Kişilik & Karakter 3 dilek hakkınız var ve her şey serbest ne isterdiniz? ibrahimqvci Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu hayat şartında moral bozukluğu her şey üst üste gelirken az bi hayal kurmamız rahatlatacaktır eminim 3 dilek hakkınız ne olurdu merak ediyorum 3 dilek hakkınız var ve her şey serbest ne isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. İstediğim iş yerinde çalışmak , aramız açılan biriyle halen görüşmek, birbirimizi kardeş gözüyle göreceğim bir arkadaşım olmasını isterdim 1 1 Yorumla ibrahimqvci +1 yıl Ben olurum o Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Tayinimizin bu sene istediğimiz yere çıkmasını, yiyip yiyip kilo almamayı ve düşünce okumayı isterdim 😃 1 2 Yorumla ibrahimqvci +1 yıl Sonuncu güzeldi Yorumla ÇiçeğiburnundaAnne +1 yıl 🙏🏻😇 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tek dileğim olsun ama doğru olsun oda herkes adam olsun davransın. 1 2 Yorumla ibrahimqvci +1 yıl maalesef kanka onu yapamıyorlar işte biliyorsun kansız çok Yorumla DertPaketEdition +1 yıl Baba iki gündür uğraştıklarımı görsen kendini zor tutarsın ama neyse kansız çok haklısın. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Anlayarak ders çalışmakÇok güzel netler yapmakGüzel bir üniversiteye ve bölüme gitmek 😂😂😂 şu an tek dileklerim buuuu 🥹 1 3 Yorumla ibrahimqvci +1 yıl Kolay kullandın hakkını Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla dersten başka bir şey düşünemiyorum ki şu an beynim yandı 🥲🥲 Yorumla ibrahimqvci +1 yıl Bende senden başka Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sonsuz para sonsuz huzur kaliteli insan 1 1 Yorumla ibrahimqvci +1 yıl Güzeldi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İstediğim iş yerinde çalışmak , aramız açılan biriyle halen görüşmek, birbirimizi kardeş gözüyle göreceğim bir arkadaşım olmasını isterdim
Ben olurum o
Tayinimizin bu sene istediğimiz yere çıkmasını, yiyip yiyip kilo almamayı ve düşünce okumayı isterdim 😃
Sonuncu güzeldi
🙏🏻😇
Tek dileğim olsun ama doğru olsun oda herkes adam olsun davransın.
maalesef kanka onu yapamıyorlar işte biliyorsun kansız çok
Baba iki gündür uğraştıklarımı görsen kendini zor tutarsın ama neyse kansız çok haklısın.
Anlayarak ders çalışmak
Çok güzel netler yapmak
Güzel bir üniversiteye ve bölüme gitmek
😂😂😂
şu an tek dileklerim buuuu 🥹
Kolay kullandın hakkını
Valla dersten başka bir şey düşünemiyorum ki şu an beynim yandı 🥲🥲
Bende senden başka
Sonsuz para sonsuz huzur kaliteli insan
Güzeldi