Kişilik & Karakter Ne kadar mutlusunuz tahmin edeyim mi? Kromozoɱ Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor canım sıkılıyor evet smödlflf Güncellemeler+1 yıl bana artık herbokolog diyebilirsiniz wlldllf Ne kadar mutlusunuz tahmin edeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/6q7dLUtm3PI Et bakim 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl of bunu sürekli yapıyorum şu ara kskckkckcsen mutsuz da olsan belli etmezsin formundasın çeku Yorumla Limpos +1 yıl Tabee dayım Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Soru tuttuktan sonra gelen pişmanlık hissi jsjsjsjs 0 4 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl yapıcak bişey yok geç gelene yorum yapmıyoeum leldllgg Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Sjsjsjajaj bana yap bari Yorumla Kromozoɱ +1 yıl yıkılmadın ayaktasınn Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Aynen herbokolog hanım doğru bildiniz Yorumla
Smh_ngs Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Etmessen de olur, heyexanı yok benim için bu sorunun da, canıj sağolsun. 0 5 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl la havle Yorumla Smh_ngs +1 yıl Yani cidden kusura bakma, yanlışlıkla uyandım zaten.Ben sana puan vereyim.%40 çünkü az önce sen stabildin. Şimdi kurduğum cümleden rahatsız oldun, ondan. Yorumla Kromozoɱ +1 yıl ahjahjsjs evet doğru Yorumla Smh_ngs +1 yıl Şimdi iyi uykular sana, tabiki bana da. Yorumla Kromozoɱ +1 yıl iyi uykular Yorumla
HayalsizDasporav Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. et bakalim. 0 0 Yorumla
Peri111 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ferdi Tayfurun bir müziği var mutluluğu bilirsin mutsuzluğu bana sor işte tam olarak bu dönemdeyim 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl yıkılmadın yatıyosun sadece Yorumla Peri111 +1 yıl Öyle oluyor biraz Yorumla
faydali_bilgin_16_08 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Bu saatte yatıp zibarmayan birisi için tahmin etmek zor olmasa gerek 0 0 Yorumla
KingARHTHUR Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 597 cevap paylaştı. Bana mutluluğun resmini çizebilir misin Abidin. 0 0 Yorumla
Kağanoo Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Nasılım bilin mii bir iskele düşün o iskeleyi ayakta tutan bi tane vida o kadar okadar 0 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Et bakalım 🤔 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl mutlusun Yorumla Catutigernos +1 yıl Mersi hanfendi 😏 Yorumla
princeofmods Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Et bakalım edebilirsen 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl bence iyisin ya hala bi yanın hayatta Yorumla princeofmods +1 yıl Yaani gibi gibi bir yanım yaşamayı çok seviyor evet Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Gönder gelsin şekerim 0 3 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl mutlu gibi görünengillerdensin Yorumla Oluştur +1 yıl Sevmiş gibi gözlerin Yorumla Kromozoɱ +1 yıl sadece yorgun şş Yorumla
00Rüya00 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Önce beni tahmin et sisjsj 0 7 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl şöyle accık mutlusun wkkskff Yorumla 00Rüya00 +1 yıl Son günlerde deli gibi mutluyum ama kısa sürecek 🥺 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl öyle düsünme askım Yorumla 00Rüya00 +1 yıl her şey apaçık aşkım neyse ki herşeye çabuk alışma gibi huymu desem özellik mi desem var sjssh Yorumla Kromozoɱ +1 yıl güzellik derim kaldkkf Yorumla 00Rüya00 +1 yıl Susss sana düşmek istemiyorum sjshns Yorumla Kromozoɱ +1 yıl düş ya hemcinslerimin mutlu olmasını seviyorum lflfkf Yorumla
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 944 cevap paylaştı. Yolla gelsinn 0 0 Yorumla
KilimciveKöroğlu Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ne kadarmiş? 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl iyiymişsin Yorumla KilimciveKöroğlu +1 yıl Gerçek mi ben bile şaşırdım kendime :D Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl biraz karamsaraın ama hayata tutunuyosun Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Dogru bildin Yorumla
BilgiMeraklısıbirkız Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 943 cevap paylaştı. Et:) 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl acxık keyfin yerinde Yorumla BilgiMeraklısıbirkız +1 yıl Doğru 🥳 Yorumla
obirgezgin Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl Edebilirsen et 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl bence iyisin Yorumla obirgezgin +1 yıl Değilim Yorumla
Mr-Wednesday Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 844 cevap paylaştı. Deneyebilirsin 😊 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl salmışın hayatı o yüzden mutlusun wmmsmkdf Yorumla Mr-Wednesday +1 yıl Öyle de denebilir 😊 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Et bakalım 0 6 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl iyi kötü yaşıyon Yorumla u Cendere1910 +1 yıl İyiyim yaşıyorum kafayı birşeye takmam 😂 sende bizi öldürdün Yorumla Kromozoɱ +1 yıl yok bak daha 35 yılın var akskkd Yorumla u Cendere1910 +1 yıl Niye 35 yıl sonra ölcemmi bu stres 😂 kız sana satastim kadar varsın valla 😂 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl 70twn sonra yaşayıp napcan lslsl Yorumla u Cendere1910 +1 yıl Ben sağlıklı genç ve fitness hocasiyim 70 den sornada spor yaparım seni kostururum 😂 Yorumla
