NEDEN BÖYLE YAPIYOR BEN NE YAPTIM?

Arkadaşlar biz 3 kız grubuyuz ve okulun ilk günü daha yeni başladık ilk diğer arkadaşımla tanıştık ben başlattım ikinci günde diğer arkadaşımıza dışarı çıkmak istermisin demiştim işte bu arkadaşımızı da ben aramıza soktum yani bu grubu ben oluşturdum diyebilirim şimdi benim bu arkadaşım benimle konuşuyor biz daha çok aşkım falanda deriz arkadaşça falan o kadar yakınız daha değil 1 sende oldu daha ve gayet iyi anlaşıyoruz benimle de konuşuyor gayet iyi anlaşıyoruz ona kötü birşeyde söylemedim ama nedense diğer arkadaşıma daha bir yakın gibi işte bazen diyorum acaba ben mi çok alınganlık yapıyorum diye sonra kabullendim uzun bir süre baya hiç böyle bir şey olmadı sonra ben bugün dışarıya çıkmadım pek fazla ve diğer arkadaşım işte artık gel bizle tenefüse çık dedi falan çıkmazsan küserim falan dedi bende işte çıktım ama sonra o işte diğer arkadaşım yok gelmesin mi ne dedi bak grubu biz yani sonra biz senle çıkalım dedi dedi noldu ne oluyor aga ben naptım kızamadım birazcık kalbim kırıldı yani sonra diğer arkadaşım küsmeye başladı bu sefer ben çıkmayacam dedi soğuk hava dedi sonra işte üçümüz tekrardan çıktık yani gruplar hep birbirlerini kıskanır ya kıskanıyor mu acaba ama yani kıskananda düşmanmış gibi davranmaz yani acaba diyorum o arkadaşımın sesi kısık bende sürekli soruyorum ne desin diye acaba ondan mı sıkılıyor desem ama yani bukadar da abartmaya gerek yok yani bir kendine gelsin derim ben eğer bizimle dışarıya çık demesem b*k arkadaşı oluyordu Allah Allah niye bukadar şey yaaa ben naptım ki bu kıza yanlışlıkla bir şey mi yaptım desem çok güzel konuşuyoruz anlaşıyoruz ama konu üçümüze gelince sanki beni istemiyor gibi offff ya ne bu ergen ergen şeyler agaa nolur dürüst olun TEŞEKKÜRLER...

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar biz 3 kız grubuyuz ve okulun ilk günü daha yeni başladık ilk diğer arkadaşımla tanıştık ben başlattım ikinci günde diğer arkadaşımıza dışarı çıkmak istermisin demiştim işte bu arkadaşımızı da ben aramıza soktum yani bu grubu ben oluşturdum diyebilirim şimdi benim bu arkadaşım benimle konuşuyor biz daha çok aşkım falanda deriz arkadaşça falan o kadar yakınız daha değil 1 sende oldu daha ve gayet iyi anlaşıyoruz benimle de konuşuyor gayet iyi anlaşıyoruz ona kötü birşeyde söylemedim ama
NEDEN BÖYLE YAPIYOR BEN NE YAPTIM?