Kişilik & Karakter Düşmanın " herşeyi biliyorum " diye mesaj atsa ne dersin? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Bam bam bam 💥💥Bittin lan sen hayatını kaydiracam bugünü arayıp dur ☠️☠️ Güncellemeler+1 yıl Büyük bir gerçeği biliyorum ipi ortadan kesersem ucu çok pis bana çarpacak 😂 Düşmanın " herşeyi biliyorum " diye mesaj atsa ne dersin? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Düşmanım yok olsa da ben teşekkür ederim bana da anlat ben de bileyim derim :D 2 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Düşmanım yok benim ya görüşmediğim var o da bırakın gelsin modundayım açıkçası 😅 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. https://youtu.be/ik07krKNAyY?si=K-ktPcjTx6ivV8M0 1 36 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla SkrErd37 +1 yıl Bunu izlemesi yeterlidir 😂😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Taaam taaam 😂 Yorumla SkrErd37 +1 yıl Sana taam taam 🙄 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Ayıp ayıp 😂 Yorumla SkrErd37 +1 yıl Bunu diyene de bak hele yav hehe 😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Ne ayıplıgimi gördün davar 😂 Yorumla SkrErd37 +1 yıl Şimdi gördüm mesela 😂 davar ne lan 🤣 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl İnek 😂😂 Yorumla SkrErd37 +1 yıl Memnun oldum inek hanım ☺️ bende insan 😂😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Ulan öküz kurban ol bana haaaa 😂😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Laflara bak 😂 Yorumla SkrErd37 +1 yıl Hösstt yeter bu kadar kelimelerine dikkat et yoksa seni kurban bayramında icabına bakarım 😂😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Yav he he 😂 Yorumla SkrErd37 +1 yıl Gel len buraya 🔪🔪🔪 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Gelmiyorum lan 😂 ölmek istemiyorum 😂😂 Yorumla SkrErd37 +1 yıl https://youtu.be/gzlOH0iVMDE?si=IBXmbNDe5J2NHekB Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Ne böğürüyon 😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Ne var yane 😂 Yorumla SkrErd37 +1 yıl No vor yono 😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Ağza bak cakarim sana hee 😂 Yorumla SkrErd37 +1 yıl Oğzo bok cokorom sono ho 😂😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Mışko git uyu 😂 Yorumla SkrErd37 +1 yıl Mışko ne be hem sanane istediğim zaman uyurum manyahh seni 😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Bilmesen de olur 😂Banane yane haklısın mışko 😂Sabah öğlene doğru uyursun oda beeeeelki 😂🤣 Yorumla SkrErd37 +1 yıl Sen niye uyumuyon deliiii 😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Uyuyacam 😂De hayde eyi geceler 😂Mışko fare demek 😂🤣🤣 Yorumla SkrErd37 +1 yıl İyi geceler inek 😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Mışko git yat zıbar sabah gözlerin mosmor olmuş şekilde uyanma 