalışmam.
10 Yorumla
+1 yılbana göre çok da ilgisiz olması hoş değil ama neye göre çalıştırmam diyor mesela senin meslek sahibi olmanı istemiyorsa o erkekten pek de umut bekleme amaa diyelim ki haliniz durumunuz yerinde ekstra yorulmanı istemiyorsa çok da büyük bir sıkıntı gibi gelmedi bana kıyafet de hani her türlü giyim tarzına karışıyorsa ileride başın ağrır gibi ama işte mini mini giydiysen belki kıskanıyordur caanıııımmmm oıu8y7t65rfg
10 YorumlaZincir, pranga felan varsa hallederiz bir türlü. Şaka mısınız siz ya? Kıyafetini de işini de daha baştan konuşmuyor musunuz? Sonrasında da kimsenin hayatına kimse karışamaz. Özgürlük bidir.
10 Yorumla
+1 yılTam bu dedin erkekel tansitim böyle herseye karişan erkek gecmisi ve kendisi karektersiz kendisinin gecmsinde önüne gelenle yatmis kizlara bakiyormus oyuzdem sen calisma dedi cunku kendisi calissa bisey yaapr kisi kendisindne bilir uzak dur durmasan ilerde pismanliktan cildirisin
10 YorumlaGiyimime karışacak haddi bulanın alnını karışlarım, yemez öyle. Çalışmamı istemiyorsa kazandığım parayı her ay düzenli hesabıma yatırıp sigortamı işletecekse tamam çalışmam 😁😁
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHüç bulaşma derim. Bulaşacaksan da pişman et. Madem çalıştırmıyorsun, kıyafetlerime de karışıyorsun istediğim her şeyi alacaksın de. Ses kaydı yap o anı.
12 Yorumla- +1 yıl
Yok ya asgari ihtiyaç şeklinde düşünür çoğu. O da abartsında abartsın her haltı istesin.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNerde ne gıyecegımı bılecek olgunluktayım karısamaz, ben onca sıkıntıyı da calısmamak ıcın degıl calısmak hayatımı kurmak ıcın cektım calıstırmam dıyosa odesın aylık kazancımı bana sjejej
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 313 cevap paylaştı. Karışmayı abartmadığı sürece benim için sıkıntı yok. Dikkat çekici giyinmiyorum. Çalışma dersede amenna. İyi kazansın yer içer keyfime bakarım
06 Yorumla
Soran+1 yılBen de hemşirelik okuyorum yorum için teşekkürler
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çalışmak kadına ait bir karar olmalı. Bu. senin geleceğin sonuçta ilişkiler bitebiliyor, evliliklerde nihayetinde. O senin vasin değil ki. senin adına karar versin.
00 Yorumlaıyy mağarada yaşıyo hemen terk edip kendine bi ggavat bul
12 Yorumla
Soran+1 yılBunların dışında çok iyi
Bilinçsiz geçen bir ömüre üzülüyorum. Daha başka bir şey düşünemiyorum.
20 Yorumla
+1 yılSok saçma inandirici bulmam ve de gercekten yapicaksa bile Şu an guvenmedigini dusunurum
20 Yorumla
+1 yılNesli tükenmeli neden pandaların tükeniyo bunların tükensin
20 Yorumla
+1 yılKıyafetlerini daha da açık giymeni istiyorsa haksızdır fakat örtünmeni istiyorsa sonuna kadar haklıdır
00 Yorumla
+1 yılKıyafet olayını "Evlenince kapanmanı isterim." demediği sürece biraz anlarım ama iş olayı sıkıntı. İkna olmazsa ayrılırım.
00 Yorumla
+1 yılBenim giyimim düzgün ve güzel kimseye o söz hakkı yok ve istediğinim herşeyi yaparım evlendikten sonra bile
00 Yorumla
+1 yıl
Sonrasinda olacaklar...
00 Yorumla
+1 yılhiç bişi düşünmem köle olmak isteyen düşünsün banane
10 Yorumla
+1 yılUlan varya o kadar sevilmemişim ki karışsın giyimime bile diyorum artık ben
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılOnu diyen erkek direk ozguvensiz yanındaki kadını taşımaktan aciz biridir
00 Yorumla
+1 yılAllah'ın emir ve yasakları belli en doğrusunu demis
02 Yorumla- +1 yıl
İslam senin için cahillikse diyecek bir şey yok.
- Kişilik & Karakter konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir cümle de kurmaması lazım ya... Çalıştırmam, yaptırtmam gibi. Olur mu böyle şey.
