Sırf bu yüzden taksitle hiçbir şey alamıyorum 😅 Aynı şekilde birisinden borç alırkende böyle, illa ödeyecem o parayı 😄

Sırf bu yüzden taksitle hiçbir şey alamıyorum 😅 Aynı şekilde birisinden borç alırkende böyle, illa ödeyecem o parayı 😄

Birisinin beni arayıp borcunu öde demesini sevmediğimden hiç kimseden borç istemem, iş yerimdede işimi hep nakit parayla yaparım, borçla mal almam. Eğer çok sıkışırsam ya da yatırım yapacaksam birisinden borç istemem direkt bankadan alırım. Faiz öderim ama milletin çenesini dinleyemem.
Cevap
8Cevap
Evet bende öyle hatta zaten borç istemem kimseden.
Bankalara borcum var sadece 😃
şahıslara borçlu olmayı bende sevmem olmamda aynı derecede alacaklı olmayı da
Güzel Pp 😅
Bende sevmem. Ödiye biliyorsan en iyi dostun kartların kredi kartına böldürürüm. Kiseye nakit icin ağız burun eymem
Borçlu kalmayı borç almayı da vermeyi de sevmiyorum
Ben borç veririm vermesine de güvendiğim biriyse tabi.
Ben geri isteyemiyorum ya 😅😅
Çekiniyorum ne biliyim. Ancak çok ihtiacım olursa isterim 😊
Güvenmediğime vermiyorum ki 😅
Yani meblağ çok küçükse çekinirim açıkçası.
Sjsjsj niye öyle dedin be 😅 Atıyorum 10 yıllık dostum bi 50 lira istese onun peşinden mi koşucam 😅😅 Merak etme ben o parayı bir şekile çıkarıyorum zaten kendisinden. Parama yatan olmadı 😂😂
Lan ne 50 bini kafan mı güzel sjsjsjs 50 lira lira.
Milyon milyar sjsj 😂😂😂
Kimseden borç almam , kart kullanmam, taksit yapmam. Param kadar harcama yaparim.
Adamsın
Aferim borcuna sadık olan hanımına da sadık olur tebrik ettim
Kimseden borç almam. Bir şeyi alırken bile peşin alırım, taksitle değil.
Hiç kimseden borç almam kimseyede borç vermem borcumun dilendisi olmak hiç hoş değil ne zaman ölüceğimiz belli değil kimsenin hakkı üstümde kalmasın benim hakkımda kimsede kalmasın
Borç rahatsız eder ama bu enflasyon ortamında taksitli alışveriş yapıyorum.
Evet o yüzden ne borç alırım ne kredi çekerim
Borç alan emir alir nokta
Evet bende hiç sevmem
Ben de öyleyim yaa
Napıcaz böyle 😄
Bence biz mükemmeliz🙂 sonrayi dusunerek hareket ediyoruz ve cok zorda kalmadikca borca girmiyoruz.
En dogrusu da bu..
Öyle öyle de almak istediğim şeylerde çok gecikiyor ya 😅 Kredi kartım bile yok sadece acil durumlar için kyk nın zamanında verdiği ziraat kartım, birde maaş kartım var 😅😄
Daima borçluyumdur 😂
Ev arkadaşımda öyle. Serdar Ortaçı rol model alıyor sanırım 😅😄
😂😂😂
Evet mutlaka
Aslan burcu musun
Yay 🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?