Ya rabbel alemin! Olgun; içi geçmiş, yaşlı insanlara denmiyor. Şunu anlayın artık yahu. Genç olup kendini yetiştirmiş ve "olgun"laşmış kişiler de var. İlla dünyada 50 yılı devirip olgun ünvanını kazanmak zorunda değil kimse. Ki 50 yaşına gelip tek bir bilgisi olmayan tiplerin sayısı da az değil. Önemli olan karakter ve "olgunluk" yani kendini ne kadar yetiştirdiği.
Çünkü liseli gibi her gördüğü dekolteye düşmez büyümüştür, kariyer odaklıdır yani hedefi ve amacı varddır. Olası bi kavga çıktığında kriz yönetimini bilir, anlayışlıdır ve ilgilidir diyebilirim. (Tabii her erkek için geçerli değil bu ve ben için olgundan kasıt benim yaşımdan max 7 yaş büyük olmasını isterim öyle 40 yaş amca hayranlığım yok.) :d
Erkekler nasıl olgun kadın istiyorlarsa bizde kadınlar olarak "olgun" erkek tercih ediyoruz. Bir erkeğin hayatında yapması gereken en en önemli şey "düzenli, tertipli, temiz olması, AZ konuşmalı," sportif olmalı, kendine güvenmeli, hayatında zorluklar yaşasa bile ayağa kalkmasını bilmeli, işinde gücünde olmalı - karı kız peşinde değil.
🤦♀️🤦♀️🤦♀️ILAKI yaşlı mi olması gerek ben 18 yaşındayım sürekli insanlar bana olgunsun diyor düşünceli şimdi anlamadım yani yaşlı mi diyorlar bana 😐🤨😕
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Düşünce olarak demişler sana sen çıtırsın genceciksin 🤭🤭
daddy issues yuzunden. baba sevgisi gormeyen kizlar kendilerinden yasca buyuk erkeklerden etkileniyorlar. banalarinin boşluklarıni doldurmaya calisiyolar. tamamen psikolojik bir sorun
Akıl beş karış havada değil, ilişkiyi seksten ibaret sanmıyor, sorun çözüyor, ilişkilerde daha ciddi bakıyor. İlgilenmeyi doğru sevmeyi biliyor olgun kişi.
Olgunluk yaş olarak değil karakter olarak tercih ediliyor. Kendini yetiştirmiş, belli olgunluğa gelmiş olması önemli olan. Benim açımdan yaş ile alakası yok durumun