Kişilik & Karakter Hayatı yaşıyor musunuz? MayaaGüzel Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hayat yaşanacak kadar güzel ama amacın yoksa bir taraftan anlamsız sizce hayat yaşanılası mı? Hayatı yaşıyor musunuz? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır yaşamıyorum hayatı 0 0 Yorumla
CübbesizPapaz Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Amaç hedef muhabberleri baydı, yaşam denilen şey tamamen lezzet, tad ile ilgilidir 1 0 Yorumla
Nâ-mūtenahį Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 719 cevap paylaştı. Yaşıyoruz bu hayatı gülüm ha öyleeee ha beleee hfhf 0 0 Yorumla
_visalvakti_ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Bu hayattan geçiyorum, yaşadığım söylenemez. 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bcir çabamız yok değil tabi. 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yaşamaya çalışıyorum işten fırsat buldukça. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır yaşamıyorum hayatı
Amaç hedef muhabberleri baydı, yaşam denilen şey tamamen lezzet, tad ile ilgilidir
Yaşıyoruz bu hayatı gülüm ha öyleeee ha beleee hfhf
Yaşamaya çalışıyorum..
Bu hayattan geçiyorum, yaşadığım söylenemez.
Bcir çabamız yok değil tabi.
10/10 %100 mükemmel daha ne diyim
Yaşamaya çalışıyorum işten fırsat buldukça.
Hayır çalışmakla geçiyor
Yaşayabildiğim kadar evet
Maalesef mayaa
Yok izliyorum
hayirrr