Kişilik & Karakter Sürekli olarak söylenerek yaptığın bir şey var mı? Kırıkkahveçekirdeği Takip Et FenomenYoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Düzenli olarak söylendiğin ama aynı zamanda yaptığın ya da yapmak zorunda olduğun neler var? Sürekli olarak söylenerek yaptığın bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Akraba ziyareti 😂 genelde annemin ısrarı üzerine yaptığımız için hemen söyleniyorum hem gidiyorum 😂 ben daha ne yapayım hee 🤣 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Yaşamak ve nefes almak var sanırım. 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Tatil sabahları erken kalkmam. Gözlerimi açtığım an sinirden söylenmeye başlarım. Fiks bu, hiç değişmez. 1 0 Yorumla
Umutsuzvaka0307 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Sabahları kalkıp işe gelmek. geri eve gidip yemek yapmak ortalık toplamak.. hergun aynı şekilde söyleniyorum😂 1 0 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sabah erken saatte uyanmak 🤦🏼♀️ haftada 3 gün maalesef erken uyanmak zorundayım ne kadar söylensemdee 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ben böyle işin diyerek başlayan tamirat, toplantı, bazen tam eve geldiğinde marketten alınması unutulan son malzeme. 1 0 Yorumla
Damla65655 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Ders memurluk sınavına girecem mesela tarih coğrafya matematik yaparken söyleniyorum 1 0 Yorumla
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Gece tuvalete kalkmak. Bir terbiye edemedim gitti hergeleyi 🙄 illa gezmeye çıkacak 🙄 0 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bulaşık makinesi boşaltmaktan hiç hoşlanmıyorum 2 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Spor 1 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bilader tuvaletin ışığını söndür istersen. 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Etrafı toplarken😅 1 0 Yorumla
_visalvakti_ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Çocukların odasını toplarken çok söyleniyorum. 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. İşe gitmek. 1 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Her şeyi 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Uyanmak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Akraba ziyareti 😂 genelde annemin ısrarı üzerine yaptığımız için hemen söyleniyorum hem gidiyorum 😂 ben daha ne yapayım hee 🤣
Yaşamak ve nefes almak var sanırım.
Tatil sabahları erken kalkmam. Gözlerimi açtığım an sinirden söylenmeye başlarım. Fiks bu, hiç değişmez.
Sabahları kalkıp işe gelmek. geri eve gidip yemek yapmak ortalık toplamak.. hergun aynı şekilde söyleniyorum😂
Sabah erken saatte uyanmak 🤦🏼♀️ haftada 3 gün maalesef erken uyanmak zorundayım ne kadar söylensemdee
Ben böyle işin diyerek başlayan tamirat, toplantı, bazen tam eve geldiğinde marketten alınması unutulan son malzeme.
Ders memurluk sınavına girecem mesela tarih coğrafya matematik yaparken söyleniyorum
Ekmek almaya gitmek :D
Gece tuvalete kalkmak. Bir terbiye edemedim gitti hergeleyi 🙄 illa gezmeye çıkacak 🙄
Bulaşık makinesi boşaltmaktan hiç hoşlanmıyorum
Spor
Var olmamı sjsj
Bilader tuvaletin ışığını söndür istersen.
Etrafı toplarken😅
Çocukların odasını toplarken çok söyleniyorum.
Erkek adam söylenmez 😎
Evi toplamak
Hayır yok
yaşamak :)
Çok şey
sabah erken kalkmak
İşe gitmek.
Her şeyi
Uyanmak
yemek