Üvey babam ne yapıyor?

Üvey babamın geçerken eli çarpıyor arada elini bacağıma koyuyor, pantolon var tabii. Ama normalde iyi bir insandır, bir lafını görmedim. Anneme de iyi, 3 senelik evliler. Daha önce çalışmak için şehir dışındaydı ve Rusya'ya da gitti. Şimdi aynı evi paylaşıyoruz. Ama görmüş geçirmiş, bekarken de Rusya'daymış ve kadın düşkünü değil bir şey yapar mıyım ben diyormuş. Rusya'da zor şartlar altında çalışmış.

Geçerken elinin üstü arka tarafıma çarpıyor. Annem varken ne bacağıma koyma ne de çarpma oluyor. Anneme dedim, adam öyle şey yapmaz dedi. Ben de inanmıyorum sapıklığına yaptığına, geçerken dikkatsizlikten eli çarpıyodur diyorum ama acaba yanılıyor muyum? Ya öyle değilse? Arkadaşlarımla görüşemiyorum, konuşaçak birilerine ihtiyacım vardı bu yüzden sordum. Sizler ne diyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
bide babası 3 yıl önce anneme tacizde bulundu şuan küsüz o da babasına küs annemede diğer geline de öyle şeyler yapmış anneme sarlıp öpüp duruyodu elinden. göğsüne başını yaslıyodu.sarılmış annem aşağıdan bişey değdiğini hissetmiş adamın bilmem neresi kalmış babası böyleyken oğlunun üvey kızına böyle yapmaması lazım yani en azından içi el vermez ya da tam tersi mi?
Güncellemeler
+1 yıl
babam var mı belli değil evlendi zaten umurunda değilim aramaz sormaz annemde küçükken görüştürtmedi babam yok gibi yani en son 7 yaşındayken baba demiştim ona o da çok memnun halinden zaten
Güncellemeler
+1 yıl
belkide annemi aldattı rusyada bayan kuaförüydü o kadar güzelin içinde hiç mi bir şey yapmadı annemin psikologu da anneme böyle diyor
Güncellemeler
+1 yıl
sizce elini bacağıma koyması normal mi siz olsaydınız bunu temiz bir kalple yaparmıydınız?
Güncellemeler
+1 yıl
elinin üstü çarpıyor bu arada ama üstüde çarpsa bişiler var heralde
Üvey babam ne yapıyor?