00 Yorumla Çevremde tutmuyorum böyle hayvanatları o yüzden bilemiyorum
00 Yorumla
+1 yılKendine laf söyletmediği sürece çalışabilir dikkatlice kıyafetlerini seçebilir
00 YorumlaKıyafet karışma normal da çalışmaya izinvermemek cahillik ve saçmalık.
00 YorumlaKahvede arkadaslara karısı çalısiyor mu dedirteyim?
011 Yorumla- +1 yıl
İnsanlari bu kadar si*leme
- +1 yıl
toplumla yasayamazsin o zaman senin bi hayatin yok haha
- +1 yıl
Kız haklı kanka
- +1 yıl
tomom dayicik insanlari tanimadan hakkinda bi şeyler söylemen de değisikmis pekiala
- +1 yıl
Edebiyat yapmanın anlamı yok kanka kız haklı milleti ne takıyosun ağız herkeste var çekemeyen her türlüsünü konuşur sıyrılın artık şu kafadan be
- +1 yıl
Dayı yaşın 40 nasıl çukura bakıyor bi dur bismillah 😂
+1 yılÇalıştırmak nasıl bir tabir yaw.
Çalıştırıp cebinden parasını mı alıyor sanki?
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 642 cevap paylaştı.
+1 yılAnında geriye dön uygun adım marş... yol ver gitsin yobaz
00 Yorumla
+1 yılÖzgüven eksikliği olan ve karşısındaki kadının da bi hayatı olduğunu unutup ona bi yaşam alanı sunmayacak bencillikte bir erkek olduğunu düşünürüm
30 Yorumla
+1 yılEn azından başında söylemiş sonradan farkli bir yüzü ortaya çıkmamış. Ama ileride daha çok kısıtlama yapabilir sadece bununla kalmaz. Cok yanlış değil çalışma konusu hariç ama senin de kendi sınırların olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir şey düşünüyorum da neyse söylemeyeyim. Öyleleriyle muhatap olmayın lütfen.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu maçoluktan söylüyorsa sıkıntı vardır ama başka sebepten söylüyorsa irdelenmelidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBuna karşıyız desek feminen derler, böyle olsan geri kafalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılObje gibi giyiniyorsan karışır. Rahat evi bakıyorsa çalışmana lüzum görmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıltapulu madenlerimiz bile olsa dünya hali bilinmez zekasız mısın derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eşim olsa ben de karışırım. Çok param varsa da çalıştırmam nesi yanlış bunun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu soruya tepki gösteren kızlar. Karşılarına zengin hanzo bir herif çıksın tipine ne dediğine bakmadan işi gücü bırakıp hemen nikahı basarlar. Peki buna ne demeli 😂😂😂
10 YorumlaYerinde olması gereken karar ama aşırı boğucu rahatsız edilmicek şekilde kararında gönlünü alıcak şekilde olması şartıyla
00 YorumlaKıskançlık istiyorum diyerek ilkel erkekle olmaya gerek yok, kendi giyimine dikkat edebilecek kadar sorumlu olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yıldaha fazla kıza ulaşmak için boynuzlarını sivriltmiş ancak güzelliğinden ötürü fabrika ayarlarına dönen kimse
00 YorumlaAslında olması gerekn koruyor, ama Türkiye şartlarında çalışmasını istemeyeceğini düşünmüyorum
10 Yorumla
+1 yılBaskıcı türk erkeğiyle yaşam mücadelesi veren türk kızı 🥳
10 Yorumla
+1 yılBosanmak istiyorum. Senile artik. Yasanmazzz diye bagirmak gerekir
01 Yorumla- +1 yıl
Karate-Do... her zaman inanmisimdir. Boyle dusunen erkege once konsantre olup gozlerine dimdik bakin ve hiyaaahhh diye haykirarak... Olum Vurusu. Yapin bu dersi. haketmistir o. Karate-Do... yani
herkes çalışıyor artık kiyafete de bi zahmet karışmasın artık. zincirlere bağlı yaşamamak lazım.
00 Yorumla
+1 yıliyy gitsin magarasinda falan yasasin oyle erkolar kaldi mi ciddennn
00 Yorumla
+1 yılBoşuna okumadım. Kendi kariyerim olacak zoruna gidiyorsa baskasiyla tanissin
00 YorumlaKendine göre birini bulması gerektiğini düşünüyorum.
00 YorumlaKesinlikle ışık hızıyla uzaklaşman gerektiğini düşünüyorum şuan…
00 Yorumla
+1 yılValla kıyafet tercihine karışamaz çalışmak desen bende istemiyorum ki
00 Yorumla- Devamını Gör (86)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne