Kişilik & Karakter Zaman geçtikçe arkadaş sayınız azaldı mı? therapeutic Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eskiden şehrimin tüm yaşıtlarını tanırdım zamanla çoğu arkadaşımla ya kavga ettik ya da iletişimim koptu Zaman geçtikçe arkadaş sayınız azaldı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Arkadaşım kalmadı gerçek hayatta. kuzenler var onlarda uzak 1 0 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 933 cevap paylaştı. Evet azaldı ve iyi olmuş. Bana her anlamda yanımda olan biri zaten.. 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hayır azalmadı, birden fazla stk gönüllüsü olduğum için daha da arttı 1 0 Yorumla
beyzbolsopası Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 527 cevap paylaştı. Kesin sen suclusundur kavgada 😁🌝 1 3 Yorumla therapeutic +1 yıl Anlatsam hak verirsin bana Yorumla beyzbolsopası +1 yıl Şaka yapıyorum reis eminim haklisindir Yorumla therapeutic +1 yıl Adamsın Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Azaldı sadece iki tane var. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Arkadaşım kalmadı gerçek hayatta. kuzenler var onlarda uzak
Evet azaldı ve iyi olmuş. Bana her anlamda yanımda olan biri zaten..
Hayır azalmadı, birden fazla stk gönüllüsü olduğum için daha da arttı
Kesin sen suclusundur kavgada 😁🌝
Anlatsam hak verirsin bana
Şaka yapıyorum reis eminim haklisindir
Adamsın
1 e düştü belki zamanla 0 olur
Azaldı sadece iki tane var.