Yani çoğu insana göre rayında hayatım var. Atanmışım atandığım şehirdeyim (imkan, sosyallik 0) mutlu olmam gerek. Çok şükür atandım Allah herkese nasip etsin erken yaşta atanmayı (23 yaşındayım) ama eve geliyorum yalnızım tek başımayım. Ben de mutlu olmak istiyorum yalnız olmamak istiyorum sonra ilgi gösterene kanıyorum (duygudal boşluk) ve olmuyor bırakıyorum. O kadar çok yoruldum ki hayattan bu durumdan doğru insanı ararken de kayboldum. Bir de insanlar o doğru insanı nasıl buluyor anlıyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ben de senin gibi yalnızlığı yaşıyorum çok. fakat emin ol işin olduktan sonra zamanla her şey oturur. ben de atnmak için uğraşıyorum. sonrasında karşıma biri çıkıp evlenmek istiyorum çok
İnan atanmak o insanı bulmaktan daha kolay. Bu duygusal boşlukla iki kişiye tutundum biri zaten hayatımın hatası oldu. Diğeriyle de olmayacak gibi mesleğinden dolayı
illa ki çıkar herkes çok güzel ya da akıllı mı da buluyor? ama işin olduktan sonra kimseye muhtaç değilsin öyle düşün. her insan da bir ders bence hemen doğru birini bulmak kolay değil zten.
Evet muhtaç değilim haklısın ama ailen de yanında olmayınca ve bomboş bir şehre atanınca anlarsın beni. Ders evet ama o derste ben yıpranıyorum hayattan soğuyorum. Ya sadece o bende ben onda dinleneyim gibi bir ilişki istiyorum ama her şey cinsellik olmuş.
haklısın o konuda bir şey diyemiyorum gerçekten doğru erkeği bulabilmek çok zor bu devirde ama illa ki var.
İnan artık inandırıcı gelmiyor ve şey diyorum kendime. Hiçliğin ortasına atanmışaın seni burada kim görecek bulacak
tavsiyem internet ortamında güvenmeyin kimseye. sosyal çevre edinmek gerekiyor biraz sanırım
Hep internetten oluyor bulunduğum ile yakın kişiler falan. İnsan yok ki kimi bulayım işte keşke olsa atanıp gelenlerin ya sevgilisi var ya da evli
İki çocuk beğendim ikisinin de uzun süreli ilişkisi varmış
beni tarif etmişsin ben de pek sosyalleşemiyorum sınavdan dolayı onda dolayı internetten karşına çıkıyor onlar da tip çıkıyor. Fakat atandıktan sonra inşallah böyle olmayacak. Sanırım büüykşehirlerde yaşamak lazım. ben de bu konudan dertliyim ondan dolayı tavsiye veremiyorum :((
bana mesajdan yazabilir misinşz
Takip isteği atan benim bana yazabilirsin
Sana tavsiyem sosyalliği olan güzel bir şehre atan ve kalabalık olsun ne kadar insan o kadar tanışma şansı
yazdımm. haklısınız küçük şehirde çok zor olmalı
Doğru insan için bu kadar kafa yorman doğru değil. Zaten bu tip şeyler tesadüfi oluyor arayarak bulman zor yani. Daha yeni hayata başlıyorsun kariyerine odaklamayı dene bu sıralar.
Kariyer olarak bir yere geldim ve artık yanımda ailem de yok yalnızım duygusal olarak dipte olduğum anlar oluyor şu an gibi. Ailenin yanından geldim çünkü boşluktayım. Yaş geçiyor ve eşimin olması bana nasip değil gibi hissetmeye başladım
Ama sen böyle düşünürsen olmaz ki böyle.. Daha 23 yaşındasın ya yaşın nasıl geçiyor? Hem yeni bir şehre taşınmışsın anladığım kadarıyla. Daha sosyal ortamlara girmeye fırsatın olmamıştır ki. Biraz acele ediyorsun sanki
Evet yeni bir şehre taşındım ilk defa ailemden ayrıldım. Ama böyle düşünmeme iten nedenler var inanın köy gibi bir yere atandım. Sosyal hayat yok. Acele etmiyorum tanı et 30 u bulacağım bu gidişle sonra da her şeye geç kalacağım bazı şeyler gençken güzel hisler duygular
Bu devlet memurlarındaki atanma durumu çok kötü sahiden ya tahmin edebiliyorum. Haftasonları yakındaki büyük bir şehire falan gidemez misin peki?
