Kişilik & Karakter Hangi mevsimde doğdun tahmin edeyim mi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 107 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Sorumu beğenen elleriniz dert görmesin aşkolar 💅 Hangi mevsimde doğdun tahmin edeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Tamamdır soru çok kalabalık 😅 sıramızı bekleyelim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sana önden bilet aşkom 💁🏻♀️İlkbahar olması lazım 🙄 AşkıÖldürmek +1 yıl Evet bebeğim burçtan yürüdün gördüm 😅
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Olur edebilirsin tabi ki de :) 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İlkbahar 🙄 u Barış_LonelyForever +1 yıl 3 Nisan :D
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Tahmin soruları benim favori sorularım, tabii tahmin de bulunmanı isterim.. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaz 🙄 1İnciTanesi +1 yıl Kış ❄️
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Olur 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaz 🙄 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Doğruu Yorumla
isimsizzzz_giizli1 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 71% +1 yıl Merak ettim bilecekmisin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İlkbahar 🙄 Yorumla
-ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Gönder gelsin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sonbahar 🙄 Yorumla
mynameiseliff Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Evett bende istiyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kış 🙄 Yorumla mynameiseliff +1 yıl Hayıırr ilkbahar Yorumla
beneklibulut Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 636 cevap paylaştı. Olur bakalım bilecek mısın 😂 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Yaz 🙄 Yorumla beneklibulut +1 yıl Nasıl bildin 👏👏😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Serin yaz esintisi geldi ondan 💃 Yorumla beneklibulut +1 yıl Vayyy bee 😂😂 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olur yüzde 25 ihtimal 😅 1 2 Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Beni niye es geçtin 🤔🤔 Yorumla Soran +1 yıl Geçmedi ki, şimdi gördümKış 🙄 Yorumla
HzDoqukan Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Doğru bilirsen dile benden ne dilersen 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kış 🙄 Yorumla HzDoqukan +1 yıl Helal olsun Yorumla
Blueeeman34 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Tabiki KS'nin en semptaik kızı 1 8 Yorumla Soran +1 yıl İlkbahar 🙄 Yorumla Blueeeman34 +1 yıl Yess 1 Nisannn Yorumla Soran +1 yıl İlkbaharın çiçek korkuları geldi ondan bildim 💃 Yorumla Blueeeman34 +1 yıl Haha :) bende 6. hissin yüksek 😸 Yorumla Soran +1 yıl Çoğunu bilememişim ama ddjjs Yorumla Blueeeman34 +1 yıl Olsun. Beni bilmen kafi :)) gerisi önemsiz Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler o halde sitenin en nazik beyi 💁🏻♀️ Yorumla Blueeeman34 +1 yıl İyi geceler 😊 Ankara 'nın nadide çiçeği ☺️ Yorumla
sefaabey Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bana uyar bekliyorum😀 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaz 🙄 Yorumla sefaabey +1 yıl Doğru😅 Ağustos ayında doğdum Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 678 cevap paylaştı. Olur merakla bekliyorum 😉 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaz 🙄 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Olur edebilirsin ablacım 😊 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Canımcım kış gibidir diye düşünüyorum Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Çok doğru Ocak 22 😊😂 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sonbahar 🙄 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Ekim doğru Yorumla
Akıncı-34 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl edebilirsin buyur :D 2 6 Yorumla Soran +1 yıl Yaz 🙄 Yorumla Akıncı-34 +1 yıl son bahar :D bu arada siyah saçlar epey farklı yapmış seni Yorumla Soran +1 yıl Sarı veya kızıl yüzünden saçımı kaybettim. Bu neden siyah devamke lkdl Yorumla Akıncı-34 +1 yıl hahah demek öylee yakışır o halde:D Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim dlklfklk Yorumla Akıncı-34 +1 yıl eyvallah ne olsa her halinle özelsin :D Yorumla
firdob_31 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 93% +1 yıl Sence ben neyimm 💅🏼🧚🏽♀️ 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İlkbahar 🙄 Yorumla firdob_31 +1 yıl 😊hayır ama cevabın beni mutlu etti kış deseydin dışarıdan soğuk biri gibi göründüğümü düşünürdüm bu beni cidden üzerdi🙂 Yorumla
Phoenix0107 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Cidden dogru olacak mı bakalım 🤫 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kış 🙄 Yorumla Phoenix0107 +1 yıl Tam zıttı ☺ Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hadi et bakalim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sonbahar 🙄 Yorumla Yaban00 +1 yıl Vakti payize, pamiyo, evet sonbahar, tebrikler👍👍 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tahmin edemezsin ama dene. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hımmm sonbahar 🙄 Yorumla Zorunne388 +1 yıl Evet ettin. Yorumla
