- Sozleri ve davranislari birbirini tuttugunda.
- Yalan soylemediginde
- Bos ve gereksiz konusmadiginda
- Sinirlerini kontrol altina alip kirici olmadiginda
- Yanlislarindan ders cikardiginda
Diye uzar gider :)
Diye uzar gider :)
Ben davranışlarından dolayı anlayabilirim. mesela her zaman iyi olur yalan söylemez.. ve karşısında ki insanı ilk olarak dinler. madde madde yazamam ama iyi insan merhametli insandır aynı zaman da.. ben kötü bir insana kaliteli insan demezdim mesela.. bu yüzden de iyi olmalı ilk önce.. sonra kendini geliştirmiş olmalı..
eğitime değer vermeli. kendisini düşünmemeli sadece karşısında ki insanı da sevdiklerini de düşünmeli her zaman..
hayalleri hedefleri amacı olmalı hep.. bu böyle uzar gider ama şimdilik aklıma bunlar geldi
Dogru 👍
Seninkilere ek olarak:
Bu böyle uzayıp gider. :)
💯
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim
Beni. taniyan insanlar burada ne kadarda zalimmiş
Anlayişsızmiş gerçekten şimdi daha iyi anlıyorum neyse enisi ben de hazirlanim kahvaltı yapmaya çıkayım iyi günler sizlere
Iyi gunler
🙋♂️🙂
en sıkıntılı durumda bile yalan söylememesinden
Cevap
8Cevap
İnsanlar gerçek kişiliğini öfkeli sinirli olduğu anda yansıtırlar
Kesinlikle
Kavga esnasında ve senin yardıma ihtiyacın olduğunda ne yaptığından anlarsın net
Kendini övmemesiyle, iletişimde saygıyı ön planda tutmasıyla ve güler yüzlü olmasıyla.
Zaten tavırlarından bile hemen belli eder ben anlarım.
Kendi cikarina ters bir sey yapmak zorunda kaldindaki tavri.
Nerede nasıl davranması gerektiğini bilmesinden ve sükun içinde olmasından
Biraz mesai yapıp ne olduğunu görmek gerekir
Eğitimsiz olabilir, diksiyonu bozuk olabilir, giyimi size hitap etmeyebilir. Bunlarla yargılama yapmak doğru değildir. Bir insanın sabrı, sorumluluk alması, saygılı olması o kişiyi kaliteli ve vasat yapan başlıca etkenlerdir.
Davranışları ne olarak belli eder.
Sohbet anlayış ince düşünceli samimiyet
Bana benziyorsa huyu suyu kalitelidir
onunla birlikte çalıştığın veya tatile gittin an
Aynen öylee
sohbetinden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?