Kişilik & Karakter Sakarlıklarla dolu günleriniz oldu mu? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Oluyor demi öyle 😂 cevap ver görüldü atma 😂 Güncellemeler+1 yıl Ben küçükken kırdığım da babam sakat mısın derdi 😂🤣Şimdi kendisi dökünce ehheeeey diyor buda açıklama olarak yeter 😂😂 Sakarlıklarla dolu günleriniz oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Kafam dolu olunca evet çok sakar oluyorum 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Evet oldu maalesef 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Normalde tek bir tabak kırmam ama buyıl bir set tabak 3 set bardak kırdım 🤭🤭🤭🥺 1 6 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 😂😂Üzülme be sakar şakir 😂 Yamaal +1 yıl 😅😅😅üzüldüğüm şey hayatımda kirmadgim kadar kırdım. normalde insanlar bu konuda beni överdi 🥺 Yamaal +1 yıl Hiç tabak kırmıyorum diye sozsuZzaman +1 yıl 😂😂😂Delirme istersen he 😂Bende kırdım hatta yıkarken elimde kirildilar isteyerek olmuyor ya 😂 Yamaal +1 yıl 😂😂😂👍👍 sozsuZzaman +1 yıl 😂😂👍👍
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Haha Oluyor demi öyle cevap ver görüldü atma çok iyimiş buolur öyle evet 1 4 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Görüldü atıyorlar 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu çok iyi cümle bunu bende kullanmam lazım sorularda izninle Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Kullan ne izni ya 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fhygn takılıyorum Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. genelde üst üste gelır elımden bardak düşer takla ata ata gıder , bir yere çarparım domıno taşı mısalı olur her şey vs. 1 0 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Olmaz mı bea😄kendi kendimi kapatmak istiyorum 😅 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Dolu olmasa da bazen sakarlığımın tuttuğu nadir anlar oluyor. 0 0 Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok sakar değilim :)) 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. oldu evet 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Oluyor tabi.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kafam dolu olunca evet çok sakar oluyorum
Evet oldu maalesef
Normalde tek bir tabak kırmam ama buyıl bir set tabak 3 set bardak kırdım 🤭🤭🤭🥺
😂😂
Üzülme be sakar şakir 😂
😅😅😅üzüldüğüm şey hayatımda kirmadgim kadar kırdım. normalde insanlar bu konuda beni överdi 🥺
Hiç tabak kırmıyorum diye
😂😂😂
Delirme istersen he 😂
Bende kırdım hatta yıkarken elimde kirildilar isteyerek olmuyor ya 😂
😂😂😂👍👍
😂😂👍👍
Haha Oluyor demi öyle cevap ver görüldü atma
çok iyimiş bu
olur öyle evet
Görüldü atıyorlar 😂
Bu çok iyi cümle bunu bende kullanmam lazım sorularda izninle
Kullan ne izni ya 😂
Fhygn takılıyorum
genelde üst üste gelır elımden bardak düşer takla ata ata gıder , bir yere çarparım domıno taşı mısalı olur her şey vs.
Olmaz mı bea😄kendi kendimi kapatmak istiyorum 😅
Dolu olmasa da bazen sakarlığımın tuttuğu nadir anlar oluyor.
Uuu çok oluyor
Evet zaman zaman oldu
Selam 👋😇
Tabi ki 😅
Yok sakar değilim :))
Hayatim oyle :))
Bazen oluyor
oldu evet
Evet oldu
Oluyor tabi..
Olmaz mı olmaz mı 😂