Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar biz 3 kız grubuyuz ve okulun ilk günü daha yeni başladık ilk diğer arkadaşımla tanıştık ben başlattım ikinci günde diğer arkadaşımıza dışarı çıkmak istermisin demiştim işte bu arkadaşımızı da ben aramıza soktum yani bu grubu ben oluşturdum diyebilirim şimdi benim bu arkadaşım benimle konuşuyor biz daha çok aşkım falanda deriz arkadaşça falan o kadar yakınız daha değil 1 sende oldu daha ve gayet iyi anlaşıyoruz benimle de konuşuyor gayet iyi anlaşıyoruz ona kötü birşeyde söylemedim ama
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İnsanoğlu çiğ süt emmiş derler
O ne demek
Peki o kişi benmiyim o mu
Yani kötü bir şey, estağfurullah sen değil ya onu demek istedim 😊
Hmm anlamına baktım yani şimdi o kötü biri mi
Aynen öyle
Allah Allah hiçte öyle gözükmüyor ama ve anlamımda şöyle yazıyordu naif ve saf kişilerin görmediği kötüler falanda yazıyordu oda ben oluyorum galiba ee ben nasıl kurtulcam şimdi
Valla ben anlamını yanlış biliyormuşum. Milletimiz genellikle kötü insanlar için kullanır, ben de onun için kullanmıştım. Sen iyi birisin.
Bana hep iyi derler şu an çok üzüldüm ya ilk gün grubumuza girmesi için çok istemiştim Allah'tan istemez olaydım nasıl kurtulucam peki biliyormusun
Böyle insanlar zaten hep gittiği yerleri mahvederler. İnan ki en ufak bir fikrim yok şu anda.
Peki beni gruptan çıkarıp diğer arkadaşımla kalma ihtimali var mı
Dışlama ki zaten öyle de iyide bana niye yapıyoda diğer arkadaşıma yapmıyor
Dediğin ihtimal var tabi, seni iyi gördüğü için aklı sıra kalitesiz sanıyor. Oysa kendileri eziğin önde gideni bunların.
Peki kendisi birkere böyle bir şey yaparsa sen kendini ne sanıyon seni beni sışlamaya hakkın yok bu grubu seni ben aldım istediğimde gibi gönderirim eğer böyle yapmaya devam edersen kendine gel seni gruba ben aldım Elif değil o yüzden bana böyle davranamazsın kendine gel ben iyi bir insan olabilirim ama bana kötü davranan insanlara da ben kötü davranırım bunu da unutma derim
Aynen öyle kardeşim
Bu grubu seni alan benim asıl senin bana saygı duymak lazım bu grupta beni değil Elif'i önemsiyorsan senin buna hakkın yok
Bu sefer de Elif olaya dahil olur, Elif'i katma istersen.
Evet ikimizede saygı duymak zorundasın ama seni benim gruba aldığım için riske girme derim ben seni iyi insan beklerdim meğer kötü birisiymişsin
Tamamdır 😊
Ne diyeyim onun yerine
Bide üstüne çiğ süt emmişsin derim ohhh
Yaa ben bunları dediğim zaman üzülür mü bilmiyorum ama Elif diğer arkadaşımla aram bozulur mu
Çiğ süt emmiş lafı farklı algılayabiliyor benim algıladığım gibi yani. Elif'i katma derim.
Elif'i kat masamda katmış oluyorum ki zaten yani beni haksız sanıp beni suçla ya da bilir o yüzden dedim
Nasıl uygun görürsen artık. Ama Elif onun kadar anlayışsız değildir de bence.
İnşallah
Allah yardımcın olsun 😊
Teşekkür ederim çok yardımcı oldun ☺ benim gerçekten iyi insanlara çok ihtiyacım var her iyininde olduğu gibi teşekkürler👍😊
Rica ederim kardeşim her zaman 😊 Sen de iyisin Allah razı olsun. Buradan bana yazabilirsin 😊
Yok şimdilik sağol herkes bana iyi der zaten sende öylesin bence
Eyvallah kardeşim sağ ol Allah'a emanet ol.
Sende Allah'a emanet ol