Sosyal bir insan mısın yoksa daha ziyade kendiyle vakit geçirmeyi seven ve yalnızlığı seven biri misin?

Sosyal bir insan mısın yoksa daha ziyade kendiyle vakit geçirmeyi seven ve yalnızlığı seven biri misin?

Ben sosyal bir insan değilim maalesef. ama zaten aşırı kalabalığı da hiç sevmiyorum sadece bir iki tane dostum olsun samimi olduğum iyi anlaştığım kötü günde iyi günde yanımda olan yeter derim
Biraz sosyalim diyelim. Az da olsa çevre olması iyi bişey arada konuşacak. Onun dışında yalnız vakit geçirmeyi büyük oranda severim. Sıkılmam kolay kolay. Ama konuşacak kişi arıyor yine insan bir süre sonra.
Kendimle vakit geçirmek beni huzurlu hissettiriyor, başkasının düşüncelerine veya istekleri doğrultusunda hareket edemiyorum.. Hemen kaçmak istiyorum, birisi beni yönetmesin.
Şu an yalnızlığı daha çok seven bir insan oldum, öncesinde daha sosyaldim. Artık fazla kalabalık, sosyallik beni yormaya başladı. Kendimle kalmayı özlüyorum öyle anlarda.
Cevap
15Cevap
yalnızlığı seven hatta gereğinden fazla seven. bu konuda psikolojik sorunlu olduğumda kabul ediyorum :D anormalim ben :D
Yerine göre gezip eğlenmesini severim. Ama evde kendimle zaman geçirmek de ayrı bir keyif veriyor.
Pek dışarı çıkamıyorum pek kişi tanımıyorum genelde yalnızım ama gezmeyi çok severim normalde
Ben kendim vakitimi geçiriyorum yalnızlığı seviyorum. En yakın arkadaş olsa beraber vakiti geçiririm az ve öz insan olmalı.
Yalnız gezer, yalnız dolaşırız asosyalim çünkü benim seviyemde beni anlayan yok
Yani evet ama belirli bölgelerde sosyalim tutup da kahvaltıya Van bölgesine gitmem üşenirim.
Sosyal biri degilim. Sadece cok yakın buldugum insanlarla arkadaslarla zaman geçirmegi seviyorum.
Tek takılmayı severim insan=sorun gibi geliyor bana
En sosyal aktivitem köftecide köfte yemeye gitmek. 😂
İnsanlar kafamı şişiriyor🙄
Evet ve geliştiriyorum
Her zaman degil
Hayır değilim daha çok kendi başıma olmayı severim
Yalnız ve müzik istiyorum sadece
Evet ama kendimle vakit geçirmekte güzel
Kendimle vakit geçirmeyi severim
Yalnızlığı seven biriyim
Hayır çok asosyalim hiç sosyalleşemiyorum
Önceden çok gezerdim şimdi yoruldum