Kişilik & Karakter Bir erkekte aradıgınız özellik nedir kızlar? relaxed77 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Karaktermi? Kişilikmi? Bir erkekte aradıgınız özellik nedir kızlar? Cevapla Nedir Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. kızlar tipe paraya bakar 0 0 Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Türk kadınına dünyaları ver daha fazlasını ister 1 0 Yorumla
AngieTown Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Sadık, kültürlü, sahiplenici, tam bir beyefendi olsun ✨ 0 0 Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. 39 yaşındayım çoğunluk iyi harca iyi gezdir iyi s. kk diyor 0 1 Yorumla orkob17 +1 yıl lisede Cemal Süreya aşığı nasıl olur da 25 yaşına geldiğinde bir Recep İvedik ile evlenir daha çözemedim
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ağır başlı olsun ortamda yanımda çocuklar gibi olsun umarım böyle biri olur 😇 0 1 Yorumla relaxed77 +1 yıl aga be var Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Güvenilir olması ve önemsemesi 0 1 Yorumla relaxed77 +1 yıl evettt süper cevap Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. karakter 0 1 Yorumla relaxed77 +1 yıl tam ben işte xd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kızlar tipe paraya bakar
Türk kadınına dünyaları ver daha fazlasını ister
Sadık, kültürlü, sahiplenici, tam bir beyefendi olsun ✨
39 yaşındayım çoğunluk iyi harca iyi gezdir iyi s. kk diyor
lisede Cemal Süreya aşığı nasıl olur da 25 yaşına geldiğinde bir Recep İvedik ile evlenir daha çözemedim
Ağır başlı olsun ortamda yanımda çocuklar gibi olsun umarım böyle biri olur 😇
aga be var
Güvenilir olması ve önemsemesi
evettt süper cevap
karakter
tam ben işte xd
nedir canlar