🤣😂 Yorumla SkrErd37 +1 yıl Yatıcam da beni bi sal be inek git biraz başkalarına möööle 😂😂😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Dilimi anlıyor olduğuna göre 😂Mışko 😂 Yorumla SkrErd37 +1 yıl Yoo anlamıyorum rahat bırak beni inek 😂😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Tabi tabi 😂😂 Yorumla SkrErd37 +1 yıl Lan gittt 😂😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Taaam taaam mışko by by 😂 Yorumla SkrErd37 +1 yıl Kaybol inek 😂😂 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Evet nolur ne biliyorsan hepsini anlat derim 😂😂😂yaptığım bütün cinayetleri hata delil bulmanda yardimci olayı mi diye sorarım 🔪🔪😅😂😂😂 1 49 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Çay çekirdek ister misin 😂🤣 Yamaal +1 yıl Evet yola biraz yek😂😂😅 sozsuZzaman +1 yıl Tamam mutlaka 😂🤣 Yamaal +1 yıl 😂😅😂cansın 👍👍 sozsuZzaman +1 yıl Sende adamsın 😂 Yamaal +1 yıl Ne adamı yaaa🙋♀️🧏♀️kızım ben tamamı 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ sozsuZzaman +1 yıl Tamam lan şekersin 😂 Yamaal +1 yıl 👍😅😅🤗 sozsuZzaman +1 yıl 😂🤗🤗🥰🥰🥳🥳🤪🤪 Yamaal +1 yıl Eee gece gece ne yapiyorsun sozsuZzaman +1 yıl Halay çekiyorum 😂Uzanmışım be 😂 Yamaal +1 yıl Bende uyusam mi yoksa uyumasam mi diye kura çekiyorum ve bir tane dans gördüm onu orenmek istiyorum 🤗🤗😅💃💃 Yamaal +1 yıl youtube.com/shorts/Yh5-VXqMV-k?si=uC3LA9ldSyysRgYN sozsuZzaman +1 yıl Tel çekmiyor be video atmış bide 😂🤣 sozsuZzaman +1 yıl Öğren tabi ama şimdi değil 😂 Yamaal +1 yıl 😅🤣🤣🤣 güzel bir dans değilmi ama 💃💃 sozsuZzaman +1 yıl Tövbe tövbe bu ne be 😂 Yamaal +1 yıl Tabikide bizde su anda saat 1 .40 🤦♀️🤦♀️ sozsuZzaman +1 yıl 1 40 mı 😂 Yamaal +1 yıl Yani 01:40 dk hata 43 dk oldu sozsuZzaman +1 yıl Bizim burada saat 50 😂🤣🤣🤣🤣🤣 Yamaal +1 yıl Kız öyle bir saat yok 😅🤦♀️🤣🤣 sozsuZzaman +1 yıl Biliyorum 😂Espri manasında lan bende Türkiyede yaşıyorum saatimiz aynı 😂 Yamaal +1 yıl İstanbul'da yaşamıyorum ki ben ve 1 saat var aramızda diye biliyorum 🤔🤔 sozsuZzaman +1 yıl Nerde yaşıyorsun lan sen 😂Saat şu an 1 10 oldu 😂 sozsuZzaman +1 yıl Uyuyacam be gözlerim kapanıyor eyi geceler 😂 Yamaal +1 yıl Bizde 2 10 ve dubaide yasıyorum 🤗 sozsuZzaman +1 yıl Hadi be ordan 😂 Yamaal +1 yıl 😅😅👍gerçekten sozsuZzaman +1 yıl Hmm güzel mi orası 😂 Yamaal +1 yıl Evet herkes terlerken ben üşüyorum 😒😒🤦♀️🤦♀️ sozsuZzaman +1 yıl 😂😂😂Neden ki 😂 Yamaal +1 yıl Onlar kısa kol giyor ben uzun kolu giyerim 😅🤣🤣 sozsuZzaman +1 yıl Deli 🤣 Yamaal +1 yıl Haha🤣🤣 sozsuZzaman +1 yıl Lan uyu birazdan güneş doğacak 🤣Güzel bir yerde yaşıyon şansa bak be 😂🤣 Yamaal +1 yıl Gün-de 4 5 saat uyusam yeterki🤗🤗🤦♀️🤦♀️ sozsuZzaman +1 yıl Ulan uyu kii dinç ol 🤣 Yamaal +1 yıl Uykum yok zaten ki bekliyorum gélsin🙋♀️🤦♀️ sozsuZzaman +1 yıl Sabah öğlene yakın gelir 😂 Yamaal +1 yıl Heralde https://pin.it/2pgxk7K31😅😂😂 sozsuZzaman +1 yıl Açılmıyor beeeee 😂 Yamaal +1 yıl Bu daha komik https://pin.it/5l0I2MIvu😂😂 sozsuZzaman +1 yıl Benim Pinterest zaten var giriş istiyor 😂 Yamaal +1 yıl Bekle fotosunu cekeyim sozsuZzaman +1 yıl Zahmet olmasın gece gece 🤣😂 Yamaal +1 yıl Kız nerden atayim sozsuZzaman +1 yıl Yeni soruda 🤣🤣🤣🤣🤣 Yamaal +1 yıl Eski bir soru vardı ordan atim