pufferfish028 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl dene hadi 0 3 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl iyisin iyi Yorumla pufferfish028 +1 yıl iyiyim gerçekten, sen? Yorumla Kromozoɱ +1 yıl daha kötü günlerim olmuştu Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Et hadi 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl accık hüzünlüsün ama formun yerinde Yorumla charmsture +1 yıl Doğru Yorumla
Adembozkurt Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Et bakalim 0 1 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl accık iyisin Yorumla
doga_sevenadam Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ett bakalım 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl doğayı seven mutludur beence Yorumla doga_sevenadam +1 yıl Kesinlikle ve doğası çok güzel bir yerde yaşıyorum Yorumla
bonfire1 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Et lan delikanliysan 0 6 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl iyisin iyi Yorumla bonfire1 +1 yıl Yalancısın sen he Yorumla Kromozoɱ +1 yıl şş sus Yorumla bonfire1 +1 yıl Ben bu iddiaya susmak için girmedim hakkımı ver bana Yorumla Kromozoɱ +1 yıl zıkkımın kökünü vercem Yorumla bonfire1 +1 yıl Ama onu yersem daha çok üzülürüm 😢 Yorumla
Heimdalll Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Et bakalim 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl Cedric varsa profilde mutlu olmaya çalışan bi çocuksundur Yorumla Heimdalll +1 yıl 23 yasimdayim ne kadar cocuksam Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Et.. 0 0 Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Et bakim 0 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Et bakalim 😊 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. olur 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Et bakalım 0 0 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 325 cevap paylaştı. Hadi et 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl edebilirsin kromozom 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl normal ya senin ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tşkler herbokoloğum Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Hadi et 0 0 Yorumla
atakan537 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl tahim et bakalım 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl yok bi bıkkınlık var Yorumla atakan537 +1 yıl doğru tahmin etmişsin yaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Et bakim
of bunu sürekli yapıyorum şu ara kskckkckc
sen mutsuz da olsan belli etmezsin formundasın çeku
Tabee dayım
Soru tuttuktan sonra gelen pişmanlık hissi jsjsjsjs
yapıcak bişey yok geç gelene yorum yapmıyoeum leldllgg
Sjsjsjajaj bana yap bari
yıkılmadın ayaktasınn
Aynen herbokolog hanım doğru bildiniz
Etmessen de olur, heyexanı yok benim için bu sorunun da, canıj sağolsun.
la havle
Yani cidden kusura bakma, yanlışlıkla uyandım zaten.
Ben sana puan vereyim.
%40 çünkü az önce sen stabildin. Şimdi kurduğum cümleden rahatsız oldun, ondan.
ahjahjsjs evet doğru
Şimdi iyi uykular sana, tabiki bana da.
iyi uykular
et bakalim.
Ferdi Tayfurun bir müziği var mutluluğu bilirsin mutsuzluğu bana sor işte tam olarak bu dönemdeyim
yıkılmadın yatıyosun sadece
Öyle oluyor biraz
Bu saatte yatıp zibarmayan birisi için tahmin etmek zor olmasa gerek
Bana mutluluğun resmini çizebilir misin Abidin.
Nasılım bilin mii bir iskele düşün o iskeleyi ayakta tutan bi tane vida o kadar okadar
Et bakalım 🤔
mutlusun
Mersi hanfendi 😏
Et bakalım edebilirsen
bence iyisin ya hala bi yanın hayatta
Yaani gibi gibi bir yanım yaşamayı çok seviyor evet
Gönder gelsin şekerim
mutlu gibi görünengillerdensin
Sevmiş gibi gözlerin
sadece yorgun şş
Önce beni tahmin et sisjsj
şöyle accık mutlusun wkkskff
Son günlerde deli gibi mutluyum ama kısa sürecek 🥺
öyle düsünme askım
her şey apaçık aşkım neyse ki herşeye çabuk alışma gibi huymu desem özellik mi desem var sjssh
güzellik derim kaldkkf
Susss sana düşmek istemiyorum sjshns
düş ya hemcinslerimin mutlu olmasını seviyorum lflfkf
Yolla gelsinn
Ne kadarmiş?
iyiymişsin
Gerçek mi ben bile şaşırdım kendime :D
Evet
biraz karamsaraın ama hayata tutunuyosun
Dogru bildin
Et:)
acxık keyfin yerinde
Doğru 🥳
Edebilirsen et
bence iyisin
Değilim
Deneyebilirsin 😊
salmışın hayatı o yüzden mutlusun wmmsmkdf
Öyle de denebilir 😊
Et bakalım
iyi kötü yaşıyon
İyiyim yaşıyorum kafayı birşeye takmam 😂 sende bizi öldürdün
yok bak daha 35 yılın var akskkd
Niye 35 yıl sonra ölcemmi bu stres 😂 kız sana satastim kadar varsın valla 😂
70twn sonra yaşayıp napcan lslsl
Ben sağlıklı genç ve fitness hocasiyim 70 den sornada spor yaparım seni kostururum 😂
dene hadi
iyisin iyi
iyiyim gerçekten, sen?
daha kötü günlerim olmuştu
Et hadi
accık hüzünlüsün ama formun yerinde
Doğru
Et bakalim
accık iyisin
Ett bakalım
doğayı seven mutludur beence
Kesinlikle ve doğası çok güzel bir yerde yaşıyorum