Kişilik & Karakter Hayat sizin için nasıl gidiyor? lizaben Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim için şu sıralar şöyle,Bi' tek darlanan ben olamam, di mi?Genel olarak böyle,Yetişkin hayatının kendi kuyruğunu kovalamaktan ibaret olacağını kimse söylememişti yani. E hadi yakaladık, şimdi n'olcek?Nadirense şöyle,Arada bi hayat müsaade ediyor da soluklanıyoruz Allahtan.Sizde durumlar nasıl? Hayat sizin için nasıl gidiyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. benim için normal sıkıcı gidiyor. 0 3 Yorumla lizaben +1 yıl O zaman bi' rakun lazım sana çünküm; u Barış_LonelyForever +1 yıl @lizaben Rakunu da unutmamışsın :D teşekkürler ☺️ lizaben +1 yıl Ni demek <3
cxxkrmm Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Pek iyi değil sıkıcı İstanbul'da 0 2 Yorumla lizaben +1 yıl Kaçmak lazım bu şehirden, suyu çıktı artık hakikaten. Yorumla cxxkrmm +1 yıl Kadıköydeyim her zamanki tatlımı yiyorum. Zevk aldığım şeyleri yapmaya devam ediyorum hayata tutunuyorum:)) Yorumla
Yorgun_Kalpler Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl normal gidiyor 0 1 Yorumla lizaben +1 yıl Maşallah diyelim madem ^^ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
benim için normal sıkıcı gidiyor.
O zaman bi' rakun lazım sana çünküm;
@lizaben Rakunu da unutmamışsın :D teşekkürler ☺️
Ni demek <3
Pek iyi değil sıkıcı İstanbul'da
Kaçmak lazım bu şehirden, suyu çıktı artık hakikaten.
Kadıköydeyim her zamanki tatlımı yiyorum. Zevk aldığım şeyleri yapmaya devam ediyorum hayata tutunuyorum:))
normal gidiyor
Maşallah diyelim madem ^^