Sevdaya dahil olanlar silsilesinde kavuşamamak da var mıdır? :)
"Kavuşmak şart mı? -Boş ver! Bazı şeyler yokken güzel.." Özdemir Asaf

Sevdaya dahil olanlar silsilesinde kavuşamamak da var mıdır? :)
"Kavuşmak şart mı? -Boş ver! Bazı şeyler yokken güzel.." Özdemir Asaf

Vardır ama olmamalı.. Sevda söz konusu olunca her ne olursa olsun kavuşmak için elinden geleni yapmak gerekir.. Sevda öyle basit bir şey değil uyuyorsun aklında uyanıyorsun aklında.. Onunla konuşurken sebep yokken kendini gülümserken bulmak demek.. Sevda herşeyi kapsar.. Ama kavuşamamak asla..
Dahil.. Onu görmeden sevdim, sesini dahi duymadan. Günlerce gecelerce aylarca yıllarca sadece yazarak ifade ettik kendimizi birbirimize. Bendeki etkisi bambaşkaydı...
İmkansızımdı.
Bazen kendimizi öyle bir kısır döngüde buluyorduk ki, ne olursa olsun, her şeye ragmen görmek sesini duymak sarılmak istiyorduk.
Hep endiseliydi, ya bu büyü bozulursa diye.. kendimizi kaptırıp birbirimizde kaybolursak diye... Adresini ve telefon numarasını hiç bilmedim.
30 küsür senelik hayatımda kendim gibi hissettiğim kendim olduğum, zaman kavramının durduğu tek insandı...
Her konuda konuşmak konuşmak konuşmak çok iyi geliyordu...
Ama kavusursak yanacaktik... Arkamızda enkazlar bırakıp...
Sonra ne mi oldu..
İlk adımı atmaya karar vermişken, bu sevdayı yasağıyla yanlışiyla yaşamaya karar vermisken yine yapamadık...
Helallik isteyip gitti... Sana bu kötülüğü yapamam dedi...
Yok oldu...
Ve hiç görmediğim sesini duymadığım adam defalarca rüyalarıma girdi, derin derin iç çektirdi her defasında.
Şimdi, sadece özlüyorum.
Aşkın tanımını yapmışsınız.. Buruk bir edâ ile okudum. Olanda hayr vardır.
https://youtu.be/TkfkipqUXy0?si=wqFDu4Tspf7_WNFu
Ağlattınız beni, duygularıma tercuman bir parça...
evet aşk buydu tam da, kavusunca bu kıymetli duygu bitmeye mahkumdu belki... Muhakkak vardı bi hayr
Keyifli dinlemeler, amenna.
Teşekkür ederim eig için
Buna inanmıyorum.. Kavuşamadığım, kavuşamayacağım birine sevda gibi güçlü bir duyguyla bağlanamam.. Bana bile fazla arabesk geliyor bu durum.. Vuslatın sıcaklığı varken hasretin soğukluğuna katlanamam..
Teşekkür ederim..
Rica ederim.
Cevap
2Cevap
Kesinlikle sevdaya dahildir. Hiç kavuşamasalar bile bazı insanlar birbirlerine aittir.
İnancımı yitirdim 😀
Olmuyorsa olmaması daha hayırlıdır.
Olanda hayr vardır.
Her işte bir hayır vardır desek? 😂
Öyle diyemeyiz. Her şeyde hayr olamaz.
Sen ne istersen o olsun 😮💨
Estağfurullah.
Kavuşamadıktan sonra sevdaya dahil olsa ne olur olmasa ne olur
Her şey sevdaya dahildir… ta ki ruhun özgürleşene kadar.. sonrası ilahi aşk..
Bazı sevdalara...
Bence değil
Öyledir
bence sevda yok
Yoxx
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?