KilimciveKöroğlu Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Tahmin et kahve göndereyim sana 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Iııı Kış mevsimi 🙄 Yorumla KilimciveKöroğlu +1 yıl Gerçekten doğru :D Yorumla KilimciveKöroğlu +1 yıl Ayı da tahmin et :D Yorumla Soran +1 yıl Ocak diyeyim sjjd Yorumla KilimciveKöroğlu +1 yıl Bilemedin :D Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bilirsen çatal bıçak seti hediye 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaz 🙄 Yorumla
burakk000 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 513 cevap paylaştı. Etme çünkü hiç tutturamıyorsun nerdeyse 😅 1 0 Yorumla
TheLastOfMami Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Edersen ödül olarak ne alacam ki seni mi 1 0 Yorumla
siyahatlıasilprenses Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl Sonbahar canım 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Aşkoom ben tahmin etseydim ya 🙄 Yorumla siyahatlıasilprenses +1 yıl Etsen ne ederdin annecim söyle bakim Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Tabi kiii 2 2 Yorumla Soran +1 yıl İlkbahar 🙄 Yorumla AliceMixfield +1 yıl Doğruuu Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Et canım 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Kış aşkom 💁🏻♀️ Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet nerden bildin 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Burcunu biliyordum ehehe şlfşdl Yorumla Edameda06 +1 yıl Hmm gözünden bir şey kaçmamış 😄 Yorumla Soran +1 yıl Burç tahmin soruma gelmiştim aşkom. Oradan aklımda kaldı <3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Unutmuşum 😂 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. haydi söyle 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İlkbahar 🙄 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Hadi bakalım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kış 🙄 Yorumla gecekusum3434 +1 yıl Malesefki yaz Yorumla
jkskaksksşaşaş Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Olur 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kış 🙄 Yorumla jkskaksksşaşaş +1 yıl Yaklaştın sonbahardı Yorumla
Just_Peace_of_Mind Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olur, buyurun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaz 🙄 Yorumla Just_Peace_of_Mind +1 yıl Sıcak ve güneşli bir tahmin olmuş:) ama sonbaharda doğdum Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Et bakalım 🤔 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İlkbahar 🙄 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Kış Yorumla
Allermes Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Et et et 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İlkbahar 🙄 Yorumla Allermes +1 yıl Bingo😅 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Etttt 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Senden çiçek kokuları geliyor. İlkbahar 🙄 Yorumla külllkedisi +1 yıl Ahhaha nokta atışı doğru aşkım 😻 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Olur 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaz 🙄 Yorumla _Justimagineit_ +1 yıl Yess Yorumla
sultan081 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 758 cevap paylaştı. Et bakalım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kış 🙄 Yorumla sultan081 +1 yıl Hayir 🙂 Yorumla
FikretinMücadelesi Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sonbahar 🙄 Yorumla FikretinMücadelesi +1 yıl Kış sonunda doğdum. 10 Mart . Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Et reis 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaz 🙄 Yorumla mergens +1 yıl yok. Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Olur 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yaz 🙄 Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl Doğru Ağustos..Sende yazsın dime.. Aslan burcu olduğunu biliyorum. Yorumla Soran +1 yıl Evetttt, ben de Ağustos 🥳 Yorumla
Klasbey3596 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kış 🙄 Yorumla Klasbey3596 +1 yıl Yanlış 😄 Yorumla
hayatınoteyakası Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 619 cevap paylaştı. olur et bakalım. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaz 🙄 Yorumla hayatınoteyakası +1 yıl doğruu Yorumla
Gasdsdh Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 💁🏻♀️. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl İlkbahar 🙄 Yorumla Gasdsdh +1 yıl Kız nerden bildin😄🌸 Yorumla Soran +1 yıl Hislerim kuvvetlidir 8) Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 898 cevap paylaştı. Et bakalım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaz 🙄 Yorumla şahinn1 +1 yıl Bildin Temmuz 12 😄 Yorumla
