Gerekli değildir veyahut kırılmış ya da bozulmuştur ama yine de dursun bir köşede deriz.. Siz neleri böyle diyerek sakladınız?

Gerekli değildir veyahut kırılmış ya da bozulmuştur ama yine de dursun bir köşede deriz.. Siz neleri böyle diyerek sakladınız?

Bende çok fazla şey var ya. En basiti gittiğim yerde aldığım müze biletini bile atmam. Eşyaları zaten hayatta atamam kullanayım kullanmayım farketmez 😂
Cevap
8Cevap
Eski parfümlerimi atamıyorum. Onları kokladığımda kullandığım zamanlar yaşadığım hisleri hatırlıyorum. Kokuları ve his geçmişini bağdaştırabiliyorum.
Ben fazlalık hiçbir şeyi tutmam :)
Annem sinir olur bu yönüme ama öyleyim. Gereksiz, fazlalık ya da kullanılmayacak her şey evden gider.
Bir kalem var. Ne atabiliyorum, ne de saklayabiliyorum. Şimdi de benimle İstanbul’a gelecek. La bi kaybol da.
Evet bir defterim vardı çok sevdiğim arkadaşımdan hediye yıllardır saklarım aslında kötü bir halde ama ben hatıralara çok değer veriyorum.
Hiç eşyalarla bağ kurmayı sevmem. Ömrü dolan yallah çöpe
Çok şey var. Bu aralar atarsam yüküm azalacak gibi hissediyorum.
Anısı olan her şeyi saklıyorum. Onun için bir şey değil bir şeyler var. Yiyecek bir şeyde de fotoğrafını çekip yiyorum.
Birçok şey var. Başta kitaplarım.
Onlar bu kapsamda değil 🙄
Kitaplar için şeetmiştim onlar gidebilemez 🙄
Eski cep telefonum eski bilgisayarım var
Cüzdanımda kendi çocukluk fotoğrafımı taşıyorum.
Atmaya kıyamadığım bir şey Yok..
Çokça var.
Hayallerim
Kalbim
Evet var
Eski not defterim
Var.
Çok şey var çok
Var maalesef
Evet var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?