Düzenli ilişki mi , evlilik mi, bu gece barda 🥳gönlüm hovarda türü mü, seks amaçlı ilişki türü mü (çok ayıp) birden çok partnerle ilişki şeysi mi vslerr ayy yoruldum gerisi siz de)) kişilik karakter yazalım da konu başka etikete taşınmasın

Düzenli ilişki mi , evlilik mi, bu gece barda 🥳gönlüm hovarda türü mü, seks amaçlı ilişki türü mü (çok ayıp) birden çok partnerle ilişki şeysi mi vslerr ayy yoruldum gerisi siz de)) kişilik karakter yazalım da konu başka etikete taşınmasın

Sevgili ama sıkmayan, ilgisi başkasına kaymayan, ilgimden sıkılmayan , yeniliklere, denemeye, deliliklere açık , seyahat etmeyi çok seven, libidosu yüksek bir partner süper olurdu da nerde? 😂
Cevap
24Cevap
Ahahaa özellikle kaçmasın diyip etiketin kaçması.
Demiseksüel, tek kişilik ilişki benimki
Etiket de olmadı 😂 @KızlarSoruyor
Bilemiyorum italyalar katedrali falan bi şekiller işte
Gurur duyabileceğim, hergün daha çok sevebileceğim biriyle evli olmak tabi ki. Diğerleri bize gelmez ağam :))
FB tarzı
Bu sene olacağız inşallah
güvendiğim tanıdığım ve bende değeri olan kadın ile düzenli ilişki. sadece cinsellik değil elbet. her anı paylaşmak
Daha çok en iyi dostum olsun isterim. Üzüntümüzüde sevincimizide beraber Taşımak isterim. Bunlar varsa başka şeye ihtiyacın olmaz
Bu gece barda , gönlüm hovarda çalsin sazlar oynasın kızlar 😂😂
Düzenli samimi ilişki.. ciddiyetsiz şeyler hovardalık benlik değil..
sonu evliliğe giden, düzenli ilişkiyi tercih ederim.
Uzun zamandır bana göre bir ilişki türü yok, olmamasını da istiyorum.. Geçmişte uzun süren düzenli sevgi alışverişlerim oluyordu..
Seks amaçlı çünkü düzenli ilişkiden bi haıe görmedik
Evliyim ama bama göre deüilmii gibi geliyor hala
Bu arada yıllar sonra pp değiimii 👍👍
Tek gecelik ilişki yaşıyorum bir süredir her cumartesi akşamı yeni birini tanıyorum
Hovarda ve seks amaçlı
en güzeli hem dost hem cinsellik ☺️
Her gece barda gönlüm hovarda.
sosyal partner idealdir.
düzenli duygusallık üzerine kurulu bi ilişki
Seks amaçlı ama tek eşli
Uzun iliski tercihimm
Düzenli ilişki ondan sonra evlilik olur zaten hovardalik flaan hiç benlik degil
Vıcık olmayan.
Kisisine göre ilişki
Yormasın kâfî :)
Düzenli ilişki 😃