TheLeydimmmm Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı. olur 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaz 🙄 Yorumla TheLeydimmmm +1 yıl bildin :) Yorumla
morgpiyanisti0 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Et 😁 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İlkbahar 🙄 Yorumla morgpiyanisti0 +1 yıl Yaz 🤧 Yorumla
nevflll Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Buyrun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaz 🙄 Yorumla nevflll +1 yıl Sonbahar Yorumla
gecesoruyor Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Benide tahmin eder misin? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sonbahar 🙄 Yorumla gecesoruyor +1 yıl Sonbahar en sevdiğim mevsim ama kışın doğdum;) Yorumla
oztrkilggm Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Et bakem 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İlkbahar 🙄 Yorumla
Nehir006 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Et hadi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sonbahar 🙄 Yorumla Nehir006 +1 yıl Aferin doğru Yorumla
birburcyorumcusu Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Evet buyrun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kış 🙄 Yorumla birburcyorumcusu +1 yıl Evet dizinde güz havaniz var gibi Ekim ya da Kasım Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Olur... 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaz 🙄 Yorumla Malefiz1313 +1 yıl Evet🦋🎈 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Et bakalım 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kış 🙄 Yorumla FigmudSreud +1 yıl Çok ayıp Ayşegül Hanım. Hangi mevsimde doğdun tahmin edeyim mi demişsin ben de et bakalım dedim buna karşılık kış kış diyerek beni sorudan kovuyorsun Yorumla Soran +1 yıl Yaaa estağfurullah jdjhssh Yorumla
yagızdelıkanlııı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı. Tabii 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yaz 🙄 Yorumla yagızdelıkanlııı +1 yıl Az kalmıştı sonbahar deseydin keşke ekim jddj teşekkür ederim 😃 Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim 😅 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. olur, 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kış 🙄 Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Olur 😂😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaz 🙄 Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl Dogru Yorumla
hepmeraktanyha Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tabi ki 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yazz Yorumla hepmeraktanyha +1 yıl Kasım da doğdum😆 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Olur… 2 2 Yorumla Soran +1 yıl İlkbahar 🙄 Yorumla _Queenn_ +1 yıl Evet… 🌸 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Olur. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaz 🙄 Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Yanlis👀 Yorumla
gulsahhh75i Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yaa ben 😂🥳 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaz 🙄 Yorumla gulsahhh75i +1 yıl Evet bildin 🥳💗 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Tamamdır soru çok kalabalık 😅 sıramızı bekleyelim
Sana önden bilet aşkom 💁🏻♀️
İlkbahar olması lazım 🙄
Evet bebeğim burçtan yürüdün gördüm 😅
Olur edebilirsin tabi ki de :)
İlkbahar 🙄
3 Nisan :D
Tahmin soruları benim favori sorularım, tabii tahmin de bulunmanı isterim..
Yaz 🙄
Kış ❄️
Olur
Yaz 🙄
Doğruu
Merak ettim bilecekmisin
İlkbahar 🙄
Gönder gelsin
Sonbahar 🙄
Evett bende istiyorum
Kış 🙄
Hayıırr ilkbahar
Olur bakalım bilecek mısın 😂
Yaz 🙄
Nasıl bildin 👏👏😂😂
Serin yaz esintisi geldi ondan 💃
Vayyy bee 😂😂
Olur yüzde 25 ihtimal 😅
Beni niye es geçtin 🤔🤔
Geçmedi ki, şimdi gördüm
Kış 🙄
Doğru bilirsen dile benden ne dilersen
Kış 🙄
Helal olsun
Tabiki KS'nin en semptaik kızı
İlkbahar 🙄
Yess 1 Nisannn
İlkbaharın çiçek korkuları geldi ondan bildim 💃
Haha :) bende 6. hissin yüksek 😸
Çoğunu bilememişim ama ddjjs
Olsun. Beni bilmen kafi :)) gerisi önemsiz
İyi geceler o halde sitenin en nazik beyi 💁🏻♀️
İyi geceler 😊 Ankara 'nın nadide çiçeği ☺️
Bana uyar bekliyorum😀
Yaz 🙄
Doğru😅 Ağustos ayında doğdum
Olur merakla bekliyorum 😉
Yaz 🙄
Olur edebilirsin ablacım 😊
Canımcım kış gibidir diye düşünüyorum
Çok doğru Ocak 22 😊😂
Et bakalım
Sonbahar 🙄
Ekim doğru
edebilirsin buyur :D
Yaz 🙄
son bahar :D bu arada siyah saçlar epey farklı yapmış seni
Sarı veya kızıl yüzünden saçımı kaybettim. Bu neden siyah devamke lkdl
hahah demek öylee yakışır o halde:D
Teşekkür ederim dlklfklk
eyvallah ne olsa her halinle özelsin :D
Sence ben neyimm 💅🏼🧚🏽♀️
İlkbahar 🙄
😊hayır ama cevabın beni mutlu etti kış deseydin dışarıdan soğuk biri gibi göründüğümü düşünürdüm bu beni cidden üzerdi🙂
Cidden dogru olacak mı bakalım 🤫
Kış 🙄
Tam zıttı ☺
Hadi et bakalim
Sonbahar 🙄
Vakti payize, pamiyo, evet sonbahar, tebrikler👍👍
Tahmin edemezsin ama dene.
