Kişilik & Karakter Düşüncelerinizi aldıracak olsanız % kaçı hayatta kalırdı? Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Düşüncelerim ölse yeri diyorum bazen ipi yok tutamıyorum 🤭😅💅🧘♀️ Düşüncelerinizi aldıracak olsanız % kaçı hayatta kalırdı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Benim öldü gibi zaten sdfsd 1 1 Yorumla Zümra526 +1 yıl Benimkine de el atın shshshs
Catutigernos Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Düşüncelerime kimse elleyemez 🤨 1 0 Yorumla
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl 1 kaldırdı herhalde çok düşünüyorum saçlarım beyazladı 1 2 Yorumla Zümra526 +1 yıl Sendroma kapıldık alınsın birazı yeter sjsjsj Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Alınsın kafam rahat olur Yorumla
Uaenaa Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Bayağı kalırdı çünkü mesleki ve genel kültür bilgileri de dolu boş kötü düşünceleri sildirir sonra pozitifle doldurtsam iyi olurdu 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yüzde 7'si hayatta kalırdı. Aşksızlık krizini kafama çok takıyorum. 1 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 839 cevap paylaştı. Komple sıfırlıycaksın sıfır ıq mis 1 2 Yorumla Zümra526 +1 yıl ahah gercektrn hayat mis Yorumla apro45 +1 yıl Aynen şu şekildehttps://youtu.be/SsmfM8owgM4?si=C7FTtV2JBSSpCN9A Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hepsi kalir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Benim öldü gibi zaten sdfsd
Benimkine de el atın shshshs
Düşüncelerime kimse elleyemez 🤨
1 kaldırdı herhalde çok düşünüyorum saçlarım beyazladı
Sendroma kapıldık alınsın birazı yeter sjsjsj
Alınsın kafam rahat olur
Bayağı kalırdı çünkü mesleki ve genel kültür bilgileri de dolu boş kötü düşünceleri sildirir sonra pozitifle doldurtsam iyi olurdu
Yüzde 7'si hayatta kalırdı. Aşksızlık krizini kafama çok takıyorum.
Komple sıfırlıycaksın sıfır ıq mis
ahah gercektrn hayat mis
Aynen şu şekilde
https://youtu.be/SsmfM8owgM4?si=C7FTtV2JBSSpCN9A
Beynin sökülmesi lazim
5% .
Hepsi kalir