Düşünmeden hareket etmek benlik değil yapmadan önce düşünmezsen yaptıktan sonra düşünmek zorunda kalındığı için. Hiçbir şeye bağlanmamayı tercih ediyorum ve de hayat bile olsa bir sonu var hayata düşkün olmak bağlanmak çok doğru değil.
Canım neyi nasıl yapmak istiyorsa öyle yaparım. Hayat benim hayatım hesabı yani. Önceden cevap verseydim hayır derdim. * yıllar geçti, çok şey öğrendim o yüzden evet; hayatıma düşkünüm. Paşa keyfim nasıl isterse…
Hayatıma düşkünüm, yaşamı kararında yaşıyorum. Ne diplerde sürüngen gibi mız mızlanarak ne uçlarda hovardalık ederiz düzenimizi bozmam. Ailemin konforu, huzuru önemli benim için rutinler şaşmaz rahatımız bozulmaz.
İmkan ve zaman oldumu neden olmasın. Niçin yaşıyoz ki istediğimiz gibi hayatı şekillendiremiyorsak. Tabii ki hayatıma düşkünüm ve kafamın estiği gibi davranmayı tercih ederim.
Hayatıma değil aileme düşkünüm ailemden önce ölmek istiyorum bugün bunun için dua ettim ailemsiz yaşayamam offff bu düşünce beni bitiriyor napıcam bilmiyorum benim için hayat yok gibi bişey