TarantulaTuçiş Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ne biliyon lan gel ben sana gerçekleri bir bir göstereyim 🔪 1 1 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 😂😂Lan katil zanlısı seni 😂Neden gelmiyon 😂 Yorumla
Teo6099 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ozaman bo ku yemiş derdim 😂. Ama bende intikam alirsa bende ondan pis ve baya pis bir intikam alirim. Hayatini kaydiririm. Saten coğu düşmanin hayatini kaydirdim onuda hallederim 1 0 Yorumla
C_İ_H_A_T Takip Et Bilge Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 312 cevap paylaştı. Şöyle ki düşmanım olsa ne yapabileceğini önceden bilir her türlü ona göre tedbir alır attığı msja da hadi buyur seni seyrediyorum derdim 😉 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Bil yani banane hatta sanane derim.. ama düşman yok işte 😂 1 0 Yorumla
íbobeyyy Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Selam 👋😇Neyi bildiğini sorarım ilk başta 😅 0 0 Yorumla
Lanetli_kek Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı. Tamam bilmeye devam et 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Haha şak diye el hareketi fotosu atarım jssj 0 0 Yorumla
pufferfish028 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl düşmanım yok, biliyorsa tebrikler 🎊 0 0 Yorumla
Keyf00 Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 300 cevap paylaştı. Yapmazsan senin *k derim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Düşmanım yok olsa da ben teşekkür ederim bana da anlat ben de bileyim derim :D
Düşmanım yok benim ya görüşmediğim var o da bırakın gelsin modundayım açıkçası 😅
🤣🤣🤣🤣
Bunu izlemesi yeterlidir 😂😂
Taaam taaam 😂
Sana taam taam 🙄
Ayıp ayıp 😂
Bunu diyene de bak hele yav hehe 😂
Ne ayıplıgimi gördün davar 😂
Şimdi gördüm mesela 😂 davar ne lan 🤣
İnek 😂😂
Memnun oldum inek hanım ☺️ bende insan 😂😂
Ulan öküz kurban ol bana haaaa 😂😂
Laflara bak 😂
Hösstt yeter bu kadar kelimelerine dikkat et yoksa seni kurban bayramında icabına bakarım 😂😂
Yav he he 😂
Gel len buraya 🔪🔪🔪
Gelmiyorum lan 😂 ölmek istemiyorum 😂😂
https://youtu.be/gzlOH0iVMDE?si=IBXmbNDe5J2NHekB
Ne böğürüyon 😂
Ne var yane 😂
No vor yono 😂
Ağza bak cakarim sana hee 😂
Oğzo bok cokorom sono ho 😂😂
Mışko git uyu 😂
Mışko ne be hem sanane istediğim zaman uyurum manyahh seni 😂
Bilmesen de olur 😂
Banane yane haklısın mışko 😂
Sabah öğlene doğru uyursun oda beeeeelki 😂🤣
Sen niye uyumuyon deliiii 😂
Uyuyacam 😂
De hayde eyi geceler 😂
Mışko fare demek 😂🤣🤣
İyi geceler inek 😂
