Kişilik & Karakter İnatçı mısın değil misin? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Ben inadın ta kendisiyim 😂😂 Güncellemeler+1 yıl Ahali birinci benim diğer sıralarda yer alabilirsiniz 😂 İnatçı mısın değil misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Çok inatçıyım.. İstediğim olana kadar da devam eder.. 😅 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl İnat benim eş anlamlı kelimem :) Bazen bundan rahatsız olsam da değiştiremiyorum. 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Ben inatçı değilim dır sakin ve sesiz bir insanım ve genelikle susma hakimi kulanıyorum ne yaziki 🙄🙄 1 9 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Sen 🤣🤣 Yamaal +1 yıl Ben yaaa naber 😁😁😅🥰 sozsuZzaman +1 yıl Lan sen inatçısin bi kere sakinsin ama inatçısin 🤣😂 Yamaal +1 yıl Yok bana genelde sen hiç inatçı değilsin derler ve gerçekten hiç inat yapmam 😂😂olmuyorsa bırakırım 😁😆😆 sozsuZzaman +1 yıl 😂😂😂Lan tipe bak 😂 Yamaal +1 yıl 😆😃😀😀 sozsuZzaman +1 yıl Bugün erken uyu 😊 Yamaal +1 yıl Tamam uyumaya çalişicam söz 😅😇😇🤗 sozsuZzaman +1 yıl 🥰🤗🤗🤗🤗🤗😁
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. İnat bildiğim bir şey veya sonunu gördüğüm içindir.Evet biraz yavaş biriyim kaplumbağa kadar.Fakat o yere sonunda ulaşırım.Sonu ne olursa olsun. 1 0 Yorumla
kubraakyel Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl konusuna göre nabza göre şerbet diyebilirim. 1 0 Yorumla
HerrscherSchnodderig Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Dediklerim olmazsa benim kaybım olmaz kayıp karsinin olur 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı. Yürüyen inat ben de 😅 1 0 Yorumla
tyjudjjtjsjds Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı. Bazen inadım tutarsa karadenizlilerin inadını bile geçerim 😂 0 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Her konuda inatçı olmak ama doğru bildiğin konuda olurum 0 0 Yorumla
Nehir006 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Değilim ama yinede tavsiye etmem inadımi tuturmanizi çünkü tutarsa tam tutar 0 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İnatçı değilim, belki biraz bilemedim. 1 5 Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Gerçekten inatçı değil misin.. 🤔 Yorumla mütesellî +1 yıl @TatlıKızzzz34 biraz. Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Eminsin yani.. Yorumla mütesellî +1 yıl @TatlıKızzzz34 sorun nedir? Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Sorun yok.. Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Hayır inatçı biri değilim 😂 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. İnatçı bir kişiliğe sahip değilim.. 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Bazen çok.. 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. İnatçıyımdır 1 0 Yorumla
Yapbirkahveiçelim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 532 cevap paylaştı. İnatçıyım 1 0 Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Inatciyim 1 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Degilem 1 0 Yorumla
0ldb0y Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Koç burcu musun 0 2 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Yooo yengeç Burcu 😂😂😂 Yorumla 0ldb0y +1 yıl Duygusalsın o zaman😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Çok inatçıyım.. İstediğim olana kadar da devam eder.. 😅
İnat benim eş anlamlı kelimem :)
Bazen bundan rahatsız olsam da değiştiremiyorum.
Ben inatçı değilim dır sakin ve sesiz bir insanım ve genelikle susma hakimi kulanıyorum ne yaziki 🙄🙄
Sen 🤣🤣
Ben yaaa naber 😁😁😅🥰
Lan sen inatçısin bi kere sakinsin ama inatçısin 🤣😂
Yok bana genelde sen hiç inatçı değilsin derler ve gerçekten hiç inat yapmam 😂😂olmuyorsa bırakırım 😁😆😆
😂😂😂
Lan tipe bak 😂
😆😃😀😀
Bugün erken uyu 😊
Tamam uyumaya çalişicam söz 😅😇😇🤗
🥰🤗🤗🤗🤗🤗😁
İnat bildiğim bir şey veya sonunu gördüğüm içindir.
Evet biraz yavaş biriyim kaplumbağa kadar.
Fakat o yere sonunda ulaşırım.
Sonu ne olursa olsun.
konusuna göre nabza göre şerbet diyebilirim.
Dediklerim olmazsa benim kaybım olmaz kayıp karsinin olur
Yürüyen inat ben de 😅
İnatçıyım maalesef bu huyumdan nefret ediyorum beni çok yoruyo
Bazen inadım tutarsa karadenizlilerin inadını bile geçerim 😂
Her konuda inatçı olmak ama doğru bildiğin konuda olurum
Değilim ama yinede tavsiye etmem inadımi tuturmanizi çünkü tutarsa tam tutar
Ben oldukça inatçı birisiyim 😃
İnatçı değilim, belki biraz bilemedim.
Gerçekten inatçı değil misin.. 🤔
@TatlıKızzzz34 biraz.
Eminsin yani..
@TatlıKızzzz34 sorun nedir?