Bazen işi bırakasım geliyor sonra o masa başında ders çalışırkenki halimi hatırlıyorum. Yani insanı mutsuz olduğu yapayalnız bir yaşama itiyorlar. Bugün mesela hep ağlamaklıydım tuvalete gidip ağladım en son iş yerinde. Büyük şehir dediğimiz de buranın halkının olduğu bir yer pek sosyallik yok
Kıyamam ya üzüldüm sahiden. Yine de pozitif kalmaya çalış. Belli olmaz hayatın neler getireceği. Büyükşehirden kastım İstanbul, Ankara , İzmir, Antalya gibi şehirlere çok mu uzaktasın?
Aşırı uzaktayım doğudayım sınıra yakınım öyle diyeyim
Elde olan seçeneklerle ilerlemek durumundasın o zaman maalesef. Kötü bir durum bir çözüm üretemedim. Ben de oralardan bir kız arkadaş edinmek istemezdim kültür farklılığından dolayı.
Ben de çözüm üretemedi ve ben bıraya ait değilim bilmem bu kültürğ
Sende batılısın herhalde. Yani 2 seçeneğin var. Ya senin gibi oraya batıdan atanmış birisiyle kafan uyuşacak ve onunla olacaksın ya da internetten instagramdan sana yürüyenleri değerlendireceksin.
Evet batıdanım. Instagram twitter denedim. Olmuyor ya. Duygularımı yıprattılar. Bulamıyorum beni eş durumu ile alabilecek biri. Asker poliste istemiyorum hep asker polis yazıyor
Buraya atananların hep ilişkisi var ya da evli bir benim böyle
Sen memur olsun yanına alsın mı istiyorsun yoksa hoşlandığın birini mi arıyorsun genel olarak meslekten bağımsız?
Hem yanına alabilsin hem de etkilemeyi evet bu diyeyim
Öyle daha da zor ya meslek kısıtlaması da giriyor işin içine. Dediğin gibi asker yine neyse de polisler aman aman yani. Egolarından geçilmiyor bir hiç uğruna
Askerler de çapkın oluyor onu geçtim sürekli tayin vs
İşte ondan bundan insan eleye eleye insan kalmadı bana. Eskiden bana yürüyenlerin ilişkisi var
Bakalım yine de belli olmaz. Sosyal medyada erkekler önüne gelene yürüyor bu devirde biri takılır sana illaki. Tabi o kişinin düzgün olması lazım her şeyden önce. Bir de eş durumu için evlenmen gerekiyor. E doğru düzgün uzak mesafedeyken görüşemeyip o noktaya gelmek 2 3 yılını bulur sanırım. Zaten doğu görevi de 4 sene değil mi? Çokta bir şey kalmıyor geriye zaten 😂
😂😂 evet o konuda haklısınız ama vranşım gereği ben 10 yıl yerimden kımıldayamıyorum maalesef. Eğer evlenmez sen. Dediğiniz gibi sosyal medyadan herkes herkese yürüyor
Nasıl ya ciddi misin 😲 10 yıl ne demek ya şaka mı bu.. Burada öğretmen arkadaşım var o 4 sene için bile doğuya gitmemek için özelde direniyor. 10 sene hangi branşmış ya..
Sınıf maalesef
Yaz istersen konuşalım
Konudan bağımsız kaçla atandınız
😅 cidden çok bağımsız olmuş 70 diyelim yuvarlarsak