Mışko git yat zıbar sabah gözlerin mosmor olmuş şekilde uyanma 🤣😂
Yatıcam da beni bi sal be inek git biraz başkalarına möööle 😂😂😂
Dilimi anlıyor olduğuna göre 😂
Mışko 😂
Yoo anlamıyorum rahat bırak beni inek 😂😂
Tabi tabi 😂😂
Lan gittt 😂😂
Taaam taaam mışko by by 😂
Kaybol inek 😂😂
Evet nolur ne biliyorsan hepsini anlat derim 😂😂😂yaptığım bütün cinayetleri hata delil bulmanda yardimci olayı mi diye sorarım 🔪🔪😅😂😂😂
Çay çekirdek ister misin 😂🤣
Evet yola biraz yek😂😂😅
Tamam mutlaka 😂🤣
😂😅😂cansın 👍👍
Sende adamsın 😂
Ne adamı yaaa🙋♀️🧏♀️kızım ben tamamı 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Tamam lan şekersin 😂
👍😅😅🤗
😂🤗🤗🥰🥰🥳🥳🤪🤪
Eee gece gece ne yapiyorsun
Halay çekiyorum 😂
Uzanmışım be 😂
Bende uyusam mi yoksa uyumasam mi diye kura çekiyorum ve bir tane dans gördüm onu orenmek istiyorum 🤗🤗😅💃💃
youtube.com/shorts/Yh5-VXqMV-k?si=uC3LA9ldSyysRgYN
Tel çekmiyor be video atmış bide 😂🤣
Öğren tabi ama şimdi değil 😂
😅🤣🤣🤣 güzel bir dans değilmi ama 💃💃
Tövbe tövbe bu ne be 😂
Tabikide bizde su anda saat 1 .40 🤦♀️🤦♀️
1 40 mı 😂
Yani 01:40 dk hata 43 dk oldu
Bizim burada saat 50 😂🤣🤣🤣🤣🤣
Kız öyle bir saat yok 😅🤦♀️🤣🤣
Biliyorum 😂
Espri manasında lan bende Türkiyede yaşıyorum saatimiz aynı 😂
İstanbul'da yaşamıyorum ki ben ve 1 saat var aramızda diye biliyorum 🤔🤔
Nerde yaşıyorsun lan sen 😂
Saat şu an 1 10 oldu 😂
Uyuyacam be gözlerim kapanıyor eyi geceler 😂
Bizde 2 10 ve dubaide yasıyorum 🤗
Hadi be ordan 😂
😅😅👍gerçekten
Hmm güzel mi orası 😂
Evet herkes terlerken ben üşüyorum 😒😒🤦♀️🤦♀️
😂😂😂
Neden ki 😂
Onlar kısa kol giyor ben uzun kolu giyerim 😅🤣🤣
Deli 🤣
Haha🤣🤣
Lan uyu birazdan güneş doğacak 🤣
Güzel bir yerde yaşıyon şansa bak be 😂🤣
Gün-de 4 5 saat uyusam yeterki🤗🤗🤦♀️🤦♀️
Ulan uyu kii dinç ol 🤣
Uykum yok zaten ki bekliyorum gélsin🙋♀️🤦♀️
Sabah öğlene yakın gelir 😂
Heralde https://pin.it/2pgxk7K31😅😂😂
Açılmıyor beeeee 😂
Bu daha komik https://pin.it/5l0I2MIvu😂😂
Benim Pinterest zaten var giriş istiyor 😂
Bekle fotosunu cekeyim
Zahmet olmasın gece gece 🤣😂
Kız nerden atayim
Yeni soruda 🤣🤣🤣🤣🤣
Eski bir soru vardı ordan atim
Ne biliyon lan gel ben sana gerçekleri bir bir göstereyim 🔪
😂😂
Lan katil zanlısı seni 😂
Neden gelmiyon 😂
Ozaman bo ku yemiş derdim 😂. Ama bende intikam alirsa bende ondan pis ve baya pis bir intikam alirim. Hayatini kaydiririm. Saten coğu düşmanin hayatini kaydirdim onuda hallederim
Şöyle ki düşmanım olsa ne yapabileceğini önceden bilir her türlü ona göre tedbir alır attığı msja da hadi buyur seni seyrediyorum derdim 😉
Bil yani banane hatta sanane derim.. ama düşman yok işte 😂
Selam 👋😇
Neyi bildiğini sorarım ilk başta 😅
Bişey yok ki neyi bileceksin
Valla mı? Bana da anlatsana.
Kimseden saklim yok cok sukur.
Ya.. ak biliyorsun derim 😂😂
Tamam bilmeye devam et
Haha şak diye el hareketi fotosu atarım jssj
düşmanım yok, biliyorsa tebrikler 🎊
Yapmazsan senin *k derim
Yooo derim