Hımmm sonbahar 🙄
Evet ettin.
Tahmin et kahve göndereyim sana
Iııı Kış mevsimi 🙄
Gerçekten doğru :D
Ayı da tahmin et :D
Ocak diyeyim sjjd
Bilemedin :D
Bilirsen çatal bıçak seti hediye
Yaz 🙄
Etme çünkü hiç tutturamıyorsun nerdeyse 😅
Edersen ödül olarak ne alacam ki seni mi
Sonbahar canım
Aşkoom ben tahmin etseydim ya 🙄
Etsen ne ederdin annecim söyle bakim
Tabi kiii
İlkbahar 🙄
Doğruuu
Et canım
Kış aşkom 💁🏻♀️
Evet nerden bildin 🤣
Burcunu biliyordum ehehe şlfşdl
Hmm gözünden bir şey kaçmamış 😄
Burç tahmin soruma gelmiştim aşkom. Oradan aklımda kaldı <3
Unutmuşum 😂
haydi söyle
İlkbahar 🙄
Hadi bakalım
Kış 🙄
Malesefki yaz
Olur
Kış 🙄
Yaklaştın sonbahardı
Olur, buyurun
Yaz 🙄
Sıcak ve güneşli bir tahmin olmuş:) ama sonbaharda doğdum
Et bakalım 🤔
İlkbahar 🙄
Kış
Et et et
İlkbahar 🙄
Bingo😅
Etttt
Senden çiçek kokuları geliyor. İlkbahar 🙄
Ahhaha nokta atışı doğru aşkım 😻
Olur
Yaz 🙄
Yess
Et bakalım
Kış 🙄
Hayir 🙂
Et bakalım
Yaz 🙄
Et bakalım
Sonbahar 🙄
Kış sonunda doğdum. 10 Mart .
Et reis
Yaz 🙄
yok.
Olur
Yaz 🙄
Doğru Ağustos..
Sende yazsın dime.. Aslan burcu olduğunu biliyorum.
Evetttt, ben de Ağustos 🥳
Et bakalım
Kış 🙄
Yanlış 😄
olur et bakalım.
Yaz 🙄
doğruu
💁🏻♀️.
İlkbahar 🙄
Kız nerden bildin😄🌸
Hislerim kuvvetlidir 8)
Et bakalım
Yaz 🙄
Bildin Temmuz 12 😄
olur
Yaz 🙄
bildin :)
Et 😁
İlkbahar 🙄
Yaz 🤧
Buyrun
Yaz 🙄
Sonbahar
Benide tahmin eder misin?
Sonbahar 🙄
Sonbahar en sevdiğim mevsim ama kışın doğdum;)
Et bakem
İlkbahar 🙄
Et hadi
Sonbahar 🙄
Aferin doğru
Evet buyrun
Kış 🙄
Evet dizinde güz havaniz var gibi Ekim ya da Kasım
Olur...
Yaz 🙄
Evet🦋🎈
Et bakalım
Kış 🙄
Çok ayıp Ayşegül Hanım. Hangi mevsimde doğdun tahmin edeyim mi demişsin ben de et bakalım dedim buna karşılık kış kış diyerek beni sorudan kovuyorsun
Yaaa estağfurullah jdjhssh
Tabii
Yaz 🙄
Az kalmıştı sonbahar deseydin keşke ekim jddj teşekkür ederim 😃
Rica ederim 😅
olur,
Kış 🙄
Olur 😂😂
Yaz 🙄
Dogru
Tabi ki
Yazz